28

уеи

преди 12 години

сега отново великите"ТИТАНИ Боклукчии" навярно ще сменят за пореден път момчето от кв.Черноконево-Димитровградско.Докато те са начело,никои треньор няма да изведе този ЦСКА напред.

27

CSKA FOREVER

преди 12 години

Лефски падат обаче всичко е нормално, ЦСКА пада и веднага се почва с трагедиите.... Ето това е разликата, защото България значи ЦСКА !!!

26

samo loko plovdiv

преди 12 години

aide pod ra4i4ka goveda i 4orbari zivee6ti na stari lavri iazte mu glavata........

25

Нефтохимик

преди 12 години

И преди и сега цСкА Е ***

24

Яж ми К*РО Симитли,

преди 12 години

Симитли

23

пинковци шопски

преди 12 години

Хахха почнаха оправданията черно тото,терена,ама вятъра...Не чухте ли тренера на Симитли ко каза човека бее,човека с ръка на сърцето каза казах на момчетата че и 500 и 5000лв да вземат,парите се харчат,ама тоя спомен ще им остане за цял живот,ето това е човещина,нещо казано с сърце,без надувки,без да се репчи човека..Ама малко останаха такива истински хора да говорят с сърце..Ония Ганцовци и Тройчовци ми писна да ги гледам как се карат по цял ден,кой били по големия отбор,ами май никой от 2-та

22

Анонимен

преди 12 години

Милионерите от Симитли купиха мача! Да се разследва!

21

Левски

преди 12 години

Новата спортна зала на фенклуб Левски е в синьо.Само крушите за бокс са в червено....

20

nqkoi

преди 12 години

черно тото,стойчо е пионката

19

Сеирджия

преди 12 години

Честито Двойчо МлаТенов Симитлийски! Добре я подкара, да но продължиш все така! Дерзай!

18

мунчо

преди 12 години

Явно е нужна държавна намеса,за да се спре тази пародия наречена БГ Футбол.С това подобие на футбол мъчат и малкото останали фенове на великата игра.Да се закрива футбола спогребалния марш и да се свършва с тази пародия.Футболистите се мъчат да ритат топката ,ние се мъчим да ги гледаме или най-малкото да прочетем за поредните срамни издевателства върху великата игра.Няма Левски няма ЦСКа и едните и другите не стават за дъска за *** ...Другите отбори в БГ и за това не стават...

17

Анонимен

преди 12 години

мали....бях ги играл Г-Г та добре че вкараха тоя измъчен гол,жив резил са...

16

Анонимен

преди 12 години

о, йес, празник за българския футбол, двата мега дебилски отбора вън, и съдиите не ги спасиха

15

ЕКСПУЗИВНО

преди 12 години

БАНДАЛОВСКИ Е ПОИСКАЛ ТРАНСФЕР В СИМИТЛИ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА....

14

maki

преди 12 години

Ето как се печели от футбол в нашето първенство-или както там се казва.

13

тройчо

преди 12 години

има държавна намеса симитли да вземе купата

12

варна

преди 12 години

Празника е за цяла България,щом падне шопски отбор е винаги празник..Защото устите им са големи от шефове и тренери и футболисти до фенове,всички са облъчени и си мислят че само това са отборите в България...Искам да видя физиономиите на тъпите *** дето по цял ден пишат смените статии за да ни показват колко големи били левски и цска,не плачете ***..Утре знам как ще ругаете в статиите вашите любимци,който вече ги няма..Дано и Лудогорец станат шампиони,и празника да е пълен...

11

коко бийт

преди 12 години

Говедата падат - чорбарите са щастливиЧорбарите падат - говедата се щастливиДовечера ще има всенароден празник. Всички фенове на леске и цеца ще празнуват загубата на другия! Важното е на другия да е зле. Нека! Ще!

10

Dan

преди 12 години

И само да сте написали в някоя статия "грандовете" Левски и ЦСКА....Грандове са в Англия Испания Германия Италия тука не са и професионалисти , защото парите им идват от черно тото !

9

Стоянов

преди 12 години

На това АЗ не му казвам футбол. Стадион като бустан за дини, играчи като балетисти за най-малкото се пада и се търкалят като че е минал товарен влак отгоре им, симулации 1000% от 100, игрово време 3 мин. от 95.И на това ако му викате футболна среща! Това е дива селяния и селски мач за 10 група , не за купата на България. Качество на игра -10.