112

Анонимен

преди 12 години

----------------------------------------------А ЗАПЛАТИТЕ ???-------------------------------------------------

111

сега

преди 12 години

всички искам да признаете че сме-КРЕПОСТНИЦИ -живеещи във феодален строй-още по лошото е че феодалите не са потомствени феодали а бивши крепостници които знаят какво е ако се върнат при нас и затова използват всички лостове--мафия прокуратурасуздават нови партии-само и само да продължат да крадът защото рано или късно пак ще станат крепостници.защото да сте видяли *** да се превърне в лебед --не и няма как да стане

110

turcina

преди 12 години

vikahtttttttttttttttttttttttttvikahte bat boiko wte opravi balgariya. taka ni opravi ce sme na danoto.ot tova nyama povece na kade.

109

до админа на днес.гб

преди 12 години

тука се подвизава едно провокаторче,пишман потурнак ердоган.защо не ги режете тези елементарни интригантчета.заливат темата с глупости.

108

уникален

преди 12 години

до кога ша на е.ът..

107

Бобсън

преди 12 години

То още римляните са казали-"хляб и зрелища дай на народа",нооо във "Винету" го не пише-там само бизонско ядят.

106

bluEyes

преди 12 години

За мен не е проблем, хляб не ям от години и както гледам скоро ще има мн други, като мен :)но младите да оставим на страна, какво да правят нашите баби и дядовци, за които това е основна храна !!!

105

Анонимен

преди 12 години

Да скача,да стане 10 лв.Може би тогава ще се събудите.Заспал народ.

104

Ердоган

преди 12 години

Робите вече не могат да мислят.Ценностната им система е заменена от потребителското мислене.Господарите по цял ден бухат реклами по телевизора,карайки робите да си купуват неща от които нямат нужда.За целта им осигуряват кредити,с които да си купят мечтаните стоки.Така печелят два пъти.После постоянно им вдигат лихвите и таксите на кредите и печелят за трети път.

103

Анонимен

преди 12 години

Кво се оплаквате бе не ви трябват доходи нито ниски цени нали си имате милиционера-слънце не го гледайте кво прави а слушайте какво ви говори и гласувайте , гласувайте, гласувайте...

102

имаше

преди 12 години

в чужбина един човек от перник-работехме заедно -та той имаше проблеми в работата но беше прав и аз муказах да не си трае да се опълчи аз ще го подкрепя а вижте той какво ми отговори-виж ние сме като кромидио лук маме колко по го газиш толко по глави праи-дословно ви го предавам със смях ама...

101

777

преди 12 години

ТАБЕЛА НА ГРАНИЦАТА,,ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ,,ГРЕШКА!!!!БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ,,НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ,, -НАДПИС НА ВХОДА НА АДА ОТ ДАНТЕ АЛИЕГРИ .

100

Мирослав33

преди 12 години

Здравейте!Мисля 4е тук можем да си спретнем една анкета;Койса 10 най -големи к*урви във България?Нека анкетата запо4не сега;1.4ерната Златка2.русата Златка3.Алисия4.Николета Лозанова5.Мара отвара4ката6.Аксиния7.Цеци Красимирова8.Антония Петрова9.Катрин Вачева10.Андреа

99

Анонимен

преди 12 години

Родените след 1956 година няма да вземат редовна пенсия до 80 години. Всички сме роби вече на държавата, банките и монополите пожизнено...ГЕРБ допринесоха много за това полужение.

98

емигрант

преди 12 години

Избирайте си пак комунисти и след това си драскайте и се оплаквайте по форумите. Винаги ще гледате ЕС през крив макарон. Последната дупка на кавала

97

Анонимен

преди 12 години

За разлика от станишевци, които през мандата си вдигнаха заплати и пенсии 4 пъти/500-700 лв таван, факт/но бяха оплюти, *** от герб не само че и стотинка не дадоха, но унищожиха и това, което беше останало от тях. Само с измислени милиционерски сводки хазна не се пълни.

96

Ердоган

преди 12 години

Господарите държат цената на алкохола сравнително евтина.При това те не им предлагат истински алкохол ,а менте.Така хем се произвежда евтино,хем пари правят.Робът се държи постоянно полуупоен,за да не може да мисли.За целта се осигуряват много места,където може да се консумира алкохол.От друга страна,робът бухайки се с некачествен алкохол,почти е сигурно,че няма да доживее до пенсия и да тегли пари от пенсионните фондове,които се управляват ор господарите.

95

tosh

преди 12 години

браво ердогане, ти успя да просветлиш моето съзнание.

94

Ran

преди 12 години

За 3 години гербавите комунисти и *** им червени атакисти не остана област, която не съсипаха. За съжаление оказаха се много по-зле и от тройната коалиция.

93

Жив труп

преди 12 години

Супер новинаХляб,яйца,електоенергия,горива,газ и т.н.Хайде братя стискайте зъбиние сме номер 1