80

Най-нова

преди 12 години

триглава змия, Хохегер-Моника-Сергей - пране на пари и маса лапане:)))))))

79

Анонимен

преди 12 години

vsi4ki ste ot edno sito moshenici prez denja se karat ve4er kydeste,,,,,,,,,,, zaedno na masa i typija bylgarin vjarva

78

Че кой

преди 12 години

иска одобрението на тези *** и кой се интересува от вряскането на Мая Манолова и на *** Петър Димитров.Лютфи Местан е винаги на обратно.Тресе ги предконгресна и предизборна загуба отсега, горките, гърчат се като червеи

77

breneke

преди 12 години

Станишев я се определи каква идиология имаш? Да си комунист,не си,защото станахте капиталисти.Да си капиталист,не си,защото капитала ви не е от бизнес ,а от червените куфарчета и измами.Да милееш за България,не е вярно,защото крадохте,Европа ви спря парите и ти бръкна в касата да си оправяте имиджа с нашите пари.Но наглостта ти не се спря до тук.Част от парите влязоха в твоя джоб.Кокошкарска история.

76

въпросче

преди 12 години

Станишев като е такъв експерт по PR-а, защо има такъв нисък рейтинг?

75

Питам ?

преди 12 години

Какво ще кажете, ако спрем да обсъждаме бившия пазач на Бай Миле и на Маргините ?

74

Анонимен

преди 12 години

Хамстера е решил да направи голям шлем!!!Да седне на патките на Борисов Цветанов Дянков!!! :D

73

Анонимен

преди 12 години

БСП скачат в агонията си...Кокошките скачат,като тях ,когато им отрежат главите!!!

72

Здрасти dedo,

преди 12 години

Говорих с този украинец ( на снимката). Той е готов да тръгне за Сибир, но заедно с жена ти (приятелката ти).

71

Комуниер

преди 12 години

Симпатизирам на комунисти и социалисти, но днес си зададох въпроса защо след като комунистите пропагандират за свобода, браство и равенство, при бай Тошо имаха доста по-големи привилегии от обикновените хора? Предполагам братсвото и равенство важи само ако си комунист, а ако не си такъв оставаш в трета глуха.

70

dedo

преди 12 години

marsh v Sibir

69

бай Иван

преди 12 години

Аз квалифицирах "Триглавата ламя" за тройната коалиция в поста,когато бяха на власт.Сега Имиджа Сержо си прави дъвка от моят извод.Виж първо си оправи наакания имидж,върни милиона,извини се на народа и ако ти простим,тогава прави литературни лакардии.

68

до 73

преди 12 години

Е, само три години, но пък му бяха достатъчни да докапчи резерва!!! Сега ще взимаме заеми от международния валутен фонд и отиде, та се не видя!!!

67

Анонимен

преди 12 години

ВЪРНИ МИЛИОНИТЕ ДЕТО ГИ ДАДЕ НА МОНИКА БЕ НАГЛЕЦ !

66

реалист

преди 12 години

станишев долен нагъл крадец

65

Анонимен

преди 12 години

Защо всички източноевропейски държави отидоха много па-напред от България : отговора е защото те шутираха комунистите още 89 год. а ние ги оставихме да ни лъжат и крадат 20 години. И с цялата си наглост Бойко бил виновен който е само от 3 години на власт и то в опосканият бустан и виждате ли ние /крадливите комунисти/ като се върнем ще оправим всичко.

64

Анонимен

преди 12 години

А.ааааа... не така! Не може ламята да скача на своите! Не сме забравили триглавата ламя Спаска и съотношението 3:5:8 за подялбата на баницата! Първо се осир.те по време на мандата, после почвате вкупом да ни уговаряте, че вече не сте същите! И щом политик го изхвърлят от трапезата, мигом става принципен и загрижен за народа!!!

63

партийна политика

преди 12 години

Т.н. герб не може да съществува без насилие! Герб се гради на насилието! *** е, че т.н. герб иска да насади модела си на цялото общество! Пожарникарят, на върха на стълбата, насилва и се гаври с Цецо Апартаменто и шантажира ситния плевел, унижава до дупка Калинчо, тероризира психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и герб!

62

Анонимен

преди 12 години

"Мерхаба Аскер"......Баце турска подлого!!!За умните ни е ясно че си в комбина с Доган.започне ли да ти пада рейтинга(той вече се е срутил) излиза резака и каже някоя простотия за да ти помогне!!!!Но да мрънкаш на турски......гнусна ***!!!

61

българка

преди 12 години

Мисля че пожарникаря както и да го наричате за да го унижите е много по-българин от всеки комунист!