274

Распутин

преди 12 години

За да стане Беля-НЕ, трябва да се намери ***, който да хакне там едни 10 млрд.евро. В момента, в който българската страна обяви, че е важна цената на централата, цената на тока, пазара на тока и др. подобни "дреболии", (вместо директно да загроби данъкоплатеца според първоначалния план), т.нар. инвеститори от RWЕ си плюха на петите. НИКОГА няма да намерите какъв да е инвеститор, дори руски, руски ***. Защото руснаците, дори за родината, пари не дават. Виж, да взимат-винаги са готови, за пари тая олигархия, която управлява Русия днес, е готова и Матушка Русь да продаде. Така че забравете комисионните, продажни, долни рубладжии, с беля-НЕ няма да ви огрее!

273

Анонимен

преди 12 години

До 323 ей писна ми да се боря с безпросветността , вие не можете ли да четете , БГА Балкан беше източван като всяко държавно предприятие в продължение на 10 години , той беше държава в държавата , там се назначаваше само по наследство и беше ултра червен , на края Жан Виденов го сложи в един списък от 180 май предприятия в плачевно състояние които трябваше или да се закрият или продадат Костов го продаде в последния момент при крайно неизгоден международен пазар на един изпечен играч , това е.

272

дзвер

преди 12 години

"Причините за увеличаването на този процент до 15 са следните - през този период имаше два пъти увеличение на цената на газа, което доведе до увеличаване на електроенергията, произвеждана от топлофикационните дружества. Другата причина е компенсацията, която НЕК поема заради обществото на базата на преференциалните цени на възобновяемите енергийни източници. През целия регулаторен период производството от възобновяеми източници е увеличено с над 20 процента", обясни Андонов.Като трета причина той посочи пускането на новата мощност в AES Гълъбово, която също не била разчетена в ценовата рамка за този регулаторен период. Другото било - пускането на ТЕЦ "Брикел" миналата година, от 8 август, след изграждането на сероочистващата инсталация.

271

Анонимен

преди 12 години

eto koi shte stroi:dnes.bg/balkani/2012/03/27/korporativna-tyrgovska-banka-s-apetiti-kym-srybskiia-pazar.155049pari ot

270

Анонимен

преди 12 години

Нема защо да се хабите. Той още другара Ленин (Бланка) го е измислил. Електрификация плюс съвецка власт е равно на комунизъм. Ние преди 89-та година направихме съвецка власт ама забравихме да направим електрификация и комунизма ни се провали с гръм и трясък. Сега трябва да започнем с Електрификацията (АЕЦ Белене) и веднага след построяването да направим съвецката власт, тогава лелеяния комунизъм ни е в кърпа вързан.

269

Анонимен

преди 12 години

до 316 точно там ти е нещастието , че не можеш да разбереш раликата , за съжаление си честно , ограничен и не способен за нищо

268

дзвер

преди 12 години

"Както и да го гледаш, както и да го смяташ АЕЦ Белене ще е най губещото предприятие"...Да виждаш някъде, че им излиза скъпо?Единственото условие вече е да не е само наша и на руснаците.Искат още поне един друг инвеститор.А тоя инвеститор да не би да не иска после печалба?

267

Анонимен

преди 12 години

До 321 Костов е заврян зет и си живее на село в къщата на бащата на жена си в Драгалевци , аре у лево , виж за Милен Велчев по добре от теб знам как измами България , но вие си избрахте Царя не аз.

266

на 305

преди 12 години

пише се -заЩо, не зашто

265

на 297

преди 12 години

Не е възможно да ми бъдеш другар, а и на много други.Няма нужда да преброя всичко направено без вашето велико участие през петилетките. Заминавай където си искаш, аз се чувствам добре в своята страна и се гордея, че съм от поколението, което може да посочи все още съществуващи добри неща. Не може да се отрича и демагогства, защото на теб така ти харесва.Бил съм в Москва и на много други места. Със самолет, дакато демократите не ликвидираха Балкан.

264

Анонимен

преди 12 години

Българино ти панелките за жилища ли ги имаш , особено тогавашните комплекси , които си бяха едни спални и нищо повече , а иначе за разлика от руснака българина винаги си е имал собствено жилище още от турско време, защото всеки си е имал бащиния на село.А до частните инвестиции , нека го направят и ще преброиме зайците.

263

Анонимен

преди 12 години

312, какво си плащал ти бе, мозък? Плащал си БТК-то на Миленчо Велчев и Никито Василев, дето го купиха за 200 млн., а само комунистическите кабели, заровени у земята струваха 600 млн. по цени на скрап. Плащаш вилите, яхтите и апартаментите на такива като Костов и Левончо хампарцумян, дето нито знаят колко пари имат, нито от какво са станали толкова много! Знаеш ли го Каменчо Михайлов, на Надка бившия? Знаеш ли какъв *** беше, а какъв е сега и колко кинти изкара от гаража на ЦК?

262

дзвер

преди 12 години

до Българин.Ако пуснат облигации, съм сигурен, че едни от първите дето ще си купят са бай Ваньо мавъра и МаЛтинчо.И то ще им ги даде гаулайтера ако нямат:)

261

Анонимен

преди 12 години

абе каква АЕЦ ще стройм високи технологии и т.н. по добре тиквата да завъди жаби в гьола Белене и ще изнасяме жабешки бутчета поне това сигурно няма риск от земетресение и др.Като доидат и от Катар да купуват земя и да развиват животновъдство ще има бум на производство и на агнешко ще се открият хиляди работни места за ОВЧАРИ така ,че това е бъдещето учете как се пасът овце а не как се прави ядрена енергетика

260

Анонимен

преди 12 години

Както и да го гледаш, както и да го смяташ АЕЦ Белене ще е най губещото предприятие, строено някога в България.То ще задмине и Кремиковци и Радомир и ОЦК Кърджали и стотиците фалирали соц предприятия взети заедно. АЕЦ Белене ще е един воденичен камък на врата на няколко поколения българи и със сигурност ще ни ликвидира икономически. А може би това е целта, но дали наистина е такава целта може да ни каже само небългарина подвизаващ се тук с ник Българин, защото той получава инструкции от извора.

259

Анонимен

преди 12 години

тъз гЪзоторбинна централа ще върти явно от пръдните на гъзовете на герПЕРАСТИТЕ!

258

до 301

преди 12 години

Толкова си прав, че нема как да не те поздравим! Затова през 1989 г. гонехме 9 милиона, а сега от 7 половината са турци и ***! Тогава у секо село имаше училище, лечебница с доктор и сестра, а сега само затварят болници, училища и цели села. Едно време не смогвахме със сичките бригади да обереме реколтата, внасяхме виетнамци да бачкат, че не стигаха работници, а сега безработицата подгони 30% и вчера умреха поредните българи от глад!Сега такива като тебе са щастливи, че имат дънки и дъвки...!

257

Българин

преди 12 години

308 - ами да го направят, бе? - Аз ще инвестирам и ще получавам дялове от печалбата или ток на половин цена, а ти ще ми плащаш дивидендтите и ПАК ще мрънкаш....

256

АНОНИМЕН

преди 12 години

Брей, много "експерти"-енергетици. много нещо !

255

Анонимен

преди 12 години

Не може ли да допуснат някои тук, че са се произнесли специалисти за площадката, предвидена за Белене?Интересно, какво ще се изкажете за намерението на Турция да строи АЕЦ до Резово?Хем е земетръсна зона, хем е на границата, пък ние ще мигаме на парцали в тъмния студ и ще нагъваме картофи и вафли с изтекъл срок от ЕС, благодарение на усилията нашата комисарка.