46

Анонимен

преди 12 години

На европа и трябва!

45

дзвер

преди 12 години

Независимост...бля-бля...независимост...пак бля-бля.К'ва независимост, като има само един държавен ТЕЦ и Гамизов му се точи и на него.Нещо не разбирам- два американски ТЕЦ-а, един на чешките пенсионери, два на Ковачки...Вярно от държавата нищо нЕма да зависи.Вижте, ако имахме два държавни АЕЦ-а, щеше на е друго.За сега имаме половин АЕЦ и то до 2020.За по-нататък не се знае...

44

Анонимен

преди 12 години

Аз обичам Русия и съжалявам за това решение.

43

Анонимен

преди 12 години

Според мен трябваше да предпочетем Русия. Историята е доказала истинските приятели

42

До 44

преди 12 години

Спокойно, това ще е следващата стъпка на Правителството ни- отмяна на мораториума за шистовия газ ...така, че и ниее ще го направим както и Румънците- нещата просто са свързани!

41

до 43

преди 12 години

Не само заради това, търсеше и ромският Мартин Лутър Кинг

40

Анонимен

преди 12 години

Шеврон вече започна проучвания за шистов газ в Румъния. Значи нащо спиране беше напразно. Ако нещо се случи в Румъния автоматично ще бъде засегната и България, защото подпочвените води по поречието на струма са свързани. Румъния точи газ и прави пари нашите посеви измират. А честито

39

ВИЗИТАТА НА ХИЛЪРИ?!

преди 12 години

Е...НАЛИ ЗАТОВА ИДВА ХИЛЪРИ. ТО Е ЯСНО КАТО БЯЛ И НЯМА НУЖДА ОТ ОБЯСНЕНИЯ ...

38

Анонимен

преди 12 години

Южен Потоп не ни трябва, чалнатите лилипутин и компания искат на всеки километър на газопровода да дислоцират вътрешни войски с танкове и вертолети. Тея са ненормални и искрено съчувствам на руснаците и рускините.

37

Анонимен

преди 12 години

ама защо ни е независимост от русия някой да ми обясни!!цяла западна европа печели от връзки с русия а ние да сме независими!а ние се отдалечихме от рускити пазари и затънахме!тука явно на много хора плащат да говорят неща угодни някому!

36

До 28

преди 12 години

Прочети двата коментара- анализи на Румен и тогава коментирай!Но къде акъл в кухата ти кратуна за да разбере за какво иде реч!

35

37-мо мнение е до 25

преди 12 години

37-мо мнение е до 25

34

do 30

преди 12 години

за цената си си виновен сам с 30 годишното си разтакаване. А промяната на цената и факторите от които зависи тя както и тези които я променят са в договора, който СИ ПОДПИСАЛ. Вземи си заем от банката и се чуди защо ако не плащаш всяка година това което имаш да връщаш става все повече и повече. От туткането на българите избягаха и RWE, kКоито първоначално изкаха да участват с 49% - "не искаме да купуваме котка в чувл" - това му казаха на Борисов който вечно се тутка

33

ttt

преди 12 години

toia pochna da prai sviruchki na bokata ta bekim go fredi na nekoia drajavna rabotica kat plecniata!

32

Смахон Дянков

преди 12 години

Правителството е съставено от сомнамбули и екстрасенси, които си говорят на сън с ОБама, Путин и др. световни лидери и вече са договорили цената на природния газ и за бъдещата газова електро станция в Белене. Ако Бойко почне да пикае газ, цената ще спадне и с 20%. Очакваме това да се случи до изборите през 2013 година.

31

Анонимен

преди 12 години

Какъв е тоя *** на снимката бе. Я ходи се пери грозник!

30

rumen221

преди 12 години

25-ти,- ПРОЧЕТИ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И...МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕШ...

29

Анонимен

преди 12 години

Няма Белене, няма Бургас-Александрополис, няма шистов газ, Русия започва проучвания за евентуално преместване на Южен Поток през Румъния, Бритиш Петролиум заедно с партньорите си в Набуко изчисляват какви ще са изгодите ако тръбата мине през Гърция за Албания и се задминат България и Македония. САМО ДА НЕ СТАНЕ, ЧЕ ОТ ТРАНЗИТНА ЛОКАЦИЯ НОМЕР ЕДНО СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ЗАОБИКОЛНА ДЕСТИНАЦИЯ НОМЕР ЕДНО.

28

Анонимен

преди 12 години

Трайчо е като спукана грамофонна плоча. Повтаря еди и същи глупости по няколко пъти.

27

Анонимен

преди 12 години

Според Трайков основният проблем с Белене е бил, че по време на тройната коалиция са сключени частични споразумения за поръчка на реакторите и допълнително оборудване, без да има договор, без да има цена, без да има разпределение на рисковете.Доста тъпо от Станишев. Вместо да гледа как да уреди Доган да прибере милиони от консултации дето аз разбирам повече от него, да лъже хората, че няма криза и ония да теглят кредити като замяни пък сега да реват, можеше да вложи малко мисъл.