60

Егати

преди 12 години

Вазелина ще е безплатен, гарантирано медийно отразяване на събитието

59

АД

преди 12 години

Скочиха срещу картелите и им резнаха главите. Мега честните хора, дето си връщат бонусите, щото и без тва не им покриват месечните разходи. Всеки гледа да е във властта, за да *** от НАШИТЕ данъци. А ние нека си кретаме. Като защитавате която и да е партия се замислете колко сте добре... Замислете се, че всички политици (от всички партии) не си знаят парите.

58

Анонимен

преди 12 години

изброй пет неща, направени от БСП?ЧАКАМ

57

До 67

преди 12 години

Малката герболетка се разпени, леле колко си тъъъп! Не съм комунист и никога няма да бъда, за това не гласувах за БСП както и за ГЕРБ или ДПС, какъв съм не е работа на теб или някоя от мишките поддържащи ГЕРБ, не съм и пенсионер а млад човек със семейство, който за разлика от теб може да мисли! Ти ми кажи наистина какво хубаво видяхме от ГЕРБ за мандата им до тук парното се увеличи 4 пъти, както и горивата-5 пъти, за какво ми говориш?

56

beat box

преди 12 години

Така е ,като защитава министър Константинов фармацевтичния картел и брани високите цени на лекарствата!. Май това,че защити огромните печалби на Софарма на Огнян Донев му изяде главата,да му мисли сегашната министърка.

55

НМ(народна милиция)

преди 12 години

"Тва" ГЕРБ егати тъпата партия.Изгониха ли Трайков или не??????

54

Анонимен

преди 12 години

Както се казва:Пременил се Илия и па в тия!Типично за ГЕРБ, разлайват кучетата и после тихооооо, като по времето на бай Тошо.Типично комунистически начин за разправа с непослушните - няма човек, няма проблем!И Тиквата е една тиква, *** зелена!!!

53

Анонимен

преди 12 години

изброй пет неща, направени от БСП?

52

Анонимен

преди 12 години

До : 42 до 50: Ами нали е голям пич бе, доказал се в частния бизнес и конкретно в енергетиката. Що ще драпа тогава за държавен пост, като много *** захапали държавния кокал, при това пенсионнирани военни в т.ч. ЗКПЧ-та/бивши партийни секретари на поделения/, ченгета и друга *** получаващи пенсия и заплата, а млади хора с образование и семейства са без работа и нямат пари за хляб?!

51

за 64

преди 12 години

Абе не знам за твърдо лява, ама тазе на гербавите е сме лута между фатмащина и откровета тъпотия, с отклонения към селска фантастика.

50

лекар

преди 12 години

Този неук икономист ДИАНКОВ дето от една бедна държава направи още по бедна,да вземе и да се скрие,защото отстранения д-р Константинов показа че има морал!

49

до глупаци сте 45

преди 12 години

Приятелю, точно Доган докара Бойко на власт, престани с тези *** лозунги може да ти плащат за тях, но се излагаш като селска кифла!

48

за 61

преди 12 години

Я кажи едно нещо което е направено от Герб? Освен хаоса и мизерията.

47

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБАВИ, КОФТИ ЛИ ВИЕ, ЧЕ ГУБИТЕ? ХАХАХАХА БЕЗАЛТЕРНАТИВНИ ХАХАХАХАА АКО МЪРЗЕЛА И НЕКАДЪРНОСТТА БЯХА БЕЗ АЛТЕРНАТИВА СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА Е ИЗЧЕЗНАЛ ОТДАВНА.

46

valeri

преди 12 години

Целият театър е Трайков да не се занимава с Лукойл. Веднага след уволнението му цените на горивата скочиха. Как ще правят икономика с тези цени на енергията не е много ясно. Икономика се прави с ясни правила и свободна конкуренция. Малкото правила важат само за някои, не за всички а свободна конкуренция има само на битака, всичко друго е картели и монополи. Вече и в Африка ни се смеят на идиотската икономика.

45

за 56

преди 12 години

Мишките са такива като Таратайчо и герберастите, които днес са така, утре наобратно и все си менят ориентация.

44

Анонимен

преди 12 години

Това е правителство е тотален провал!

43

Мустафа Алибабич

преди 12 години

Задачата за ТТ е само една - На село при баба !!!

42

за 53

преди 12 години

Че защо да няма алтернатива? Има си даже доста алтернативи. В края на мандата на Герб има ли нещо направено? Няма. Е това ли е безалтернативното управление?

41

Анонимен

преди 12 години

"Ако ми се предложи, може би ще вляза в него", каза още Дянков- дата 21.03.2012"Няма да съм министър втори мандат", обяви Дянков - дата 29.11.2011Ето това са ГЕРБ- днес -така, утре -иначе, с вдруги ден-напенджуек.....38... Е заради такива като теб България е страдала хилядолетия, аман от хора, които са на принципа: А след мен и поптоп!!! Нали най-важното е ти да си си добре...