48

Анонимен

преди 12 години

Боко Боко, бавно но славно ще докараш държавата до фалит като гледам. Всичко върви нагоре заплатите са смешни, но все още има овце които те следват, но докога!

47

хм...

преди 12 години

Бащице, кажи какво си говорихте с Путин за АЕЦ Белене. Бащице, кажи какво стана със завода за преработка на *** (дето го обещаваше, за да станеш кмет на София). Бащице, кажи какво стана с обещанието да не вдигате данъците (косвеният данък се вдигна брутално). Бащице, кажи какво стана с държавния резерв? Бащице, кажи какво става с лекарствата?

46

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА АВГИЕВИТЕ ОБОРИ!Цели 22 г + 45 преди това яко пълнеха оборите!СЕГА ПЛАЩАТ НА ПИСАРИ ДА ПЛЮЯТ!БОЙКО ЛИ Е ВИНОВЕН ,ЧЕ ЕДИН ОТ МНОГОТО НАЗНАЧЕНИ ОЛИГАРСИ НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ,НЕ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ/след проверки и глоби,пак същото/-СЪДА КАКВО ОСЪДИ КОВАЧКИ ЗА НЕПЛАТЕНИ 118 МИЛИОНА ДАНЪЦИ?А ВСЕКИ ДЕН МИ ИСКАТ ПОМОЩ ЗА БОЛНИ ,за жалост

45

Анонимен

преди 12 години

В нашто село има още 20 тина деменцирали бабки и ако се намери някой да им открие ТКЗС то,това ще е най добрата терапия за тях, даже портрета ще му бъде закачен в селската църква.

44

АНОНИМЕН

преди 12 години

Има ли нещо, което ТОИ не е направил?

43

999

преди 12 години

И помага на Дунава да тече!

42

Българин

преди 12 години

Пълна демагогия.Къде беше държавата последните 3 години? Къде беше НАП,къде беше МТ ,къде беше ИТ ,къде беше след приватизационния контрол към МП,къде бяха...?Кои банки са дали кредити за 320 млн.?Омръзнаха статии от неграмотни журналисти ,които освен да величаят Б.Б. друго не знаят и не могат.

41

Анонимен

преди 12 години

Борисов води ОЦК към фалита по пътя на Кремиковци. По същия начин обещаваше и за Кремиковци и после го фалира и подари жп гарата и имотите на Кремиковци на бивш седесар и кредитен милионер от ГЕРБ.

40

pege

преди 12 години

на кое кръстовище?

39

Анонимен

преди 12 години

Боко да взема един хляб и две риби и да нахрани работниците и техните семейсва както Христос е нахранил 5000 души. Господ наистина е българин и то от Банкя.

38

До 34

преди 12 години

В търговския закон ясно е записано какво се прави в случай на обявяване в несъстоятелност на едно дружество! България като една претендираща за законова държава, просто трябва да следва закона. Роботниците по закон ка кредитори на ОЦК-Кърджали, както и банките, така че не може на едните да им се изплатят дължимите суми, а другите не.

37

Днес

преди 12 години

Боко бърка там дето не му е работа, не знам дали Сокола знае, че тиквеника се опитва да налази тези райони.Има си закани макар, че не се спазват, не е работа на премиера да се прави на СуперБоко и без това си е прилично ***

36

Анонимен

преди 12 години

О, О, О , спасителю благодарим ти , че те има.Ама по-добре е хич да те нямаше!

35

Анонимен

преди 12 години

Я па ти

34

до 32

преди 12 години

А ти си мислиш ,че те не знаят ли ,....но няма да имат 100% печалба !

33

тъп и прост

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ ОТНОВО ЛЪЖЕ - ТОЗИ ПЪТ Е СЪВСЕМ НАГЛО ....ББ Е НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !!!!!за улеснение на ЦЦ съм готов да си дам имената и адреса за да не ме издирват по АЙ пи то ...ГОЛЯМ,НЕВЕРОЯТЕН ЛЪЖЕЦ ... ТОВА Е БОЙКО БОРИСОВ

32

ДО 35

преди 12 години

ТОВА Е,................... САМО В Бг!"ФЪФ" Бг ,всичко е възможно !

31

до 32

преди 12 години

А къде ще отиде ----ДАЛАВЕРАТА ?Ти искаш да ги лишиш от законовата далавера ,ЗАКОНИТЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ПРОТИВ РАБОТНИКА И НАРОДА !

30

Анонимен

преди 12 години

Добре де хипотетично, ако едно дружество изпадне в много тежко финансово състояние, поради някаква причина приходите му спадна до така степен, че не може да плаща заплатите на служителите си какво правим? Това да не би да първия случай на фалит в световната история? Някакъв световен прецедент?

29

Анонимен

преди 12 години

Предприятието да се закрие. Синдиците да започнат да разпродават активите. С получените пари най напред да се погасят заплатите и обезщетенията на работниците. Ако остане нещо да се раздели между банките, които носят същата отговорност като собственика, защото са наливали пари в една пробита бъчва.