68

стар бакшиш

преди 12 години

Абе миришели ви таксиджийте - а нощно време като се возят само пияни и вонят на бъчва те не миришат така ли, а лятно време 90% от клиентите са обилно изпотени - и те не миришат, ама за това никой не говори. А тези женчовци работещи в офис пред компютър какво само лаят като не се возят в таксита а чакат по половин час маршрутки. И като се качи в маршрутката и потъва в комфорт - наблъскали се по 50 човека вътре ама там му е приятно щото е дал "само"1,50

67

Анонимен

преди 12 години

17.03.2012 --> ИЗБУХВАМЕ!Общонационален протест !Всички ВЪН!

66

BG

преди 12 години

Разбира се, че трябва да се промени горната граница на възраста на автомобила-ТЯ ТРЯБВА ДА Е 7 ГОДИНИ, защото носещите се на магия и в облаци цигарен дим и чалга развалини не са безопасни за пътниците! Що не протестирате против цените на горивата?

65

Анонимен

преди 12 години

Коментар 67 добре е описал ...българския мъж и в частност таксиджията.

64

до Бесен

преди 12 години

Аз нямам нищо против такситата. Имам против бакшишите скапаняци като теб, които са част от причинината за скапания живот. Да знаем, че големите протести са подкрепяни от бакшите, защото те подкрепят всичко без да знаят защо.

63

счети

преди 12 години

Проста сметка за една смяна70 ст./км , 150 км (20 клиента) = 140 лв. на смяна минимум. По последни данни тия км се минават с 20 лв . метан. Значи остават 120 лв. за смяна. 15 смени по 120 лв. = 1800 лв. Това е при 20 клиента на ден, които лесно се правят в голям град. Колко от вас работят за толкова пари?

62

Бесен

преди 12 години

Абе , скапаняци , какво толкова против такситата имате !? Или таксиджиите са виновни за скапания живот ? Не виждате ли , че всички по-големи протести са подкрепяни винаги и от таксиджиите , докато вие си стоите на е....ните си *** пред компютрите ! Знаете ли , че такситата минават два пъти в годината технически преглед ? Или ще ми кажете , че ни пускат ей така от тях да мине ? Да ама не гледат ни под лупа . И защо на 10 г. колата вече *** ли е ? За да пълним гушите на големите фирми

61

Чукчо писател

преди 12 години

А бе вие не четете ли?!"Основното им искане ще е понижаване на горната граница за използване на таксиметровите коли, която сега е под 10 години."Значи бакшишите искали понижаване на тези 10 години, само дето не пише на колко - на 9 ли, на 8,7,6,5,4, .... години.

60

Анонимен

преди 12 години

Аз ще стачкувам защото не искам да се возя на такси по-старо от 5г. Кви са тия 10 годишни таралясници!

59

Анонимен

преди 12 години

да го духат тъпите бакшиши мизерни, скоро се возих в кола уж под 10 г - някакъв си Хюндай беше, само дето не се разпадна по пътя, тропаше всичко възможно, беше с изпуснали амортесьори, вътре смърдеше на ***, шофьора не се беше къпал сугурно от 1 месец, просто пълна трагедия и това се водеше кола на водеща фирма в бранша. Това беше пълен срам и само чист късмет е че няма много смърни случаи с тези бараки. Само як контрол и нон стоп прверки, а за протеста дето готвят само палки по глвите им.

58

Бакшиш

преди 12 години

Кат ви е мръсно у таксито, возете се на самолети вееили си купете Бентли ха-ха-ха

57

ха-ха-ха

преди 12 години

Е що колите да не са над 10 г.? Ами в Индия се таркалят и 30 г. таралясници, а те по стандарт и доходи са пред нас.

56

Анонимен

преди 12 години

Бкашишите така или иначе правят всякакви врътки и регистрират по-стари коли с по-нови години. Какво ревът пак? Или както предния протест, протестират ама и те не знаят точно за какво протестират.

55

Анонимен

преди 12 години

Хахахах и сега може да се видят жълти купчини метал (под 10 години), които търсят спопкойно място да умрат.. ако има разрешат колите да са по-стари си представям. Като е по-стара колата ще има повече пари за по-мощен ксенон, дето за разлика от сегашния ще води до трайна слепота, не просто кратковременно заслепяване. По 1лв. на км да бъде цената, колите да са до 15 години и да има по един денонощен рейс на 60 минути, тогава тия 20 000 мързеливци ще се върнат при мотиката и доматите ще поевтинеят!

54

Камен

преди 12 години

Замислете се, че 10 годишна кола, използвана като такси е пределно амортизирана. Все пак трябва да има някакво минимално гарантирано ниво на удобство и безопасност за пътниците. И при сегашните правила последните няколко пъти се возих в почти разпадащите се таксита, като едното при 80км/ч имах чувството, че ще се разпадне. От ДАИ трябва да проверяват и техническата изправност на такситата в България, както започнаха да проверяват автобусите. Не е необходимо да чакаме инциденти и жертви.

53

Анонимен

преди 12 години

Всички бакшиши са ***. Не знам само *** ли стават бакшиши или след като станат бакшиши се превръщат в ***?

52

Анонимен

преди 12 години

Аз пък ще протестирам против таксиметровите шофьори.

51

Я

преди 12 години

Нали София беше село, я си протестирайте в родните столици!

50

ТАКСИ

преди 12 години

Защо 20 - 30 годишни автобуси возят по 40 50 човека от Бургас до София,че и по далеч а такситата трябва да са до 10 години ???Аз ще ви кажа защоЗащото автобусните превозвачи са мощно лоби и плащат където трябва !

49

moi

преди 12 години

"От Министерство на транспорта ни излъгаха, че законът ще бъде променен в интерес на таксиметровия бранш..."Законите трябва да са в интерес на обиковените хора и на потребителите. Баси нагледците.