37

Анонимен

преди 12 години

Някой от вас да е живял в общежитие в чужбина? Там има ред и строго Дисциплина ама строга едно провинение и си търсиш квартира за алкохол да не говорим ! За какво протестират нашите студенти???????

36

Анонимен

преди 12 години

Студентски град е само представителна извадка на цялото ни деградирало общество.Живея в нова кооперация в един от най-скъпите райони на София. От как сме се нанесли не е имало един ден тишина и спокойствие. Един кърти, друг кове, трети пуска музика на макс. Една мутреса редовно си паркира колата на пътеката пред входа, така че трябва дагазим в градинката. Пр първото ми посещение в Германия ми направиха впечатление тишината и чистотата. Не чух музика от съседи, нито аларми на коли, нито крясъци

35

до 38

преди 12 години

100лв. може да стане, ако живееш с още 2-3 човека примерно и делите 1-2 стаи.

34

до 36?

преди 12 години

Сто лева? За мазе ли това? Мисля че почват от 300 лева нагоре и то за малък апартамент.

33

Анонимен

преди 12 години

Като не може да се намеси в общежитията, защото висшите училища са автономни, министърът да се намеси извън общежитията и да премахне увеселителните заведения в Студентски град, вместо да съветва ВУЗ-овете. Надявам се община Студентска не е автономна!

32

Анонимен

преди 12 години

Студентите просто не могат да осъзнаят каква привилегия е да си на общежитие. Плащаш 40лв. наем + сметки. Ако си на квартира- минимум 100лв. ти е само наемът. И "академичната" общност за благодарност троши и прави мизерии в общежитията. Затова- да не се сърдят, когато ги наричат селяни. Я да направят подобни мизерии в квартира, да видим дали хазяите няма да ги изхвърлят като мръсни котета...

31

Анонимен

преди 12 години

Сгафил студент един семестър без права, иска Игнатов!!! ДА, НО И ЗА СГАФИЛ ПРЕПОДАВЕТЕЛ - ЕДНА ГОДИНА БЕЗ ПРАВА(РАБОТА)!!! ТОВА В МОМЕНТА НЕ Е НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ. Като се започне от първи клас та до последно - всичко е пълен *** (извинявайте за думата но е най-точна). То цялата страна ни е такава и за това младите хора с идеи в главата изчезват от страната. Тук ги посрещат с предложения за мин.раб.заплата и никаква переспектива, някои парашутисти - "умни и кадърни" началници

30

Анонимен

преди 12 години

Прасета са тези, които управляват!Тази свинщина не е случайна, тя е желана!От нашите приятели в САЩ се иска да бъдем принизени до ***. Всички се фукате, че имате компютри и интернет.Намерете : план Ран-Ът.

29

Анонимен

преди 12 години

Ами *** е, защото ВИЕ СТЕ ПРАСЕТА !!! Като има прасета ще има и ***.Ако сте родители на студенти и сте свидетели на безобразията в студентски град, защо не направихте нещо по въпроса - телевизии, вестници, протести ? Свивате се в черупките си и чакате някой друг да ви защити ? Затова е ***.Добре, че беше БНТ та нещо мръдна.А тоя бюрократ на снимката да се скрие, че дразни !

28

mm

преди 12 години

Аз пък не виждам какво толкова е станало. Това не са деца...студентите са възрастни хора. Като искат да се избиват, после вместо в университета ще отиват в затвора. Няма какво възрастни хорам тепърва да се опитват да ги превъзпитават. Иначе всички са добри момчдета, много послушни, много слънчеви :)

27

Анонимен

преди 12 години

Студентски град е ***, повтарям ***. Няма нищо общо с един западен университетски кампус. Абсолютно нищо общо. Крайно време е, който иска да учи да разбере, че трябва да си наляга парцалите и да учи, а не да се налива всеки ден по дискотеките, а на лекции да дреме и да мрънка колко много го боли главата.

26

Хиха

преди 12 години

Абе , хора!!! Вие не можете ли да четете? Не става въпрос за вечерен час на студентите,а за контролно-пропусквателен режим след определен час. И не ми се оправдавайте с колективното учене, и аз съм минала през ВУЗ

25

Бивш студент

преди 12 години

До 9 и 16 :Вие май не разбирате какво се прави. Всеки студент ще има достъп до общежитието след 22:00 часа, но само с ел. карта. Ако искаш ходи да учиш, ако искаш ходи да пиеш, но ще влезеш само ти. Без приятели и тайфи с теб в общежитието.Помислете малко преди да пишете бре хора.

24

dadi

преди 12 години

21, kude na zapad?za6toto az sum bila w germaniq i izob6to nikoi ne mi e durjal smetka koga se pribiram. 6um non-stop ima6e, za6toto okolo blok4etata ima6e mnogo peiki i polqni, a nemcite si umirat da pekat na gril. Super 4esto mi se e slu4walo da ne moga da spq, no towa e polojenieto.Drug e wuprosa, 4e w celiq studentski kompleks ima6e edno edinstweno zawedenie, koeto be6e srawnitelno malko i nai-tejkiq alkohol tam be6e bira.

23

за 23

преди 12 години

Вместо да се обаждаш от коневръза ходи си прави бардак извън България.

22

Анонимен

преди 12 години

До 19.Явно си зациклил след като повтаряш едно и също!Просто си жалък!

21

за 21

преди 12 години

На запад си от Шумен, доколкото разбирам.

20

Анонимен

преди 12 години

До 17.Аз съм на Запад ,зная общежитията им,но зная и законите им!В момента в който се върнеш покъсно от 11.30 часа нямаш шанс да влезеш,ако искаш спиш при приятели или в хотел.Ако вдигнеш шум викат полицията която е за 3 мин.на мястото.Но след това нямаш шанс да продължиш не само в общежитието да бъдеш,но е под въпрос и в университета!

19

Анонимен

преди 12 години

едно време докато живеех там, един тип от компанията тревопушляци ми разправяше, къв отвратителен вертеп е Студ. град и аз си мислех, че криво го фаща тревата. Да ама не. След години като се разкарах оттам и успях с други очи да погледна на тоя квартал и верно си беше вертеп.

18

за 18

преди 12 години

Абе щом даваш съвет да ги продават, явно имаш интерес да ги купиш, ама иначе се правиш на разсеян.