31

Анонимен

преди 12 години

Няма значение че цената на бензина гони 3 лева, че мировите яйца не падат под 40 ст, че защитникът на монополистите се гаври с народа и иска 13% увеличение на газта и.т.н все такива затриващи нацията мероприятия. Най- важното е да има шоу. По-скоро: шоуто трябва да продължи. Като няма хляб да има зрелища.

30

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,Аз съм особено радостна да видя, че този форум е пълен с наши, червени другари, готови да се включат в справедливата партизанска война, която Партията скоро ще организира и поведе! Както знаете, другари, преди всяка революция трябва да назрее революционна ситуация. Ние вече я виждаме, другарки и другари! Ние, в Политбюро с трепет очакваме вашите предложения за това коя църква първо да взривим и коя мандра да ограбим, за да задоволим все по-нарастващите си нужди! Ура, другари и другарки!

29

до 31

преди 12 години

Докато крепеше гербавите ви *** не беше *** май, а и партията му беше цяла ще дойде видов ден, герберче. Надеждата на хората свършва.

28

Бг

преди 12 години

Бг е била най-добре през 1934 до 1942г.,тогава са били забранени всички политически партии ,и нямали право на глас ----НЕГРАМОТНИТЕ!

27

optimist

преди 12 години

Интересно какви ще са оправданията на Местан и Станишев, когато загубят грандиозно изборите догодина :))

26

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е последната надежда на хората за освобождение от вече 22 годишното робство на посткомунистическа мафия плод на престъпния преход по сценарий на ДС и БКП от социализъм към червен бандитски капитализъм. Най-пресния пример е този за мините на Горубсо и Мадан, приватизирани от дясната ръка на Костов Захариев, бивш директор на АЕЦ Козлудуй или на Кремиковци, не си спомням точно, но със сигурност от номенклатурата на сините комунисти на двойния агент на ДС и КГБ Иван,чо Костов. Тези разсипници бяха внедрени от службите в СДС за да управляват от вътре движението и бяха използвани за бандитската приватизация, обслужила интересите на висшите номенклатурни кадри на БКП и бившите офицери от Държавна сигурност! Сега тези хора като Захариев и много други като него, продължават да източват държавни предприятия чрез най различни схеми, една от които е забавяне и неплащане на заплати, осигуровки, никакви инвестиции за по-добри условия на работа, хората работят като скотове и накрая даже и пари не получават! В САЩ има специален закон, според който неплащане на заплата се третира като робство и виновния влиза директно в затвора!!! Там е абсурд в края на седмицата, работника да не си получи заплатата! Същото е с укриване на данъци, неплащане на осигуровки и т.н. До като при нас това е практика от началото на лъжливата демокрацията, а де факто това е зъл червен капитализъм! И на всичко отгоре комунистите, които създадоха тази уродлива система се присмиват и казват: Ето ви демокрация, нали искахте демокрация, сега виждате колко е хубаво убийства, бедност, мизерия, а реално те се истинските виновници за сегашното ни положение! И когато се появи Борисов с ГЕРБ и ги ритна по крадливите ***, изгони ги от властта и се опитва да ни изкара от посткомунистическото блато и да станем наистина правова държава, същите изедници на народа се надпреварват да хвърлят помиите си върху него и да му приписват свойте престъпления. За това никога повече власт за БСП и нейните сини, жълти и турско-сини ***! За съжаление към *** се причисли и лъжепатриота Сидеров, който в един глас грачи с комунистите, жалко за хората, които му вярваха и го имаха за истински българин, но той се оказа поредната внедрена от службите мижитурка, която за пари е готова на всичко!

25

само в Бг

преди 12 години

Където се появят политици ,....нищо не ОСТАВА !

24

дзвер

преди 12 години

До гошко ***.Тъпо, види се е имало нужда от лъскане на имидж.Сега с това се е наел Тиквун и като измаза една-две стени напра'о ни взе'а у Шенгеня.А против нас е Холандия-страна с много либерален режим по отношение на емигрантите и изненадващо против държава от ЕС.Следователно, Тиквун не мо'е да лъска.А някой е лобирал пред холандците да не ни пуЩат...А да не забра'а и пом-лъскача Цвъко, оти он е невероятен ...

23

Анонимен

преди 12 години

Държавата ни фалира,а те ме занимават кой кви комисионни е взел.....ей....хич не ме интересува....искам работа и бъдеще за децата ни....

22

Анонимен

преди 12 години

Определено с този ход Герб целят да изместят вниманието от проблемите на страната, а също така и да се покажат пред избирателите си че уж гонят предишните престъпници :).Няма лошо, те са си за затвора ония.Гербаджиите обаче са за електрическия стол.Тия от както дойдоха бюджета е все на минус, животът е поскъпнал с незнам си колко %, хем първата година дефлация имаше!!!Еми ......

21

Боби

преди 12 години

"Да лъснат имиджа на България" ??? Това ми звучи като "елегантен лобизъм"?! Че позволено ли е? Да ни лобират в ЕС институциите...без покритие??

20

дзвер

преди 12 години

Или както казва Тиквун "по народному"- десет години ще духат супата пенсионерите, които сега се пенсионират, а и следващите.И забележете, следващите четири години ще вземат по 10% от фонда всяка година, докато в него не остнат само 30% от парите.Тия *** ще фалират и Федералния резерв ако го управляват.

19

Анонимен

преди 12 години

Тиквите дигат скандал за някъв 1 млн пък смело ограбиха 8 млрд и ще ни заробят със нови кредити и без АЕЦ .

18

дзвер

преди 12 години

Възмутен, прав си.Забелязал съм, че като тиквите приемат нЕкое законче или наредба, задължително се пуска някоя димка за отвличане на вниманието.Ей го хер Флик ще гепи от Сребърния фонд едни малко над 500млн,за сега...А пенсии за тези дето са внасяли-***.Ето и инфо:"Сребърният фонд ще започне да плаща пенсии през 2028 година, а не през 2018-та, каквото беше първоначалното намерение, записано и в закона за фонда

17

НАЛИ!

преди 12 години

За 20 години политиците превърнаха Бг в *** държава ,затова не ниискат в Шенген!

16

ФЪФ ---Бг

преди 12 години

"Да станем всички политици и *** ,.....няма да има закони и правила ,няма данъци и такси ,САМО ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ------*** В Бг Е В ХОД!

15

Гошо Тъпото

преди 12 години

Давало...нашто момче Сергейчо милиони,да лъска имидж,давало с лека ръка и ръсело...народни пари;ако бяха пари на баща му,нямаше да ги...даде.

14

до 16

преди 12 години

Стани австриец. Оня Щрасер ще те почерпи една вечеря.

13

възмутен

преди 12 години

Работодателите и синдикатите одобриха по принцип предложението на вицепремиера Симеон Дянков средствата на Сребърния фонд да се инвестират в държавни ценни книжа или акции у нас. Те решиха фондът да започне да изплаща пенсии по-късно. Вижте първо тази новина, че с благословията на синдикатите ще опоскат и последните ни пари от Сребърния фонд и държавата ще фалира и тогава джафкайте за тези измислени комисии. На фона на важни новини изръсват някоя измислена такава, да ви отвличат вниманието!

12

Анонимен

преди 12 години

И аз искам да врътна една махленска задявка и селска интрига за 1-2 милиона евро. Може и по-скромно с един обед за 90 000 евро.