221

до трабахо

преди 12 години

Ей тъпан-комунист.Дереджето ни е такова,защото сега не живеем в демократично общество.Парите са в такива като теб,раздадени ви още в началото на прехода.В момента който не е от номенклатурата на БКП изнемогва.Такива хиени като теб ще обезлюдят България от българи.Комунистите така направихте,че хората да си помислят,че демокрацията е лошо нещо.Тя,демокрацията не е дошла,защото комунист и демократ са несъвместими.

220

Трабахо

преди 12 години

до 240 родителЩом ги влече, нека бягат бе, никой няма да ги спре на границата. Сега има свобода и демокрация. Нали това искахте и затова лаехте и мучахте по площадите навремето- да можете всичките да безчинствате и да правите каквото си искате без оглед на правила и закони. Глупаците и готованците винаги ще сте зле, защото не правите нищо, за да подобрите средата, в която живеете, а само рушите и чакате някой друг да върви след вас и да ви чисти н*раното.

219

Анонимен

преди 12 години

Adi sichkoto *** da hodi da se zaseli v Burgas tam mu e mqstutu pri VAIKOVCITE S ADIDAS

218

бъдещ циганин

преди 12 години

Още утре отивам в общината и полицията ,да се впиша като ***.Далаверата е там.Започвам да крада,жената ще виси за помощи,няма да плащам нищо на държавата,а само ще лапам,ще ходя по кръчмите,няма да спазвам никакви закони.Ще отида в махалата,ще взема 5-6 *** и на магистралата,които ще ми докарат още кинти.

217

Анонимен

преди 12 години

Така ни се пада на всички нас като сме робско племе. Пишете си по форумите братя българи заспали. Всяка седмица има прости в големите градове . Излезте и покажете , че не сте съгласни. Полза от драскане няма. В крайна сметка поне живеем в демокрация и можем да протестираме. ако всички излязат на улицата....., но затова може само да се мечтае. Не приличаме на другите народи. А сме бели роби.

216

Бизнесмен

преди 12 години

Абе докато народа дава, ще има и кой да взима. Докато има овце, ще има и касапи и т.н.. Колкото и да плюете, иобщо не ни пречите, нито ни дреме, че знете поименно кой какво уж бил откраднал. Това, че си мислите, че нещо ЗНАЕТЕ, не е пречка да си въртим бизнеса и да правим пари.

215

Чужденец

преди 12 години

до 233 и 232Аз пък съм в България, но не съм българин, а само временно работя тук. Това е причината, поради която се разграничавам от вас българите. Не знам защо се отнасяш с такава злоба, без да съм те предизвикал. Вероятно и ти страдаш от типично българската черта да мразиш всичко и всеки, и ти доставя удоволствие в сивото си ежедневие да плюеш по инерция.

214

родител

преди 12 години

Двете ми деца са с магистърска степен.Аз си зная как ги издържах,на какви лишения се подложихме със съпругата ми.Започнаха работа,но и те се лишават от елементарни потребности,защото са на свободен наем в друг град.Едната ми дъщеря се омъжи и има дете.Другата не планира дете,защото вижда положението на първата.За заеми не мислим,защото виждаме ситуацията с банките,лихвите и съдии изпълнителите.Децата ми напират да бягат в чужбина.*** е добър гласоподавател и е толериран.Отчаен съм.

213

Анонимен

преди 12 години

AMI TE NE SA VINOVNI *** A NIE 4E SME TAPACI I POZVOLQVAME DA SE SLU4I TOVA .KAKTO I DA NI KRADAT I DA PRODAVAT DECA ,i vsiqt na nash grab koi shte gi vrashta tezi milioni AMI DA GI POSTROQT A NIE SHTE GI RAZRUSHIM I TAKA

212

Анонимен

преди 12 години

На нас банките ни взимат апартаментите ,а на *** които неплащат един лев данъци ,ще им строят нови. Честита ви Република ***

211

Бг

преди 12 години

Това е за *** ,а за българите ----закони, правила ,работа ,данъци .......!

210

маева

преди 12 години

По-*** идея не бях срещала скоро!!! Няма ли по-дори начини да се изхарчат тези "евро милиони"?!? Явно никой не е гледал vimeo/13906172 моля,образовайте се !! И после си помислете къде другате да инвестирате!!!

209

до 231

преди 12 години

хахахахаха браво:-))))))))))))))))))))))

208

до Чужденец

преди 12 години

Ти *** ли си? Отговори ми честно моля ти се, защото ако си българин подобни тъпизми няма как да излизат от устата ти. Може би се гневиш, че хората не искат да си строите катуни и бараки? Пък сега и срещу *** ви апартаментчета скачат? Не ги е срам - а това, че цял живот си оставали емигранти... ами не е така. Ти никога няма да го разбереш, понеже си прекалено голям страхливец, за да теглиш чертата тук и да започнеш на чисто в една нормална и бяла държава. Айде майната ти - ***...

207

до Чужденец

преди 12 години

Ало, ЧужденецЪТ...ти защо говориш в 3л, мн.ч??? Ти какъв си, небългарин ли? Вие там българите вземете се обединете, вие българите недейте да търпите...бе какъв си ти, че от разстояние акъли да даваш!!! И аз не съм в Бг, но това не ме прави по-малко българка и не ми дава повод демонстрирам глупови разграничения!!!

206

волен

преди 12 години

е най-големия ***!!!

205

До Чужденец

преди 12 години

Мен ако не ме инт. нямаше да пиша тук... и аз искам да имам деца но да живеят в нормална среда и да не са мачкани от *** за който няма закони ! сега разбра ли ;)

204

Анонимен

преди 12 години

Това за мен е дискриминация срещу данъкоплатците в тази държава!Спирам да плащам данъци щом с тях ще издържам ***!

203

Чужденец

преди 12 години

до 223Как така никой не го интересува, че българските деца живеят в мизерия? Теб не те ли интересува, познатите ти не ги ли интересува? Не трябва да допускате да се гаврят с вас и това да не ви интересува. Ако сте обединени и гледате, освен личния си интерес, така и общия, няма да сте на това дередже.

202

само в Бг

преди 12 години

Българите ,търците и арменците в Бг работят само за *** И ПОЛИТИЦИ ,..А КОГА ЛИ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ .......................????????