222

еее

преди 12 години

След Великден внимавайте да не се набутате и отровите с развалени яйца.

221

анонимен

преди 12 години

предлагам да гоним герб в белене.тяхната......долна

220

Анонимен

преди 12 години

ако тук има 300 коментара, и всеки каже на останалите 2-3 човека от семейството си да не купува яйца, а те на други няколко човека,..и така не може ли стане "мексиканска вълна" от калотина до нос Шабла:)

219

Анонимен

преди 12 години

законът предложен от коментар 268 трябва да се приеме, за да може щастливите яйца да се ядат от щастливи хора.Иначе яйца от щастливи кокошки ще ги ядат нещастни хора - не е хуманно(човешко в превод).

218

Анонимен

преди 12 години

haide na selo da si gi proizvedete

217

Анонимен

преди 12 години

Голяма част от българите ще си купят максимум по 10 яйца, а не по 3-4 картона както друга година за празника - пък тия да си надуват колкото си искат цените - пак ще са на загуба. Разбира се, ако до тогава не бъдат вкарани полските яйца - тогава родните ни производители наистина ще си ги навират някъде яйцата особено след Великден, като почнат да се вмирисват яйцата им по щандовете.

216

Ч

преди 12 години

След като в ЦЯЛА ЕВРОПА яйцата са по 0, 23 ст. ние трябва да ги купуваме по 0, 06 стотинки. Всичко друго е СПЕКУЛА.

215

Таня

преди 12 години

Аз мисля, че потребителите трябва да имат право на избор-който иска щастливи яйца ,ще си плаща, който не иска- ще си яде нещастни такива.

214

Анонимен

преди 12 години

създава се психоза безмисленно. Брокерите като повториха 1000 пъти, че имотите пак ще поскъпнат случи ли се? вина за цената до момента имат медиите! Но вече се вижда корекция - вчера в лидл бройката беше 30 стотинки, скоро ще има пренасищане и ще ни се молят да купуваме на 20 стотинки.

213

Анонимен

преди 12 години

Предлагам на депутатите следния закон: "Въвеждането на критерии като щастливи кокошки,щастливи прасета и други хуманни селскостопански мерки да влязат в сила след(!) като минималната заплата в България достигне 50% от минималната заплата в Германия(тъй като българската валута е обвързана в борда според немската)."

212

Анонимен

преди 12 години

по принцип съм против евтиния внос, особенно ако е по-некачествен. В случая обаче браво на министъра, за полските яйца, трябва им урок на спекулантите, а след празника ще купуваме яйца на 15-20 ст. , понеже ще има прекалено много останали.

211

До 264 от 263

преди 12 години

После пак ще си приказваме :)

210

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да им се иска на кокошкарите, цените ще паднат. особенно след великден. около празника ще има прекалено много яйца залежали в магазините, понеже алчните кокошкари и прекупвачи си мислят, че хората ще купуват като друга година по великден. Да, ама сега цената е прекалено надута.Яйцата са храна, но не жизненоважна, както пише по-долу, лесно може да се намали до минимум в менюто.

209

Анонимен

преди 12 години

Аз като ви казвах, че цените на яйцата ще си останат високи, вие ми нацъкахте минуси. Няма значение дали ще внасяме или не, цените ще си вървят нагоре, щом става въпрос за неща жизнено важно за оцеляването на хората като храна и подслон.

208

asmodei

преди 12 години

HAIL SATAN !

207

коко

преди 12 години

Изискванията за "спацентровете" са за цяла европа, а и там "птицевъдите" не хвърлят на работниците си по 300 лева на месец....КАК ТАКА САМО У НАС ИМА ТАКИВА ЦЕНИ??????А, господа фермери с черни джипове?????надувай си цените, народа е ***, така ли? Аман от спекуланти, но и вашия ред идва скоро.В БГ мин .заплата е 270лв, в Европа -да кажем 2500 лв. тоест едно яйце у нас трябва да струва 3-4 стотинки.

206

Един Българин

преди 12 години

А като ви дават евросубсидии не ги връщате, а?! Е*ати от тарикатите! Традицията ще спазя ще има 5 яйца, вкл. и едно червено, но няма да ви пълня гушите! Ха сметнете миналата година 50 яйца по 16ст = 8лв, тази година 5 * 60 = 3лв. Кой губи?!

205

коко

преди 12 години

"Тази прогноза правят фермери от района на Пловдив" - Стига сте повтаряли всичко, за което спекулантите си мечтаят!!!!!Те и брокерите на имоти от 3 години повтарят, че жилищата започват да поскъпват,ама не е точно така.Кокошкарските спекуланти им се иска покрай велик ден да натрупат печалбичка като за цяла година,и медийте бързат да тръбят какво ни чакало.Спокойно, овчето стадо бая я е окъсало и няма всеки да купува по 3 картона с яйца тази година,пък и полските кокошки сега се пънат за нас

204

Стършел

преди 12 години

...очаквам "умният" министър Мирослав Найденов да се включи отново в дебата с още по-умни размисли и констатации!

203

салатка

преди 12 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ- ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ ИМ КУПУВАЙТЕ ЯЙЦАТА!!!!