14

танкист

преди 12 години

ей сега едно пожелание за гербавите, педеругастери, пожелавам ви живи да изгниете, бял ден да не видите, децата си да заровите, парте да ви окрадът и отзад да ви......., към това пожелание искам да добавя всички крали от народа и хората до сега, всички *** мекерет дето се продават за 30 сребърника, всичкта *** дето се вика елит на нацията. И народе земи се събуди малко бе тия ни се изредиха дружно завтаргат ни и ни потретват на главите ни се качиха обрекоха ни на глад стига вече спасители

13

тъп журналист

преди 12 години

Бе вие правите ли разлика между Емитиране на ценни книжа и Имитиране...на познания в областта на финансите например. Как може да списваш подобни статии, а да не си запознат с елементарна терминология?????!!!!!

12

Анонимен

преди 12 години

Споредд последния доклад от ЕС 42 % БЕЗРАБОТИЦА от останалите хора колко са пенсонери и на един работещ колко пенсионери се падат да издържа бе гербави некадърници.

11

танкист

преди 12 години

е какво ли още ни чака за 1 година управление на бабуняка, едно есигурно когато гроб си тръгнат се едно ще сме се освободили от турско робство втори път, по продажни мекерета от тези няма , то небяха ***, то не бяха хамериканци, то не беше слагане на който си поиска, и за гарнитура крадене като за световно за 3 години 8 милиарда, за последната сигурно още поне 3, и после честитка бабунчо и сексуалните му партньори цвък и *** данчо в америка а тука разпад и бедност гарантгирано от гроб

10

Анонимен

преди 12 години

ахахахахахахаха ...... ПАК ЗА ТЯХ ГЛАСУВАЙТЕ, ЧЕ ДА МОЖЕ ДА ГО УВЕЛИЧАТ ДО 2050-ТА./...ЛЪГАХА, МАЗАХА ... САМО И САМО ДА СИ МЪЛЧИМ И КАТО ОТШУМЯ ВСИЧКО БАМ ... +10 ГОДИНИ.. АЙДЕ ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ ГЕРБЕРИ БОКЛУ*И..ОПОСКАХА ВСИЧКО.. ДЪРЖАВАТА Е ВЪВ ФАЛИТ ЩОМ ПОСЯГАТ КЪМ СРЕБЪРНИЯ ФОНД, КОЙТО Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА ПОД ОПРЕДЕЛЕН ПРАГ.. Е ПАДНА.... АКО НЕ СЕ ЛЪЖА В КОНСТИТУЦИЯТА ГО ПИШЕ ДАЖЕ.СМЯТАЙТЕ ЩОМ ХАРЧАТ ОТ НЕГО КОЛКО ЗЛЕ Е РАБОТАТА...

9

Анонимен

преди 12 години

гербери,***...изхарчихте бюджета да направите на Плевналиев пиар с тия *** магистрали,и заради вашета тъпотия,ДЪРЖАВАТА НИ ФАЛИРА............

8

дзвер

преди 12 години

К'ви 3 млрд бе анонимен?Остана 1.8 млрд фонд Козлодуй, който хер Флик и да иска да пипне, от ЕС нЕма да му дадат.И сега от 1.77 млрд Сребърен фонд взема над 500 млн , та това БЕШЕ резерва.

7

Анонимен

преди 12 години

Вместо "живи" пари в Сребърния фонд, ще има никому ненуждни хартийки, които освен за задни нужди за друго няма да стават.Дянков, Бойко и педераските профсъюзи затриват българските пенсионери !

6

Анонимен

преди 12 години

И отново - много думи и нулеви действия. А безработицата си расте ли расте.

5

танкист

преди 12 години

честито на всички гербери които ги засяга това решение, айде догодина пак за бабунчо да галасувате за да ви се из/...е в устичките.

4

Анонимен

преди 12 години

Сетила се Мара да сe побара, като изхарчихте парите за магисрали ли се сетихте, че има безработица.

3

Анонимен

преди 12 години

Тези продажници на снимката трябва да бъдат изправени до стената и Калашник!Профсъюзи?Тези продажни мекерета са готови за 30 сребърника всички пенсионери да продадат.Без Сребърен фонд НЯМА ПЕНСИИ !А тези пригласят на американския агент Дянков - доказан враг на българите.

2

Анонимен

преди 12 години

3 милиярда останаха после какво правим???

1

Анонимен

преди 12 години

"имитирали" ???? Аааа ясно, редактора смята, че МФ имитира дейност, а не ЕМИТИРА ДЦК. ***.