105

Житан

преди 12 години

Много моля да ми кажете къде ще е следващия обир,щото бая пачки са се изръсили,но бързаци са ги намерили.

104

до 110

преди 12 години

голям си пъпеш

103

ssssssssssssssssssss

преди 12 години

S Zdrave da si gi har4at - pusnali sa malko ru6vet po patq za boko tikvo4a da ne ostane gladen!

102

Безработен и гладен

преди 12 години

В Груп4 Секюрити началниците и мениджъра изгониха всички млади и кадърни работници за да назначат на тяхно място пенсионери на минималната работна заплата. Младите са безработни, а пенсийте работят. Всичко това е умишлено и целенасочено в ущърб и на самата фирма. Мениджъра източва и съвсем, съвсем умишлено краде от фирмата като за целта се е обградил със свои хора като дори те са изключително некадърни, но за него това е добре. Правителството му създава тези условия пак да кажа. До кога другари?

101

Анонимен

преди 12 години

Бог дал, бог взел! Амин :)))) Цецо утре пак ще дава интервюта, а Боко ще се пъне и ще се прави на мутра

100

Анонимен

преди 12 години

ами мишок , ти май им завиждаш на децата а?? Като си *** и даваш парите си за билетчета в градкият транспорт да си пълниш мин вода от красно село за младост 4 - никой не ти е крив!!! все студентите и студентски град ви е виновен *** *** - мога да ти кажа , че там живеят най- свестните хора в софия!

99

Анонимен

преди 12 години

Успели - обрали.Със какво Захариевци,Баневци,Златевци,Герговци са по-добри??????

98

Шматко

преди 12 години

След като се УЗАКОНЯВА от самия СЪД придобиване на терен за ХОТЕЛ най измамнически от лице с юрид. власт и работещо в тази съдебна система представяйки се за крайно нуждаща се...то как да спре престъпността в БГ?Всичко тук е като прогнилия плод...или го откъсваш,за да не вреди на другите или оставяш ситуацията да си се развива както до сега.Ако три неща не се бяха случили в тая държава можеше и да тръгнем напред:Масовата "при/ограбизация",безразборните кредити и изгонването на младите в чужбина!

97

Анонимен

преди 12 години

Проблема, че банковите обири зачестиха е в самите банки. Понеже работих 10 г. в банкова институция искам да кажа че има законови разпоредби, които всяка банка трябва а спазва относно охранителните мерки и естествени в повечето клонове тези мерки въобще ги няма. За пример: може ли в един банков клон да има назначен само 1 охранител? И той е човек, може всичко да му стане. Най-малко и той ходи до тоалетна. Да не говорим за инкасова дейност Престъпниците не спят и много добре надушват къде а ударят

96

поп с кадилак

преди 12 години

БОП=БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ

95

ицо

преди 12 години

Все си мислех че сме ударили даното на простотията и че по зле тоя народ няма на къде да отива,но всеки ден се намира какво да ме упровергава,хората ще изпляскат и още само малко търпение,само малко.....

94

MURADEI

преди 12 години

BOKO TKVO4A DA KAJE KOI SA IZVAR6ITELITE, A NE DA KRIE KAKTO VINAGI

93

Странжата

преди 12 години

До 77 прав си млади момко.Младите трябва да имат работа.Старите пенсионери да получават пенсии осигоряващи им достойни старини а не да се правят на"рамбовци.Но в тази държава с това управление от послушкото ББ и ачериканския "генерал губернатор" Уорлик какво друго може да се очаква?!= република на СССР не станахме но поредния щат на САЩ сме вече!!!

92

ВЪПРОС

преди 12 години

Смятате ли, че да обереш банка,монополист и олигарх в България, трябва да е престъпление ? - НЕ +ДА

91

Анонимен

преди 12 години

Убийства .. Грабежи.. Побоища ... Това е всекидневието в държавата на мутрите.. . А Бойко и Герберите вятър ги вее на бял кон...

90

бравос

преди 12 години

на обирджиите,защото за 5 хиляди кредит,вземат 1800 лв лихва

89

anonimen

преди 12 години

До 93Приятел техниките при разследване са толкова напреднали че си нямаш и понятие.Дори и при маска,ти се виждат очите на камерата.Запис се взима и се вкарва в конпютъра,при определена програма.Всички очи са уникални и не се повтарят,както и пръстовите отпечатъци.Въз основа на снимките на личните карти,които има полицията ти изкарват определени лица и разследването почва.Такава техника в България няма.Единственото незащитено място при маскиране са очите,обаче се слагат специални лещи.

88

Българин

преди 12 години

Разбира се, според ***, в "българия" престъпност няма и този обир е плод на журналистическото въображение.

87

Анонимен

преди 12 години

Че напишете и марката на автоматите?!А гранатомет не са ли носили?*** ***!

86

МВР

преди 12 години

Обикновено битово произшествие... с автомати.