54

optimist

преди 12 години

При мен са около 20-25%.

53

хех:) до 65

преди 12 години

За качеството на храната, като цяло мога да се съглася-понеже и аз съм минавал покрай Германия веднъж, дваж:) Макар, че и там има ***-ако не ги наричаш така, е защото ти е ниска летвата от България, явно:) Но че немците са кулинари-то какви са тогава французи и италианци? Това е все едно да кажеш, че Бг е световна сила:)

52

Мнение

преди 12 години

Интересно, колко % от дохода на българина отива за храна? Като гледам цените на храните в магазините, мисля, че отива над 70%. И това без глезотии.

51

да-да,ама не

преди 12 години

Официална статистика : Издтъжка на живот за 2011 г. в България е 536.53лв.,а процента който българина плаща е 52.2% от заплатата си???.Когато фактите говорят и боговете мълчат.Извинявам се за грешката в процентите на коментарами под 33,всичко друго е вярно.Дерзайте ГЕРБерасти.Бог да пази България.

50

Anonimus

преди 12 години

Ядяли са *** , а да припомним ли Българите как изядохме незнам колко си тона в търговската мрежа от 20 годишно месо и колко пилешки Американски *** внос с гарантиран произход натъпкани с най различни препарати, айде стига та и ние сме част от това още повече че производството в БГ е съкратено под минимума и внасяме доста от *** които се хранят всички по света

49

Анонимен

преди 12 години

Що за глупости!Тук в Германия храната е много поевтина и качествена отколкото в България.Кое му е качествено на скъпите колбаси ?Нямат вкус имат ужасен вид и никой тук не ги харесва от моите приятели!За това вече и не взимам със себе си!А немците са кулинари,граничещи с чревоугодничиство и не ядад ***!

48

Анонимен

преди 12 години

Тук в БГ няма % , всичко отива само за сметки и храна.

47

joe

преди 12 години

Всички ревем,а не излизаме от дискаунтърските вериги!Всички ревем,а зареждаме през глава бензин по 2.65лв.Всички ревем,а пълним зимните и летните курорти на баснословни цени!Докато има овце,ще има и вълци!Плюскаме,не спортуваме,не слизаме от колите си!

46

Трагедия

преди 12 години

Ние пъя ядем скъпи *** :(

45

Анонимен

преди 12 години

Такова понятие като хубава и евтина храна има само, ако си го отгледаш сам или баба ти на село.За такива пари германците могат да ядат само ***!Имам познати в чужбина, които дават значителна част от приходите си точно за храна, но не каква да е, а свястна!

44

germanec do 57

преди 12 години

Нормално. Предполагам брутото ти на месец е около 4500 до 5000 за да ти останат 3000 чисто. Ама инжинер в Сименс не е на средна работна заплата а доста над нея. За всички разбирачи - продавачката в магазина взима 1200 евро чисто. Така че спрете с глупостите дето ги бръщолевите чули недочули за Германия. 10% от средния доход за храна е малоумие, трябва да ядеш само *** и спагети по 29 цента пакетчето.

43

Анонимен

преди 12 години

Да им пратим Миро мършата да им направи стандарт Шварцвалд. Само така ще ни стигнат по цени и качество.

42

$

преди 12 години

Ако при нас средната заплата е 500 лева и даваме 10% за храна означава, че цял месец трябва да изкараме с 50лв. Което прави един хляб и кофичка кисело мляко на ден. Даже и по *** не можем да стигнем германците. Добър стандарт на живот, гарантирано от герб!

41

dim

преди 12 години

ХЕ ЕХ Аз живея в Германия и работя като инженер в Сименс вземам 3000 чисто плащам квартира 600 и за храна 600 за бензин 600 и ... как е мрънкачи колко процента?Учете и работете!!!

40

germanec do 34

преди 12 години

Хаххахах ти си луд бе пич! Какви 7000 лева средна заплата в Германия. Ти изобщо приближавал ли си се поне на 500км от някоя от границите им! За 2011 година средния приход на семейство е 2700 евро след всички данъци. Стига сте бръщолевили глупости че в Германия вземали средно по 3500 евро! Излагате се жестоко! Иначе че немците ядът евтини *** - безспорен факт.

39

хех:) до 47

преди 12 години

И как точно да стане това шоково вдигане на заплатите? Отиваш при всички шефове и им казваш-вдигате рязко заплатите иначе кво? Дори да качиш минималната, ефекта е, че много хора ще работят на минимална и много малко ще са над минимална...което пак е по добре де...

38

Анонимен

преди 12 години

да, Бойко работи, но за Цеко минев, който контролира 3 от 4тте ни зимни курорта, еднолично :) защо никой не се пита, за това как приятелката на този Бойко си купи банка преди време и изведнъж всички плащания на държавата започнаха да минават през нея докато Бойко пак беше във властта :) Ами колко хора е разплакал с "охранителната" си дейност?

37

Anonimus

преди 12 години

Много ясно, че харчат по 10 % та нали заплатите са им минимум по 5000 Евро 10 % от тази сума е 500 Евро които с оглед на евтината им храна е идеална за месеца , харчели само 10 % а са като *** сичките . Тоя Европейски съюз се превърна в ад за малки и безпомощни страни като България и рай за такива като Германия и Франция. Всички ние работим за черноугодничеството на тези "гиганти"

36

georgi-arm.oficer

преди 12 години

povru6ta mi se ot cjlata sityacij v BG ...............!

35

Ей 48, не си в час !

преди 12 години

Б.Б> работи, но само за себе си и за кликата, която го е издигнала !Мутрите, Олигарсите и Монополите стават все по-богати на фона на тоталното обедняване на българина и това съчетано с все по-високи цени, замразени заплати, ширеща се безработица, ниско качество на стоки и услуги, провалени туристически сезони, липса на инвестиции, изхарчен резерв, етническо напрежение,скапана здравна и образователна система и тотална полицейщина !