287

:)

преди 12 години

Боснева, такива като тебе съсипват държавата. Левски и Ботев ще се обърнат в гробовете си ако те чуят. Предател. На бесилото до 9то коляно. Аман от народоизедници.

286

до342

преди 12 години

Недей така бе, ти псуваш и премиера Бойко Борисов, и той е кучкарин.

285

Анонимен

преди 12 години

Искам един защитник на бездомните кучета да поеме отговорност за поведението им за да го знаят всички пострадали и да търсят обезщетения от него. Ако няма такъв или такива по-добре да си скрият лицемерните физиономии и да оставят хората сами да се справят с проблема.

284

Хм

преди 12 години

мамерника ви кучкарска...

283

Анонимен

преди 12 години

защо има защитници на кучета ? ами много просто държавата харчи едни наши пари и някой ги прибира , така ,че ако няма кучета кранчет ще спре , а сете те се какво защитават кучкарите кучетата ли или парите харчени за кучетарешението е просто накиснат хляб в антифриз и миша отрова решава проблема с ***

282

25

преди 12 години

ДА СЕ СПРЕ ВСЯКАКВО ФИНАНСИРАНЕ НА ЕКОРАВНОВЕСИЕ И ЩЕ НАСТЪПИ ПРИРОДНО РАВНОВЕСИЕ!

281

Житан

преди 12 години

20-тина оглозгани кучезащитници или кмета на Букурещ командировка за една седмица в София...е те това е решение!

280

Анонимен

преди 12 години

325ами търпи ни щото сме й удобни, за контраст - друго си е да може да ни посочи с пръст и да каже "ау, ама ние не сме такива, ние сме дории, хубавиии, подредении"същата тая европа ни задължава системно да не си произвеждаме ние храните, а да внасяме техните , които не стават за местните им пазари, да не си образоваме децата по друг начин, освен приетия от тях (щото процента на знаещите повече в един момент , о, ужас, се оказа, че е при нас)

279

Жестокия

преди 12 години

Всички бездомни кучета на електрическия стол, а гейските организации, даето ги защитават да бъдат накарани да дръпнат шалтера !!!

278

Анонимен

преди 12 години

да се избие всички псетор а да се кастрират ония окъдето ги защитават-искам законите на Тодор Живков при него хората и децата бяха по важни от кучетата.Тия къдет ги защитават да ги вземат да си ги гледат в тях

277

Den Haag

преди 12 години

bездомните кучета трябва да се кастрират, а не да се убиват, а и да се връщат там, където са били заловени, защото в противен случай се отваря ниша, в която се настаняват нови кучета." Ste padna ot smqh.Kakva e zelta na svobodnoskitastite kucheta?Zasto nema takiva kucheta v Germania, Anglia, belgia, Holandia?Nali sme v Ewropa! Ili ne sme?

276

до Разумен

преди 12 години

Ами ще ти кажа едена държава - Корея :) Там хората се записват в списъци за да получат куче от приют, нещо като държавна помощ. За жалост и там и корупция и кучетат вместо да отидат на масата на хората, те ги продават на ресторантите. Сега сериозно - проблемите с бездомните куче са два - първият е че има несериозни стопани,които като не им допадне кучето и го хвърлят на улицата и вторият е че организациите просто ги взимат кучетат от един квартал и ги местят в друг. При нас кастрирана *** роди

275

ВВС

преди 12 години

Когато се пишат правила за защита на животните, нека се има в предвид всички животни. Така например ако разхождам овца,коза,крава или прасе на общинско място всеки ден, сигурно ще ми бъде забранено и ще бъда глобен(особено пък кон по софийските улици), но бездомни кучета може да се разхождат по центъра, по подлези, паркинги... въобще навсякъде! Ха ха ха....

274

Форко

преди 12 години

Обгрижваните кучета не са агресивни? А тия, които нападат хора какви са? Всички бездомни кучета живеят от милостинята на хората. И винаги ще има такива, които да ги хранят и да ги глезят. Даже на центъра на скромното селце, в което живея, собственичката на малката кръчма, която има на този център, си храни 3-4 кученца, а те "миличките" лаят по каруци, колелета, автомобили и се влачат след хората с чанти пълни с напазарувани продукти. Въпрос на време е да нападнат някого. Смърт за тия ***!

273

АЗзззз

преди 12 години

Храненето и обгрижването на кучета в междублоковите пространства се нарича: Развъждане на бездомни кучета на открито!... Точно срещу това ЯВЛЕНИЕ трябва да се вземат най-строги мерки и тези хора да бъдат задължени да си приберат кучетата в къщи!!!!!! В потивен случай глоба и афтаназия на кучето.

272

Разумен

преди 12 години

Айде всичките извратени зоофили, кажете ми ЕДНА страна, в която връщат кучетата на улицата след като ги заловят, и където не ги избиват след определен престой в приют, ЕДНА назовете. Къде ? В Англия ли не ги приспиват накрая, в САЩ, в Германия, в Япония, къде майка ви да *** проста извратена ? Дано всички ви разкъсат и заразят децата ви с тения, че да ви дойде акъла в простите тикви !!!

271

Анонимен

преди 12 години

Соня, елеменратно е, щото на европейци им е нужна клоака в края някъде, постараха се и ни направиха такава, не без участието на продажните ни политици... поставиха си за цел да деградират всичко що-горе прилично в тая държава и ги постигнаха... така че, не се сърди на хората, и ти не си по-различна от тях, колкото и да ти се ще да си, но си продукт на същото това общество... като си докаран до ръба на невъзможното оцеляване, естествено е хората да са на първо място, не животните

270

Соня

преди 12 години

Отворих статията и прочетах половината от коментарите. Веднага се озовах в 15-16 век. Толкова злоба и простащина едва ли е имало и тогава. Въпросът е един: Защо Европа все още търпи тази диващина наречена България?

269

До 320

преди 12 години

В цивилизованите общества на такива като тебе им се отнемат децата. Горките деца,израстват с баща *** и възпитание на злодейство. Дано да паднеш и се наръгаш на този нож който носиш.

268

Анонимен

преди 12 години

Бих убил бездомно куче без да ми мигне окото,защото когато се разхождам с двете ми деца,всеки път като се появи някое псе ,заставам нащрек от страха който изпитват децата ми от тази напаст.Напоследък се движа с доста голям нож за да реагирам адекватно ,ако се наложи