65

Анонимен

преди 12 години

Държавата ни върви към унищожение - за какво е тогава един АЕЦ, като няма държава?

64

Анонимен

преди 12 години

Браво Иване, в коя от банковите ти сметки в швейцарска банка ще внесат бонуса за отказа от Белене. Направи голяма далавера на руснаците, те от година се чудеха как да се откажат и намериха *** да убеди Борисов да вземе решение което е равно на национално предателство. Направи и голяма услуга на Турция от изостанала я превърна в ядрен фактор на Балканите, това ако не е глобален удар аз не знам кое е. Иване, Иване,ще си сменя името..

63

Предатели

преди 12 години

Решението да не се строи АЕЦ Белене е меко казано доста глупаво и би трябвало някои да бъдат съдени за национално предателство. Отдавна /1994-1995/ трябваше да бъде построена АЕЦ Белене, отдавна трябваше да се построят нови реактори и в АЕЦ Козлодуй. След унищожаването на селското ни стопанство по времете на Жельо Желев, износа на ток остана единствения по-голям източник на валутни постъпления за България. С това решение скоро и ток ще внасяме, но с какви пари - няма валутни постъпления.

62

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да си ритаме здравните книжки и да се зъбим на Русия.Защото Съюза , в продължение на 30 години ни отпускаше безвъзмездни помощи и милиарди рубли заеми ,които ни бяха опростени.Благодарение на Другаря Брежнев и СССР през 70-те България се беше превънала в най-развитата държава на света. Не се зъбете на Русия , защото великата сила само с един замах ще ни избие ченето.Това е все едно пудел да лае срещу мечка гризли

61

Внимавайте

преди 12 години

Остават още една година и три месеца до следващите парламентарни избори. Хубаво си помислете за кого да гласувате и искате или не искате АЕЦ Белене? После да не кажете - ама те ме излъгаха и аз повярвах. Виновни ще сте, че сте ги избрали.

60

Хасму

преди 12 години

"Белене" е стартирана преди около 30 години, и ако не спъваха работата разни *** като бившия кандидат член на БКП и настоящ американски *** Иван Костов, да се беше изплатила досега. Ама не, "светъл ден за българската независимост", от кого бре ***!?

59

До 72

преди 12 години

А ти си толкова ***, че дори не осъзнаваш, че когато се озъбваме на руснаците, винаги е добра новина, а това че сме си прецакани и винаги ще сме така докато разчитаме на руски енергийни доставки, също е факт!

58

Анонимен

преди 12 години

до 72Ами точно ти трябва да си доволен ако е така,да ти е сладко!Ама НЕ Е така.

57

Анонимен

преди 12 години

Ръждивия руски самовар ВВЕР 1000 ли беше 1200 ли беше няма какво да го докарват в България, направо да му търсят мющюрии които да си го изнасят сами от Русия. Да се предприеме подготовка за закриване на АЕЦ Козлодуй след 2020 година и окончателното ликвидиране на ядрената енергетика в България. Днешния свят разполага с много по добри енергийни решения отколкото през 1955 година. Какво ще правим с тоновете ядрен *** които ни изпратиха "братята" от великата съвецка страна не знам. Може би Р.Овч има решение той е завършил енергетика в Съвецкия Съюз и там са му казали какво да го прави.

56

Българин

преди 12 години

Браво на премиера, успя да покаже среден пръст на Москва и кремълските олигарси, а това винаги е добра новина!!!

55

реактор

преди 12 години

Завъждат ни там,където баща ти се е изходил 9 месеца преди да видиш бял свят,гургур:)

54

Анонимен

преди 12 години

тепърва ще има невероятни разкрития около кацата с мед АЕЦ Белене, гответе се следствени действия и после спец.съд

53

Мда

преди 12 години

ГЕРБ= Гастро езофагиална рефлуксна болестКолко ли години ще боледува България от тази болест?

52

Анонимен

преди 12 години

А аз искам да разбера АТАКАДЖИИТЕ дали мислят както мисли др.Р.Овч и червените другари?Кажете бре,мишоци,споделете си "патриотичното" мнение?

51

Анонимен

преди 12 години

Прав е другаря Р.Овч правителството взе единствено разумното и правилно решение, закриване на ядрената енергетика в България. Днес е прекрасен ден за българската независимост.

50

до реактора 2

преди 12 години

Ама ти не си бил ***,а протоплазма,която изпълзяла от клозета да вони по форумите!Марш обратно в клозета и някой да пусне водата!Къде ви развъждат???Нямат ли дезинфектанти?Клозетни произведения!!!!

49

До 62

преди 12 години

Прав си, ама у нас кратуните нямат свършване. Те слънцето и вятъра не признават, само руския атом искат да си вкарат под задниците миризливи!

48

valentino46

преди 12 години

Всички комунисти *** , алее , алеее :)

47

Анонимен

преди 12 години

Насе бъдещето е във ВЕИ не си ли го разбрал , крайно време е човека да започне да използва покрива над главата си за нещо по полезно от това да го пази от дъжд и сняг , въпрос на време и технология , а тя се развива непрекъснато и докато фосилните енергийни източници непрекъснато намаляват и цените им се качват има така наречения човешки прогрес и той за разлика от плиткоумните тук се развива и не стои на едно място.

46

Анонимен

преди 12 години

Парогазовата централа централа има сериозно бъдеще....Тя ще бъде захранвана от русофилите, които постоянно газ ще пикаят. Така ще допринесат за българската енергетика!