30

До 43

преди 12 години

В САЩ няма акциз върху горивата - от там идва разликата в цената.

29

Черен Петър

преди 12 години

Ех, да им имаме проблема на американците. След поскъпването на бензина цената там е 2 пъти по-ниска от тази в БГ-то. Тока и газта също в пъти по евтини.

28

До 38

преди 12 години

Пазарната икономика изключва пряката намеса на държавата в националната икономика - това е основен принцип, но както виждаш бг журналистите и мнозинството от българите не са наясно с това, те още живеят във времената на изключетелен държавен монопол и планова икономика.

27

Анонимен

преди 12 години

SAMI SME SI VINOVNISAMO GOVORIM I NI6TO NE PRAVIM

26

Анонимен

преди 12 години

30% = 0.30$,нещо май,а...кафето ви е много силно!

25

Полковник от ДС

преди 12 години

Скоро американците ще мечтаят за времето, когато бензина им е бил на сегашните цени и къщите им са над земята. Техния филм вече е към края си.

24

Unufri

преди 12 години

Там поне хората осъзнават, че не президента е виновен за поскъпването на цените, защото са расли в пазарна икономика и що-годе са наясно с принципите на пазара.Тук за всяко едно поскъпване се сочи Бойко Борисов с пръст. Той е виновен за всяко едно поскъпване персонално :)Нека натискането на минуси да започне сега :)

23

Анонимен

преди 12 години

3.90 $ за галон А95 е средно за САЩ, иначе в Калифорния например средната цена е около 4.30 $! Цената на горивата ще растат, защото ЕС и САЩ наложиха ембарго на Иран, който е втория най-голям нетен износител на петрол в света, а както знаем когато има недостиг на една стока на пазара, нейната цена расте.

22

ined

преди 12 години

Ако на американците почнат да им продават бензина на български цени и да им дават български заплати, не само ще са недоволни от Обама ами отдавна да са го залели с катран и оваляли с перушина. Само ние сме овцете дето купуват скъп бензин с малки заплати.

21

мим

преди 12 години

Да дойдат е България, за да бъдат доволни-хем ниски запати, хем високи цени.

20

Анонимен

преди 12 години

Анонимен 30 - КАНДИДАТ МОШЕНИК,ИЛИ ***?! НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!

19

Анонимен

преди 12 години

Лев и 50 за литър им е скъпо. Ами за нас какво да кажем?

18

ицо

преди 12 години

Aми да им пратим малко от нашия....

17

Стършел

преди 12 години

До 14 1 ГАЛОН ГОРИВО Е 3,78 ЛИТРА.

16

Анонимен

преди 12 години

мн му побеляла косата на Обама бе, за 1 месец заприлича на 60 годишен ..

15

ii

преди 12 години

Американците недоволни от Обама скъп им бензинаq Българите доволни от Б.Борисов - евтин им бензина!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 12 години

30 цента и 30 процента в общия случай са две различни неща ...

13

До 20

преди 12 години

Вярни веща си написал, но ЗАЩО СИ ЧАТНА ЕДНО ПЛЮСЧЕ (палец нагоре) САМИЧЪК?!?

12

буржоа до 18

преди 12 години

кой правопис? ЕВРЕЙСКИЯТ ,ли ? България е спасила десетки хиляди евреи и за благодарност Юдея направи страшни инвестици в България начело с ГАД ЗЕЕВИ и тем подобни мъдурници....

11

Българин

преди 12 години

Сега ще ''демократизират'' спешно някоя независима държава и ще им падне цената,вие не ги мислете тях!Карат си пикапите и джиповете с по 6000 кубика под капака и викат ''Скъпоооо'',а горките българи с малолитражките по 1200-1300 кубика ГЪРЧ БАЦЕ-500 левчета заплата и 2.70 литър,ама изглежда на повече им е кеф както каза един човек по-долу!Нека будните българи да излизат на улицата на протести,щото са абдали пък другите по къщите,ако падне цената падне,ако не здраве да е,важно е ракийка да има!