16

Анонимен

преди 12 години

Я ми кажете умници как се намира инвеститор за 3 дни , колко законови процедури са погазени, това ли е най-правилния инвеститор по какъв критерий е избран , ние не сме държава

15

Анонимен

преди 12 години

кой подари кремиковци на захариев, че не помня, майче същия, който подари нефтохима и балкан и още стотици предприятия

14

Анонимен

преди 12 години

Не виждате ли пълното кадрово безсилие на ГЕРБ , слагат се министри без никакъв опит , парламентарната група им е гола вода , вие запомнихте ли за тези 3 години някой от тази парламем=нтарна група освен гротесните имена . Не виждате ли че ГЕРБ влиза от скандал в скандал и ББ все повече започав да си изпуска нервите в безсилието си , глухи ли сте слепи ли сте, знаете да плюете само , а тези хора на снимката са на поклонение на невинно избити от комунстическата проказа , къде е вашия шут на тази.

13

явертъ

преди 12 години

само така мартине, твоите предци от сдс-то навремето спряха групировките , след като се усетиха че с помощта на държанвата властмогат даизземат функциите им.

12

АнтиГЕРБ

преди 12 години

Именно, с пари на Горубсо и със заплатите на миньорите са финансирани изборите на ГЕРБ и затова Трайчо Трайков и Борисов са си е траеле срещу Захариев, а пък МВР не се арестували Захариев и заради влиянието на Костов върху Борисов.

11

Анонимен

преди 12 години

До 16 а бойко Борисов прилича на мутра , но на теб май-ти харесва

10

хуй

преди 12 години

До 14Май ги ядеш доматетата с колците - да, наистина е така, а и цЕло ваше село!ГЕРБ са ДС мимикрилала, ама си *** и това не може да го разбереш!

9

Анонимен

преди 12 години

А бе улавници , не смятате ли че комедията в България , кято се разиграва в момента много скоро ще прерасне в таргедия , толкова ли сте прости да не ивждате това .

8

ново 25

преди 12 години

Ами педерастите мутро-милиционере-болшевики не подаряваха ли ?Нали абривиатурата СДС се превежда като Съюз на Държавна Сигурност?Ние пък у наше село ядем доматите с коловете и вадим картофите с тротил!

7

Анонимен

преди 12 години

Захариев беше човек на Костов и Божков от СДС, които му подариха Кремиковци и Горусбо срещу тлъсти комисионни. Божков и Захариев станаха милионери, а Костов използва парите от източването на Кремиковци и Горусбо, за да финансира СДС и ДСБ.

6

Spartacus

преди 12 години

Костов си е креатура на БКП-БСП за пред хората - неква камуфлажна демокрация да рекламираПоследните 80 години в България демокрация не е имало !А в момента управлението се нарича комунистически капитализъм на династията на олигархията

5

Анонимен

преди 12 години

абе на тоя що не му удвоят хапчетата

4

ф-1

преди 12 години

Да си мислиш,че Б.Б. е десен трябва да си или безкрайно заблуден или безкрайно ***.

3

Професора

преди 12 години

Тези от СДС къде спаха,когато приемаха Герб в ЕНП,а на всички е ясно,че ясрото на Герб е съставено от мутри от СИК,физкултурници,партийни и комсомолски секретари.Въобще БСП,СДС,НДСВ,Герб и Кунева са представители на различни кланове от БКП,които се борят,кой да контролира контрабандата,кой да заграби еврофондовете,давземе концесията,с една дума кой да граби повече.Идат избори мислете! Като пита някой за кой,те всички са еднакви ще отговоря НФСБ9партията на Скат).Това е моето скромно мнение.

2

брадваро

преди 12 години

ръгай, тепай, колай:))я раздуй за пчеларите и не ми пробутвай некви си "мултигруп"

1

anonimen

преди 12 години

ami mnogo qsno ot sredite na Borisov