45

Мълдър

преди 12 години

Ще трябва да го огледам, но ще се съглася с колегата - прилича на древен казан за варене на водка

44

гипсокартон

преди 12 години

Пратете Боко да реже лента.После може да направи и първа копка на магистрала от София до Сибир и като я направят да си закара целия парламент до там и да не се връщат

43

Пушещият

преди 12 години

до 43Мълдър, веднага те познах. Не се меси, там където не ти е работа. Колонизацията е факт и никой няма да спре. Мухахахахха. Аз заедно с Крайчек и Човека с гладкият маникюр сме се погрижили за всичко. Поздрави на Скъли.

42

Анонимен

преди 12 години

Ово е на Сашо Македонский цукалото.НЕ ПИП!

41

X-file

преди 12 години

"не е свързан с някоя позната космическа технология." - това доказва, че имат "познати' космически технологии. Т.е НЛО има. т.е Руснаците и Американците са в контакт с такъв вид, но си трайкат, като Трайчо, че ще имат изгода от колонизацията и си милслят, че те ще бъдат недосегаеми, защото "ТЕ" ще им помогнат в подобряването на човешката ДНК, за създаване на супервойници, докато нашите са подписали договор за конфиденциалност, и като намерят купулчета разни да ги кътат. Мълдър да иде да разследв

40

реднек от штатите

преди 12 години

Това нищо не е. Помня кога бе 1947г. къде се бях напукал с една бира по обяд в Розуел. Така се наквасих, че ми се запривиждаха летящи чинии и зелени човечета. Той Рузвелт не случайно ни наложи сухият режим, като доказателство пред цял свят, че сме алкохолици, ама ей на отмениха го.

39

Чукча

преди 12 години

Колега не го мисли кога си е пил илача,ами чукай на дърво да не ти идва на главата.

38

До 38

преди 12 години

Тоо па. :D:D:D И какво е секнал ретардета Рейгън? Точно нищо. руснаците пак си правеха, каквото си искат. Прочети малко и ще разбереш. Рейгън, пффф. Рейгън е типично подобие на американският реднек, пропаднал алкохолик напиващ се от една бира. В цял свят реднеците отвъд океана са били известни с алкохолизма си и с факта, че след една бира не знаят къде се намират.

37

Schweizer

преди 12 години

33-ти, правиха каквото си искаха , но накрая великият Рейгън ги секна ;-) Мужиците са провеждали кави ли не експерименти, но със сигурност са имали и имат успех единствено в производството, дегустацията и комсумацията на водка. А между другото кога им е следващият опит по космическата им програма - да се посмеем пак на бездарието и некадърността на пияндетата-мужици.

36

Анонимен

преди 12 години

Само не ми е ясно НАСА за какво коментират. То тея реднцеи, американски пиянки като изпият една бира и не знаят къде се намират. *** пропадняците им. Напиват се от една бира и после им се привиждат НЛО.

35

красноармеец

преди 12 години

На някой пак му е дошла в повече водката :D

34

sabr

преди 12 години

Това е част от древен казан за варене на водка.

33

Анонимен

преди 12 години

"От НАСА се съгласяват с руските си колеги..."Явно не са се сетили да питат китайците.

32

До 31

преди 12 години

Провеждали са такива, каквито са искали. Кой ще има каже нещо? Ти ли? Пффф ***. Могат - провеждат. Ти като не можеш си седиш у вас с пръст в г*за и пишеш *** коментарчета.

31

Анонимен

преди 12 години

Za 21.Pozdravleniq i ot men. Komentara Vi naistina e velikolepen i nai-to4no otrazqva dne6nata realnost. Radvam se , 4e vse o6te ima budni grajdani kato Vas. Bravo, evala.

30

Schweizer

преди 12 години

НЛО, дрън дрън. Аз съм сигурен и вярма че съществува извънземен живот, но на ***, които твърдят че са посещавали Земята, мога само да им се изсмея.Един дявол знае какви опити са провеждали руснаците в Сибир по време на Комунистическото робство, най-вероятно намереното е останка от техните съоръжения от онова време.

29

Немеца

преди 12 години

ДО 17: Ти бая голяма дупка си уцелил да му се не види, та да е отлетял таса чак до Сибир. Ако не знаех какво е състоянието по нашите пътища нямаше да ти повярвам :)

28

Анонимен

преди 12 години

куче влачи купол, хей,ей, ей, диря няма хей, хей/...из събрани народни песни от круша маврудов .../

27

chicago

преди 12 години

Това най вероятно е част от радарната защита на ракетен комплекс"Искандер" в този край ги има много .

26

Анонимен

преди 12 години

"Куполът, който е с тежина около 200 кг"Колко е според вас **тежината** на журналистическите мозъци?