40

Кифла с малко мозък

преди 12 години

Само с искане не става! Требе и акъл! От години образователното министерство прави на маймуни ученици, учители и родители. При това заплащане на учителския труд, 80% от останалите учители са хора, които не могат да се реализират другаде, да не кажа и по-силни думи. Учебната програма е претръпана с излишна информация, а стилът на преподаване стимулира единствено зубренето наизуст, подтискайки всякаква форма на нестандартно мислене и различие. Г-н Борисов, помислете върху това!

39

Анонимен

преди 12 години

За пореден път, едно говорим, друго мислим, а съвсем различно правим. За да има учена младеж, трябва условия за развитие, а не само да си говорим, колко е хубаво. Как помагаме на бизнеса да се развива и да задържа младежта тук, за да има наследственост и развитие, с какво помагаме на хората да живеят извън София, Варна и може би Бургас, да не би да не затриваме тотално здравеопазване, условия за образование и работа. Охххх, как ми се иска да живеем нормално, ама уви.

38

кат Калинка

преди 12 години

Помпиерът поиска учена българска младеж - учени кат Калинка и кат оня от поливните инсталации!

37

Анонимен

преди 12 години

Аман от ББ !

36

Sony

преди 12 години

A naroda iska da izcheznesh vkupom sa tezi ot narodnot sabranie i prezidenstvoto.

35

Анонимен

преди 12 години

Тъкмо чета коментара, как учената българска младеж отлетяла и какво да видя..точно м/у новината и коментарите - реклама от гугъл за евтини самолетни билети - е как да устои човек на изкушението ?

34

Борисов поиска учена

преди 12 години

И АЗ ИСКАМ УЧЕН ПРЕМИЕР!!! МАЙ СКОРО НЯМА ДА ГО ИМАМЕ...

33

Анонимен

преди 12 години

Откога на ББ му трябват учене хора . На напоителни системи бе сложен човек без диплома и лично ББ много съжаляваше че трябва да бъде уволнен.Бюджета на БАН е по малък отколкото бонусите във финансовото министерство.

32

младеж

преди 12 години

исках да съм такъв младеж, но се оказа че даскалите не могат да ме научат на нищо, и ако ги питаш нещо което не го пише в учебника не могат да ти отговорят, оказа се че дори и да си скъсаш *** от учене и да имаш диплома "6" пак ще дойде някой връзкар и ще ти вземе мястото, за частния бизнес съм ОК, ама за държавния... за това администрацията ни е толкова зле, и на края ако успея да си намеря работата за която съм учил и съм мечтал ми дават 400лв и ходи се оправяй в живота

31

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ТО И НИЕ ИСКАХМЕ ИЗУЧЕН ПОНЕ МАЛКО ПРЕМИЕР, НО НЕ БИ ... ПАДНА НИ СЕ ПОЖАРНИКАР

30

Анонимен

преди 12 години

Учената българска младеж отдавна отлетя през терминал 1 и няма да де върне никога

29

Анонимен

преди 12 години

Абе той хубаво иска умна и кадърна младеж, ама да беше помислил за това преди да продължи делото по разсипването на българското образование, че повече от 20 години не спират опитите и експериментите в българското училище и резултатът е на лице.

28

Учен

преди 12 години

Дълго търсих в статията думита "учена", "учен". Знам, че тези думи не са в лексикона на нашия премиер. Най-накрая забелязах "в същото време се учи".Еееее!!! Браво Бойко, браво! Прогресираш! Да се надяваме, че след години ДМС (ДОПЪЛНИТЕЛНОТО материално стимулиране) на финансовото министерство ще стане по-малко от бюджета на БАН!

27

Анонимен

преди 12 години

Образовани българи... за овчари! Нали така беше, Разбойко?

26

недостоен

преди 12 години

Единственият недостоен на церемонията по награждаване на Достойните българи, беше пожарникарят.

25

за пример

преди 12 години

Има политици престъпници и политици за пример. Пожарникарят не е от вторите!

24

анонимен

преди 12 години

Борисов,учените ни български младежи избягаха в развитите държави да слугуват по полетата и като обслужващ персонал .За какво са ти,единият път ги излъга и след победата на ГЕРБ СЕ ВЪРНАХА,НО ВИ ВИДЯХА ,ЧЕ НИЩО НЕ СТРУВАТЕ И ИЗБЯГАХА ПАК.

23

СЕЛТАК

преди 12 години

" Всички младежи трябва да са учени , а учените и висшистите да станат овчари"ген. доц. Борисов

22

Даола

преди 12 години

Трябва да има повече награди за умните младежи , ученици и студенти. Също така за млади учени и изобретатели.В училището сега не обръщат особено внимание на най-умните, напротив, не се грижат за тях, учителите гледат да няма напускащи, за да не се провалят паралелките и те да имат достатъчно часове.В подготвителния 8 клас по езиците приемат и ученици, които не знаят езика и така онези, които доогава са улици 7 години просто скучаят и преповтарят до втръсване стар материал.

21

ЮПИ

преди 12 години

Учна българска младеж има и сега! Само че тя бяга на Запад, защото тук уродливите работодатели не я ценят, експлоатират я и я унижават от към заплащане!ФАКТ!!!