61

Дядо Петър

преди 12 години

"Той смята, че увеличената им популацията се дължи на многото изхвърлени кучета от недобросъвестни стопани."НИЕ ПЪК СМЯТАМЕ, ЧЕ ПРОБЛЕМЪТ СЕ ДЪЛЖИ НА НЕКОМПЕТЕНТНОТО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ.Което ГЕРБ въведе първо в София, а след това и в цялата ни нещастна Родина.И НА КОЕТО ТОЯ ШУТ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЯРКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.

60

к

преди 12 години

Въртенето на *** е патент на това правителство.Първо казват нещо ярко,после става не съвсем и накрая някой не е разбрал,че искахме да кажем друго.Явно пак големите парички си казаха думата.

59

бубсана

преди 12 години

НА всички кучкари по 10 лв.на броика годишен данък,същевременно картотекиране на псетата и тяхното имунизиране на европеиско ниво ежегодно.БЕЗДОМНИТЕ кучета '' ИЗБИВАНЕ"до крак от ловджиите.Собственик на куче,които се хване че не почисти веднага СРАНОТО от любимеца му 500 лв глоба.

58

Анонимен

преди 12 години

Г-н Министър,при тези отвратителни и никой не ги спазва закони и наредби, предлагам при следващото кучешка нападение ,Вие да бъдете подложени на "ЕФТАНАЗИЯ"!

57

ay

преди 12 години

Кучешка държава, 5 лв. на куче за ден 4 лв за пенсионер.Картокитирането на животните отговорности и контрол за собсвениците ще решат проблема.

56

Анонимен

преди 12 години

Човешкият Син ще съди всички хора31 Когато Човешкият Синt дойде в своята слава,t заедно с всичките си ангели, той ще седне на славния си престол.32 Тогава всички народи на земята ще се съберат пред него и той ще ги раздели на две групи, също както овчарят отделя овцете от козите.33 Овцете ще постави от дясната си страна, а козите от лявата.34 След това царят ще каже на тези от дясната му страна: Елате, вие, благословени от моя Баща! Наследете царството, подготвено за вас от сътворението на света.35 Това царство е ваше, защото бях гладен и ме нахранихте. Бях жаден и ми дадохте да пия. Бях странник и ме поканихте в дома си.36 Нямах дрехи и ме облякохте. Бях болен и се погрижихте за мен, бях затворник и дойдохте да ме навестите.37 А праведните хора ще отговорят: Господи, кога те видяхме гладен и те нахранихме? Кога те видяхме жаден и ти дадохме да пиеш?38 Кога те видяхме да минаваш като странник и те поканихме в дома си? Кога те видяхме без дрехи и те облякохме?39 Кога те видяхме болен или затворник и се погрижихме за теб?40 Тогава царят ще им отговори: Истина ви казвам: когато сте правили това за един от тези най-маловажни мои братя, за мен сте го правили.41 После той ще каже на тези от лявата му страна: Махнете се от мен, вие, прокълнати, и вървете във вечния огън, приготвен за дявола и неговите ангели!42 Идете си, защото бях гладен, но не ме нахранихте. Бях жаден, но не ми дадохте да пия.43 Бях странник, но не ме поканихте в дома си. Нямах дрехи, но не ме облякохте. Бях болен и в затвор, но не се погрижихте за мен.44 Тогава тези хора ще отвърнат: Господи, кога те видяхме гладен или жаден? Кога те видяхме странник? И кога те видяхме без дрехи, болен или в затвор? Кога видяхме всичко това и не ти помогнахме?45 А царят ще им отговори: Истина ви казвам: когато сте отказали да помогнете на един от тези най-маловажни мои братя, на мен не сте помогнали.46 И тогава тези хора ще отидат във вечно наказание, а праведните във вечен живот.

55

Анонимен

преди 12 години

докато не се въведе задължителна кастрация на дворните кучета във всички населени места + яки глоби за неспазване, няма да има реални резултати. толкова е елементарно, но пак няма да се приложи, щото нали трябва да се точат милиони под предлог кампании срещу бездомните кучета.

54

Анонимен

преди 12 години

Когато дърво премаже човек цялата гора ли изсичат?

53

Анонимен

преди 12 години

По време на голямата чума в Лондон, хората решили че кучетата и котките я пренасят и ги избили. В резултат черния плъх, истинския приносител се размножил в огромни количества. Измрели над 90% от жителите. За съжаление виждам че тук много хора са си още в 16-ти век, изобщо не са еволюирали. На същото ниво са както тогава.P.S. И моля без глупости от рода на "Утре като се случи на теб" или "Вдругиден може да сполети детето ти(***, баща ти, баба ти, стринка ти учинайка ти и т.н.)".

52

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая в тая истерия малко разум, че някои съвсем изкукуригаха. При катастрофи умират средно хиляда и сто човека на година, сто от тях са деца,но никой не иска да забранява автомобилите нали? Значи когато ние трепем хора може, така ли? Аман от лицемери. Гледам на някои хорица чак пяна им избило, клетви, млетви... тая зима на много хора дойде нанагорно.

51

Анонимен

преди 12 години

Искам да започнеш да ме източваш!

50

Анонимен

преди 12 години

БОГ ДА ВИ СЪДИ, УПРАВНИЦИ!

49

На кучето у дирнико

преди 12 години

Тоа *** оти се не скрие там дето слънце не огрява? А ?

48

До 59

преди 12 години

А що си мислиш, че сегашното положение се различава много от национална катастрофа??

47

Мерзост

преди 12 години

Ох,падам на колене и ти дълбоко моля да ми дадеш супероръжие да разунищожавам тия заразни и гнусни ***.Мога да унищожавам до един тихомълком без доказателства и да оставам като велик непукист.

46

стара песен на нов г

преди 12 години

всичко това ми прилича като историята от с. Катуница.граждано недоволство, много обещания и биене в гърдите от управляващите.и пак както в Катуница нищо по глобално няма да се реши.Само прах в учите.

45

Анонимен

преди 12 години

Някои предишни наши поколения преживяха мизерия, глад, глобални войни и национални катастрофи. Сега някакви пухкави политичета ми внушават, че няколко хиляди помияра са "сериозен проблем". Аййййй сикт*р бе!!!!!!!!!

44

ХА ХА ХА

преди 12 години

Този *** , с белия анцунг беше зам.шеф на кучкарника, преди да стане министър! Сигурно се е издигнал заради професинализма си. Естествено, че даскалицата не може да се справи с проблема, ама този кучкар от с.Челопек като какъв се изказва?По-голям проблем от кучетата е простотията на герберите.Там евтаназията е наложителна, а кастрацията е безпредметна...

43

Месия

преди 12 години

Браво, Найденов!

42

Анонимен

преди 12 години

до 43 не само кучетата са по добре от нас българите кокошките прасетата и *** съшо