149

ггг

преди 12 години

Ами сега?Унищожиха българската армия от много акъл,разграбиха си страната от нашето мълчание,сега и чуждите започнаха да ни отнемат и територията.Абе смешни политици,къде сте бе?Каква я мислихме,каква стана.Няма я вече България.Има само мълчание и срам.

148

Анонимен

преди 12 години

Снощи по новините казаха, че Ромъния няма никакви териториални претенции. Кой лъже сега?

147

Анонимен

преди 12 години

Докато бяхме силна държава и със СССР никой не ни "риташе". Сега уж сме с ЕС и НАТО , пък всеки ни подритва. Тъй като те нямат приятели, а само интереси.

146

V

преди 12 години

Da, neka i nie da si tarsim nacionalnite interesi . Da ni varnat Dobrudja i da si hodqt otatak dunava tam da si imat pretencii.Tolkova mnogo sa ni vzeli i o6te iskat ,posle i sarbite i garcite moje i turcite da imat pretencii za iujna Balgariq ...... a nie nikoga za ni6to nqmame, dori za svoeto si

145

румънска агресия

преди 12 години

Който е чел повече за този спор знае, че всъщност не са 17 кв. км., 30 000 кв. км.Знае се също, че при такива спорове го отнася по-слабия.Румънците го знаят и просто са избрали подходящия момент!Турците откраднаха даже даже и по-голяма територия!дано се спре разпадането на държавата!

144

югозомби

преди 12 години

Аз викам да им обявим война и да си върнем северна добруджа. Фалшивите нации като тях нямат боен дух и качества, така че ще ги смажем точно както през първата световна.

143

Потривам ръце

преди 12 години

Потривам доволно ръце, като чета как се плюят двата народа за 17 кв. км.. Ха-ха-ха...Така ще забравят, че са най-бедните, най-изостналите в ИТ отношение, с най-малко иновации и производителност.Че ги управляват най-корумпираните , с най-слаба съдебна система и прогнила до дъно полиция. Та, нека да се карат, и до Хага че и зад Хага да стигнат, а ние ще ги цицаме и те глупаците ще псуват другите... Ха-ха-ха

142

Анонимен

преди 12 години

А бе някой виждал ли е карта с тези 17 мм2 за които става въпрос, къде се намират, как са разположени, така де да знаем за какво иде реч. А колкото до Турция, те ни прекараха с доста повече, преместиха границата с 1 км. на север и така откъснаха огромно парце от шелфа и икономическата зона. Сега мамалигарите искат да правят същото. Няма държавници, няма има глобалисти, преди им викаха интернационалисти ... Българиооооооооо, Българиооооооооо, събуди се най накрая.

141

25 годишен патриот

преди 12 години

Искам България Цяла!С северна Добруджа!С МАКЕДОНИЯ!С цяла Тракия до Лозенград о оттатък!С половина Бесарабия!С ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ!С Тасос, със Самотраки!Да живее България!Мръсни ***, вън от властта!За Чиста,Свята и Цяла Република!

140

до 194

преди 12 години

Има една книга "Звездите на Егер" на Гейза Гордони. , нещо като нашето "Под игото" за унгарците. Там Белград е наречен български град. По тази причина книгата не беше преиздавана от 50-те години, за да не се караме със сърбите.

139

до 195

преди 12 години

И с какво ще стигнем до Букурещ,та ние армия нямаме.

138

Анонимен

преди 12 години

Историята ни е пълна с подобни проблеми още от времето на Първото българско царство. Всеки гледа да прецака една слаба държава. Следват "териториални претенции" и от други съседи.

137

\\\\\\\\\

преди 12 години

Румъния с претенции - как няма да е ,като България в момента е разграден двор : няма армия,няма подкрепа/стремим се да сме далеч от Русия,а САЩ си правят гаргара с нас,за съжаление/.Въпросът бил стар,тогава защо искат да се реши сега ?Защото не е причината само Южен поток,а слабото правителство в България.Толкова нестабилно правителсто България не е имала.

136

Иван Пешев

преди 12 години

А ние сме готови да стигнем до Букурещ, както вече се е случвало

135

Братомир

преди 12 години

И *** имаиот териториален спор с романи да ие БУГАРИещ стари бугарски град где како се зове у стара Србиа ие имао и су живели пуно ***.

134

зь

преди 12 години

До Тракиеца,много си смешен бе ***

133

1

преди 12 години

Не зная дали разсъждавам правилно , но :1. България е против добива на шистов газ /нарушават се интересите газ американски фирми/2. И в България и в Румъния "народът" живее зле , защо да не се отвлече вниманието , като се наблегне на "национализъм" /нещо от рода на "две вързани кучета и между тях чиния с месо , което те никога няма да достигнат , то принадлежи на господаря , но важното е да има интрига и да се надлайваме / , а междувременно се въртят други игри .3. Тук забелязвам , че се спори загенетиката на "балканските нации"/делим се на какви ли не?/ а не виждам спор за същата на "американската или руската нации".Тука нещо мирише на "разделяй и владей" , но важното е "ние да ядем месото ,който иска да се кара за кокалите".4."Големите" знаят нрава на "балканите" и гледат всячески да го използуват в свой интерес , без да се интересуват от генетиката и сексуалното поведение на родители и прародители.

132

yeremis

преди 12 години

wanker!

131

Анонимен

преди 12 години

DO JAN!ПРАВ СИ НА 100%.ВСИЧКИ СТЕ ЛУДИ.ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ СИ ТИ.***.

130

Анонимен

преди 12 години

един виц .Грък сърбин и румоънец хванали златната рибка и тя им казала че ще им изпълни по едно желание!Гръкат казал искам България да гори :Сърбина казал искам България да я тресят много земетресения:румъница искам България да се наводни :минало време тримата отишали при златната ядосани че ги излъгала.Румъния било под вода :сърбия изгоряла до оснви а гърция съсипана от заметресения попитали златната рибка защо така а рибката отговорила олеле гледал съм старта карта на България .