134

до 131

преди 12 години

яяя,нещо ново-----и къде са тия инвестиции?ако смяташ купуването на енергетиката от ***,дет царчето и сие им ги дадоха-това не е инвестиция,мило-инвестиция е да направиш предприятие,което да произвежда нещо,а не да разориш завод и да го купиш на безценица ,а хората да бачкат за стотинки,също да направиш хотел да речем,да инвестираш в пътища---я кажи сега пак за инвестициите,даже г-н Борисов каза ,че даже и лоши инвеститори няма?И дето НЯКОИ стояха диван чапраз в Бургас-зад руси и жабари...

133

до 148

преди 12 години

Подкрепям ГЕРБ, но в случая си прав. Слаба ни е в момента енергийната политика. Но за да си енергиен център трябват много пари. А възвращаемостта не може да се предвиди.

132

Анонимен

преди 12 години

До 148 не ви ли писна от тази демагогия , какви свещи бе , на свещши бяхме единствено 80 години когато *** изнасяха ток срещу валута по второ направление , тогава имаше свещи и София беше като дискотека всетне гасне самоч е никой не ти казва от кога и до кога скапани червени ***.

131

xxx

преди 12 години

Сигурно си тъпо герберастче-чалгаджийче. 1: за да се монтира този реактор в Козлудуй трябва да минат 15 години, няма да ти обяснявам защо, защото няма да го разбереш. 2: трябва някой, на който той е собственост, да ти го продаде ако желае. По-точно самите руснаци ще го продадат на когото си искат, а не както се изказа новоизлюпеното министърче, че ние ще го продадем, а БГ ще минем или на купен ток от Турция или Румъния, но понеже хората обедняват, май на свещи.

130

Анонимен

преди 12 години

До142 дай да говориме за политика , защо според теб в конституциийте на западните държави не се допуска възможност за повече от 2 мандата за държавния глава , питам , според теб избирателния закон в Русия ли е по съвеършен от този във Франция , Велокобритания , САЩ , това е политика , а имаш ли представа че в Щатите на първични избори освен кметовете се избират и пркурорите , да си чул за нещо такова в Русия , там прокурорите все още са във военни униформи.

129

Анонимен

преди 12 години

Странджа пак изкара за манджа.

128

ДО СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Време е да напуснеш че замириса на изгорели бушони.И не забравяй да докладваш в централата че си изпълнил ролята си на активист. Може да ти заплатят някой и друг долар :) Ама като гледам си си загубил хъса и няма да се замогнеш скоро!

127

за 140

преди 12 години

Денят е чудесен, като руската природа!

126

за 141

преди 12 години

АЗ ГОВОРЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КРИТЕРИИ БЕ, МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН. ОБЩОЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ СА ДРУГА КАТЕГОРИЯ. КАТО НЕ РАЗБИРАШ, ЗАЩО СПОРИШ, ЯВНО НЕ СИ ДОРАСЪЛ.

125

Анонимен

преди 12 години

Е не е така 138 има си общочовешки ценности , но ти си много далеч от тях.

124

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Днес е чудесен, пролетен ден, птичките пеят, а *** лаят в опозиция... - какво по-хубаво от това... - излизам да дишам малко чист въздух, защото тука вони на червена, токсична кал и прегорял торф...

123

Анонимен

преди 12 години

знам че и на това ще опонирате защото сте си бетонни глави , но когато руснаците направят накакъв подобен на зелените карти имиграционен режим , тогава може и да се съглася със вас , а до тогава самите руснаци дори кой законно кой незаконн забогатял ще се надпреварват да си купуват дачи на Маями. Така че смешни сте в безумния ви порив за защита на Руската империя.

122

ЗА 137

преди 12 години

БОЛИ МЕ КАКВО СИ ЧУЛ. РУСИЯ САМА СИ ОПРЕДЕЛЯ КРИТЕРИИТЕ, КАКТО И КИТАЙ, КАКТО САЩ КАКТО ВСЯКА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА. НА РУСКИЯ НЕ И НАРЕЖДАТ ОТВЪН КАКВО ДА БЪДЕ, ТЕ САМИ СИ РЕШАВАТ И НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ КРИТЕРИИ.

121

Анонимен

преди 12 години

До 118 ти къде видя всобода и демокрация в Русия , кога тя е била критерий за Свободна и демократична държава , не съмч чул нито съм прочел още повече видял такива пориви сред народите на земята.

120

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

В България има трима души, които са в състояние сами да преборят икономическата криза... - просто трябва да върнат заграбеното от държавата...Не знам как да ги степенувам затова ще ги изброя произволно - Първанов, Костов и Р.Овч...

119

132

преди 12 години

България от 22-23 години се чисти от "мършата" и се вижда кой остана тук и какво се случва. Боже, що за *** народ!

118

Анонимен

преди 12 години

Най-после.Това съобщение е музика за моите уши.Този скъп проект,който щеше да ни загроби за десетки години напред е на път да се провали.А дано!Да вземем реактора,който вече са направили,да го монтираме в АЕЦ Козлодуй и да се приключат веднъж завинаги споровете "за" и "против" Белене.Така ще бъде най-изгодно за бедната ни страна.За тези,които смятат,че ако построим Белене,тока за населението ще стане по-евтин кажа,че се лъжат.Тока и сега излиза евтино от Козлодуй.Той се оскъпява по веригата.

117

Анонимен

преди 12 години

131, за това ли ставаме все по-бедни?

116

До 126

преди 12 години

Приятен полет ! :) радвам се за теб не забравяй да вземеш и твоите приятели .Време е България да се изчисти от мършата.

115

Анонимен

преди 12 години

До 121 дебилчето знам че понятие си нямаш от известиции , но да ти кажа че най- много инчвестиции у нас са направили европейските страни непосредствено след тях са Щатите, Турция Израел , Русия е някъде на опашката