74

Stefan

преди 12 години

Министър Николай Младенов заявява: . "В България съжителстват много и различни етноси, които могат да се заявяват като такива и имат равни права на вероизповедание, труд и достъп до образование. Що се отнася до българските граждани от румънски етнически произход, които впрочем сспоред последното преброяване са 891 души, те имат свое училище и църква, които функционират традиционно у нас" -Стига вече с тази тема! Румънския министър не си е пил хапчетата.

73

Анонимен

преди 12 години

Към турция не ще ги затворим,а няма и смисъл да ги отваряме .... но гърците , сърбите тия мръсни румънци и гърчолята отдолу... имат да дават и ще го дадат ако не тоя другия век! ДА ВЪЗКРЪСНЕ БЪЛГАРСКАТА ВОЕННА МОЩ

72

Stefan

преди 12 години

От ЕК обаче припомниха, че всякакви териториални спорове задължително се решават между държавите, преди те да бъдат приети в Европейския съюз.Говорителят по въпросите на разширяването Петер Стано заяви: Всички страни-кандидатки, които са включени в процеса на разширяване, знаят много добре, че едно от условията към тях е - да си изяснят всички проблеми със съседите си.

71

Анонимен

преди 12 години

То ако ставаше с претенции...Аз имам претенции че съм Цар на Китай, САЩ и Русия ама не ме слушат хората :-)))

70

Апис

преди 12 години

Нека обобщим претенциите, които България може да има. По отношение на Сърбия - Поморавието, Западните покрайнини и поречието на р. Тимок. Тук е най-лесно тъй като те са предадени на Югославия, която вече не съществува юридически. Към Гърция - възстановяване на излаза ни на Бяло море с Дедеагачкото пристанище. Към Туция може и да си затворим очите. Към Македония е ясно - всичко (айде даваме на албанците малко от Коосово). Към Румъния - всичко което на юг от Дунав. Към Унгария, Албания и Молдова??

69

somebody

преди 12 години

Да си съберат всичкото РОМИ и айде кой от къде е ...

68

Анонимен

преди 12 години

тия имуществени претенции да не ги докарат до цевта на българските автомати. един път сме ги давили румънските *** в Дунава и пак ще го направим!

67

българин

преди 12 години

Битоля е в Македония

66

mitaka

преди 12 години

Абе аз ли нещо не разбирам или страдам от къса историческа памет ! Ами кой засели умишлено гагаузите по северното ни черноморие ? Кой конфискува земите им в Румъния и ги оземли щедро с български земи ? Не ми се ще да споменавам Хитлер, ама май той ни възстанови северна Добруджа нали ? А сега, ако румънците имат очи, да предявяват претенции. Я да видим какво става по света ? След десетки години се появяват имуществени претенции /било за геноцид по отношение на арменци, евреи и пр./ и се плаща !

65

Жоро-бг

преди 12 години

Тия пък *** румънците какви претенции имат?

64

3450

преди 12 години

от 20 г?....кво се оказа, че Чеушеско и бай Тошо са били по широко скроени от сегашната ***!!!

63

Анонимен

преди 12 години

Мисля че 10 милиарда евро са скромна ,но разумна цена за цели 17 квадратни километра... такава огромна площ направо за без пари...

62

6765

преди 12 години

ей, индианчета....що не вземете да се измушкате ...........просто ония *** Младенов е типичен представител на юдеизма...и не знам дали не е време такива като него и монката да ги целим с камъни...само загатнете, че тва ще ви е поредното надупване....и ще усетите наистина болката от "***"

61

Днес

преди 12 години

Заебете ги малко тия маналигари, а напишете една статия - КАК бензина отново поскъпна с 8-10стДа ние честито това правителство, за толкова кратко време не бях виждал толкова много неща да поскъпват и то толкова драстично

60

здравко

преди 12 години

5г и 3 месеца търпим ограничения за работа в ЕС заради измислената държава Румъния,а сега да видим къде е Бойко или един измислен слуга като външният ни министър!

59

разгневен

преди 12 години

мръсни румънски мамалигари. само се озъртат какво да лапнат. ама ще лапнат на бай михаля оная работа. искаме си северна добруджа. гадни ***

58

?

преди 12 години

Къде е отговорът на българския министър ?

57

Анонимен

преди 12 години

и без това много скоро няма да има българи на тази територия .. поне да я харизаме на румънеще

56

Анонимен

преди 12 години

нищо не даваме на мамалигите ИСКАМЕ си ДОБРУДЖА

55

Един Българин

преди 12 години

Аз имам решение на проблема. Връщат ни незаконно присвоената част от южна Добруджа (не върната част през 1940та), заедно със северна Добруджа и решаваме проблема в дух на добросъседство и коректност. И без това не е имало румънци там до преди 130 години, пък и остава в ЕС, така че няма проблеми.Нашите дупедавци Младенов и Борисов ми е ясно какво "рядко" ще произведат, за това ние трябва да се борим!!!