44

Анонимен

преди 12 години

Мъжете пускат кореми и цици, жените - мустаци... Старостта не е красива. И не е необходимо, природата залага капаните на хубавата външност, докато хората още са в "размножителната" си възраст. Всъщност, исках да кажа, че старостта е красива по своему, но не е секси.

43

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да си комплексар за да харесваш по-нови коли и млади жени. Комплексарите харесват по-възрастни жени,защото не се чувстват хубави за младите,които имат много предложения и скачат на възрастни жени,които вече много малко внимание получават.

42

Анонимен

преди 12 години

И жените и мъжете трябва да имат взаимоотношения с тези от тяхното поколение.В противен случай сме се нагледали на жалки и смешни картинки- много млади момичета със своите "татковци " или лелки със "синовете "си.

41

До 43

преди 12 години

И аз мога да се разсмея,особено като знам,че мъжете изневеряват на жените с с по-млади, а не с по-стари. Който има очи,ще види, а който има сърце,ще разбере :))))

40

Анонимен

преди 12 години

Само *** и комплексар си вдига акциите като излиза с много по-млади момичета от него, качествения мъж си намира нормална жена с нещо в главата, *** *** ги оправяш няколко пъти и вече са безинтересни.

39

Анонимен

преди 12 години

Жените с годините заприличват все повече на мъже-първо на тегло и после и като цялостен вид и се стигне до лелките с къси коси и наднормено тегло. Това има природно обяснение с намаляващите женски хормони с възрастта, а при спирането на цикъла лелката не можеш да разбереш кой е мъжът в семейството тя- или мъжа й

38

Анонимен

преди 12 години

Да,но са мъже. Докато жените са със същиите бирени коремчета, едри ръце, голям ***,увиснали цици и се питаш това жена ли е или мъже. За жените е лош варианта,докато мъжът си е мъж, дори и по-дебел. Не че го одобрявам това де. Но жените са лелки от 30 годишни, а мъжете на 30 г. са пичове и излизат с 20 годишни момичета.

37

33

преди 12 години

Мъжете са най- хубави като остареят-ха-ха-ха-С бирените шкембета.хъркащи и не до там чистоплътни.Просто гнусотия.

36

Анонимен

преди 12 години

Или геронтофил :)

35

Анонимен

преди 12 години

абе просто във форума има педофил :-)

34

Анонимен

преди 12 години

За добичето Адел нека не говорим, това не е естетично. Защо по модните подиуми не викнат такива като Моника Белучи,а викат млади?

33

До34

преди 12 години

Напротив, мъжете по-добре остаряват,защото имат мъжки черти , а жените губят женствеността си с годините и заприличват на мъже- и като килограми, и като визия. Жените ояе след 30 години губят форма, мъжете стават по-мъжествени след 30 години!

32

Анонимен

преди 12 години

Ами не съм сигурна, че една Моника Белучи например е по-малко желана от добичето Адел, която е само на 23.

31

27

преди 12 години

Ти винаги ли мислиш че ще си полов атлет?Старостта не щади и мъжете .даже на тях им личи по- рано от на жените.

30

До 31

преди 12 години

Като правило е така- възрастните жени са по-непривлекателни от младите момичета. Тоя факт го знаят и бебетата. Ти се опитваш да спориш с тоя факт и цитираш изключения,*** не правилото. Годините са си години и жената е най-хубава ,когато е млада, след това отпада от повечето мъжки желания. Ясно се изразих.

29

До 29

преди 12 години

Съгласен съм с теб :)

28

Анонимен

преди 12 години

29 е прав, това е безспорен факт. В случая *** е, че някакъв човек се опитва да обясни, че всичко над 25 е дебело и грозно, а всички на 16 са адските изящни красавици. Както има грозновати млади момичета, така има и хубави жени на повече години, слагането под общ знаменател е смешно!

27

Анонимен

преди 12 години

Това е мой избор за моя личен живот. СТава въпрос,че когато не можем да говорим за естетика при една, жена започваме да увъртаме с фрази като тази:"Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост." Да,това е прекрасен човек, но не красива вече жена. Трябва да направим разликата.

26

Анонимен

преди 12 години

И на 40, и на 50 Синди си е класа. Колкото до остаряването - никой не иска. Има и хубави, запазени жени, но младото си е младо трябва да си го признаем. Нали затова са всички кремове, пластични операции и сложни процедури, да се направим на млади. Срещу природата не се рита. А остаряването - за съжаление това е единственият начин да поживеем по-дълго. Sad but true...

25

до 27

преди 12 години

Това, което казваш е доста неуважително най-малкото към ***!