59

Анонимен

преди 12 години

Горкото дете ...дано Господ да я излекува..а на нас да ни даде повече акъл кк да караме.

58

Анонимен

преди 12 години

Миличка Марина, стегни се, трябва да оживееш и оздравееш! Дано!!!

57

шофьор нервен гад

преди 12 години

ако стана свидетел на нещо подобно /не дай Боже/, дали ще се удържа да не застрелям или поне да ръгна с нож в гърба виновния шофьор? ако е пиян или агресивен - едва ли...

56

at

преди 12 години

navsjakude v zapadna evropa, dori samo da se spra ot ednata strana na neregulirana sus svetofar zebra, kolite spirat i chakat, v sluchaj, che resha da preseka. peshehodeca ima pulnoto predimstvo. tuk, v orientalska bulgaria - tochno obratnoto. nechuvano bezobrazie! trjabva da pochnat da slagat stopove na vsjaka peshenodna puteka v BG, ta da sa zadulzheni da sprat bulgarskite ***.dano se opravi detenceto. a za vodacha - nadjavam se da otnese tezhka prisuda i zabrana do zhivot da kara kola.

55

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой се крие зад AlOV- много хора, които имат сърце искат да се запознаят с него, но на подлеца му е е природата да не излиза наяве. Само исках да кажа, че всичко ще му се върне и не искам, когато се започне , да съм на негово място.

54

d

преди 12 години

Дано детенцето се оправи.А за нещастника ,който му е сторил това му пожелавам да изпита същото на гърба си.

53

Анонимен

преди 12 години

къде чу нещо за изпреварване............?

52

до 50

преди 12 години

ako si muj a ne *** mi se obadi da se vidime"това означава ли,че п*ка си търси мъж? и защо в тази тема,не е много подходяща

51

Анонимен

преди 12 години

Като се случи нещастие и форумите избухват. Цитира се ЗЗДП и правилника, почват препирни кой бил с предимство и 'нам кой си му го бил отнемал. Шофьорите били тарикати, катили, убийци. А забравяме, че всички ние сме участници в уличното движение. Стотици хиляди от нас всеки ден се качват на колите, велосипедите или тръгват пеша. Просто няма как всички да пристигнат, ако ВСИЧКИ не спазват правилата за движение. С толерантност и внимание 90% от случаите няма да ги има!

50

До 45

преди 12 години

В белите държави е абсолютно забранено и наказуемо такова изпреварване. Светофари не са нужни, защото закона се спазва.

49

do ALOV

преди 12 години

ako si muj a ne *** mi se obadi da se vidime 0876600223 ako ne mi se obadi6 te proklinam da gnie6 v ada

48

Анонимен

преди 12 години

когато през светлия социализъм ни учеха да се оглеждаме и САМО ако няма коли да пресичаме (което остави в съзнанието,че колите винаги са с предимство). за шофьорите знакът за зебра по-скоро означава "Възможна е появата на пешеходци", за предпочитане е да не се газят. Така печения БГ шофьор като наближи зебра и на нея има хора чакащи да пресекат, настъпва газта и минава през краката им, за да не"бави хората и да си минат".В главите ни автомобилът винаги е с предимство.

47

Анонимен

преди 12 години

***, чакаме пак да те докарат при нас. Дано този път санитарите да не те овързват и изолират.И да ни разказваш как татко ти та изнасилвал.

46

Алов

преди 12 години

Сега катоосакатее пакще започнат да се просят дарения ибащата ще си отживее с парите!

45

до 34

преди 12 години

Заради това засенчване на едната кола от другата, в белите държави при повече от една лента ВИНАГИ има светофар.Докато при индианците всичко е оставено в ръцете на съдбата и ествествения подбор...

44

maika ti

преди 12 години

Вземи прочери малко преди да се обаждаш бе ***. За последните три седмици колко турски тураджии катастрофираха ? - с фатален край за Български граждани. Върни се там от кадето си излязъл, защото интернет-а и да дразниш хора с простоватите и малоумноте си коментари маи е ЕДИНСТВЕНОТО ти спасение от мизерията

43

Паоло до 37

преди 12 години

Абе защо има толкова злоба във вас бе бездушници да не би ние да се радвахме като земетресението в Турция погуби толкова хора да не би ние да се радваме на трагедиите които сполетяват другите народи за тези които изпитват някакво удоволствие искам да кажа една Българска поговорка "Мечката като играела в комшиите след това идвала и у нас"" нека всички да се молим детето да оздравее и да помогнем на близките кой с каквото може!Бог да пази България и всички деца в тази изтрадала държава!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Не разбирате ли,ч е постунгът е ироничен, защото някои така реагират на инциденти с *** или турчета. сега ви го връщат, да видите хубаво ли е. Децата са си деца, независимо от кой етнос и коя народност.

41

До алов и анонимен

преди 12 години

Ей ако ви видя ще ви извия вратленцата !!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Не се наемам да коментирам случая, но да ви разкажа един подобен от моята практика. Зима, вечер, мрачно и тъмно навсякъде, а аз в някакво селце около Ловеч се прибирам за Сф. Наближавам пешеходна пътека горе долу по средата на нищото без светофар или знак. Както вече казах студено, поледица и аз си карам бавно. Изведнъж едно дете на около 10 години, излиза от някакъв двор тичайки по пешеходната пътека и само по чудо не го отнасям, излиза тлъста *** и почва да кълне. Кой е виновен?