80

Гъзта Гора

преди 12 години

Само кучкарите са по-нахални от пушачите.

79

70 год.

преди 12 години

Някога при "комунизма" я нямаше тази кучешка напаст.Имаше едни малки хапчета, пуснеш ги до кофата за смет и сутринта *** товареха *** в боклукчийската "лимузина".Не беше лошо и хората нямаше защо да се страхуват от "домашните любимци".

78

Усмивката

преди 12 години

Нека всяко кастрирано куче да има ясно видима маркировка - алуминиев жетон на ухото. Куче без жетон да се разреши да бъде убивано. На жетона да има данни кой е извършил кастрацията, или данни за осиновителя. На куче с поколение - яка глоба за кастратора. За агресивно куче с жетон - яка глоба за осиновителя, който го е пуснал свободно. Нека кучезащитниците да се бръкнат и ще запеят друга песен. От този фонд ще има и за кучкарници и за обезщетения за ухапани граждани.

77

Анонимен

преди 12 години

Браво г-н Сидеров, за пореден път всички Ви подкрепяме.

76

гриша

преди 12 години

Аз предлагам да пуснем природозащитниците на тази глутница, която е убила професора, да се оправят с тях.

75

Анонимен

преди 12 години

Само в една разбичкана държава за *** се дават милиони а хората ровят в кофите за смет.Кучкарите да си го набият отзад.

74

никой

преди 12 години

Стига сте политизирали темата!То нашите родители нямат пари за лекарствата си-ние за кучета ще ревем!Аз обичам животните но всичко си има граници!Да те убият улични кучета сигурно е по-хуманно от колкото да се направи евтаназия на хиляди животни!Това го няма в цял свят да те е страх да отидеш на работа че може да те оглозгат!

73

iiiiiiiiiiiii

преди 12 години

Ей,един път и Сидеров да каже нещо вярно.Чак да не повярва човек.

72

old smuggler

преди 12 години

предпочитам краставите *** да са мъртви, отколкото аз или детето ми да сме инвалиди или нещо по-лошо.......

71

...

преди 12 години

Не ни трябват високопарни речи- Борисов един завод за отпадъци да беше направил, вместо да кара хората да ровят из тях от глад и мизерия; Волен един закон за бездомните кучета и отговорни организации да беше въвел; някой друг министър от управлението да беше довел до акъл закон за малцинствата- за задължителното им обучение и за работа след това- щяха да влязат историята с това и хората да ги запомнят с добро. Вместо това само лай и лъжи, глупост и популизъм, показност и нищонеправене!

70

a

преди 12 години

Този от снимката ми прилича на лаещо зло куче.

69

Дедка

преди 12 години

Това само по себе си няма да реши проблема с изхвърлянето на кучета на улицата от безотговорни стопани, както и с незаконното развъждане на "породисти" животни, което в крайна сметка също е огромен генератор на бездомни кучета и котки. Истината е, че са необходими цял комплекс от мерки и много сериозен контрол. Пак да повторим, че по времето на Софиянски кучетата бяха избиване и това не доведе до решаване на проблема!

68

Анонимен

преди 12 години

Сайдера кой го изтърва пак на свобода, бързо в приюта

67

Анонимен

преди 12 години

Ха да има да вземате така е в природата побеждава по-силния вид в София нека кучетата победят там кучетата са висши същества.

66

hagen

преди 12 години

Не се връзвайте на един Болен човек.Утре ще поиска да се евтаназират и *** или турци.Всичко при него е показ.Няма за какво да приказва и хоп кучетата са му на мушката.Вместо да си оправи партията кучетата му виновни.

65

Анонимен

преди 12 години

Повече виетнамци и китайци в София и кучетата ще изчезнат от София. В техните ресторанти кучетата са в главното меню.

64

Болен Лидеров

преди 12 години

Кучетата на Сатурн!

63

до 58

преди 12 години

Убийствено си прав. Явно на тия от общината вече им се вижда много трудоемко да хранят кучетата с пържоли, затова започнаха да им подхвърлят живи хора по улиците - деца, старци... както в комунистическите лагери за политически престъпници са хвърляли лагерниците на озверелите от глад човекоядни ***. Логиката на кметуната - да се оставят уличните *** без храна и те от глад да нападат минувачите и да ги разкъсват, за да се натъпчат с месото им. За вярна служба на ГЕРБ - бонус жив столичанин.

62

Анонимен

преди 12 години

Тоя Сидеров изпълзява отнякъде от време на време да разлае кучетата и пак се скрива.Сега ми се струва че иска да открие топлата вода.Ако Фандъкова си даде оставката той ли се гласи за нейното място?

61

Анонимен

преди 12 години

Брово Волен така е ако изчезнат кучетатата няма да има пари за защитниците явно някой къта пачки оставка долу Фъндакова