146

Анонимен

преди 12 години

те арабите са царе на обещанията, особено като добавят накрая по едно "иншалла", което тутакси смъква всякаква отговорност за казаното

145

До 174

преди 12 години

Те може да правят, но след като са си взели 120 милиона от нашите данъци трябва да си понесат кръста, трябва да ги свалим от власт. Защо ли Петър Стоянов - той не беше лош президент не си направи партия ?

144

тъп и прост

преди 12 години

Много *** и *** ББ ...

143

?!?

преди 12 години

Каква Божия помощ, бе Боко? Тоя, с чаршафа на главата е мюсюлманин. Тъй,че ако искаш да стане твоята работа и да цоцнеш и от АМ "Черно море" надупи се на Аллах.

142

ДО 172

преди 12 години

Лъжат,лъжат ,НО И ПРАВЯТ НЕЩО ........ПОНЕ СМЕ СВИДЕТЕЛИ !Защо спряха ВСИЧКИТЕ пари от ЕС ,на 3-ната коалиция ,бе ***....?

141

PUTKOMAFANI

преди 12 години

Боко кратуня, Лиляна бидоня, Трайчо комсомолеца, Миро мършата и разни други екземпляри, отишли на почивка в Катар, докато държавата продължава да потъва!

140

99

преди 12 години

С божията помощ: *** си със здраве, щото мислим да те изритаме със кеф.

139

Анонимен

преди 12 години

do tam li stignahme?????

138

Анонимен

преди 12 години

Удивително как винаги успяваме да изберем най-неподходящите хора за свои управници.В това отношение нямаме равни на себе си.Не вярвам в нито една дума на днешните управници.Уж все велики неща правят,а животът става все по-труден.Само във въздуха летят сапунени балони.Уж се пукат ,а стават все повече и повече.

137

Анонимен

преди 12 години

Ще строят АМ и Ф1-писта на куково лято

136

Анонимен

преди 12 години

Нормалните хора се радват когато в страната им идват инвеститори и влагат парите си. Това означава работни места . Аз лично също до някъде се радвам ,но данякъде ме притеснява това че са мюсулмани. Тая религия не носи нищо добро ,а те ще си докарат тук достатъчно техни хора. Забъркване с чалмалии ,колкото и на глед да носи полза ,винаги свършва зле!Затова разбирам хората които плюят по- долу.

135

do 157

преди 12 години

Predlagam ti da se pregledash niakdede ! Bezbojnik !

134

оня

преди 12 години

към всички пръдльовци герберчета:КАКВО СТАНА С БОНУСИТЕ БЕ БАЛЪЦИ!БЛЯ-БЛЯ И ПРЪЦ!НЕЩАСТНИЦИ!

133

asd

преди 12 години

Никакъв смисъл няма в тези "инвестиции". Това си е чиста далаверка, от инфраструктура ще гушнат пари от бюджета, т.е. от нас данъкоплатците, в туризма ще се възползват от вакхалията за да го бетонират още повече, земеделие, тези изобщо разбират ли я тази дума. Услуги, тука да не е станало объркване, мисля че е ставало въпрос за услуги от наша страна, здраво надупване. Всичко това няма да създаде работна ръка, няма да пълни бюджета. Като дойде някой да инвестира в производство, тогава да се пъчат

132

ай

преди 12 години

Ще инвестират без да имат келипир? Мисия невъзможна! Пак ни продадоха за жълти стотинки,макар чи имаме нужда от съвремен път м/у Варна - Бургас. Но до вчер Борисов и сие говориха че тази магистрала ще се строи с Европейски париVлъгали са кото дърти ***.Като катарския газ ,но Тани вного ясно му е обяснил на Борисовото ,че тая както той е мислил да бъде на аванта няма да е бъде!

131

Анонимен

преди 12 години

Офф Катар бати името това не беше ли възпаление на пикочните пътища

130

Радост

преди 12 години

Братя мюсюлмани радвайте се ще има и нови джамии покрай магистралата !

129

МИС-ь

преди 12 години

Нищо ново под слънцето! Навремето с пари дадени от шейха на Иран бе строена магистрала Тракия

128

chicago

преди 12 години

Ако освен Бог помогне и Света Дева Мария , свети Арахангел Михаил,Супермен,Винету и други, ех ,ще настъпи такъв живот че ,си викам дано,дано.

127

Анонимен

преди 12 години

Бог на катарците е дявола (алах), така, че няма да е с Божията помощ.Мене друго ми е интересно - защо когато се говори за Истинският Бог - Господ Иисус Христос, "българските" журналисти пишат името Бог с малка буква?А когато се говори за фалшиви богове като алах, същите тези журналисти пишат името бог с главна буква?*** и вероотстъпници.