18

Анонимен

преди 12 години

Имам усещането, че и тези ще последват НДСВ в небитието. Само комунистите остават - може да има дрязги между тях, ама кокала не пускат!

17

зъл

преди 12 години

Междо другото ако бяхме бяла държава за безумието в здравната система оставката вече трябва да е на кабинета. Няма друга държава където при очевиден провал и смяна на трима министри, които се дънят тотално премиера да не поеме отговорност. Ами то вече и на слепия е ясно, че и господ да слезе за една година няма как да направи нещо след като вече са загубени три години в празни приказки и далавери. А за това отговорността вече е единствено на гарантиращия.

16

Анонимен

преди 12 години

Чета ли чета и виждам кой защитава г-жа дясната ръка на Нешева, и... си направих изводите! А че министъра трябва да направи наказателна акция - трябва! Да върне цените на лекарствата за НЗОК на нивото от 2010 е супер, но разбира се онези които хич "не са плащали под масата" това не ги устройва и сега дебре ли насъскват кучетата /разбирай хората на Нешева, дето спаха цяла година и не договаряха/.

15

анти

преди 12 години

Тук отново са се развихрили другарите от "Позитано" и пяна им излиза от устата. Споко, няма да ви изберем и да крадете отново. Видяхме ви какви нещастници сте...

14

Гошо Тъпото

преди 12 години

Яснооо,ще си...измият ръцете с поредния здравен министър,ще изгърми като..бушон.И слепците разбраха,че проблемът не е в...некадърноста на чиновника...министър,а в липсата на политическа воля от Боко и...сие, да работи в интерес на народа си.Защото такъв му е...генезиса;да не разваля рахатлъка на приятелите си...монополисти,нали са от едно...котило.

13

зъл

преди 12 години

19 ами лапачка е брат. То в тая здравна система над 10 млрд. се връткат, от които над 2 млрд. са си чисто държавна пара. Прави си сметка колко има за крадене и какви са обемите на далаверите :)))

12

Анонимен

преди 12 години

"а сега наглостта е толкова голяма, че кат те фанат казваш тъщата ми даде парите и нещата приключват :)"А *** спестяваха милиони от закуски доколкото си спомням. ;)

11

Анонимен

преди 12 години

То явно е голяма лапачка да си здравен министър, всичките дето минаха си направиха пачките за няколко месеца и чао , болните вълци ги яли. Да живее бог Бойко - той не е знаел ..за това?

10

зъл

преди 12 години

12 и 14 Никой нищо нито мисли, нито ще връща. Както каза Тиквуна това с връщането на бонуси от няколко човека си е чист популизъм за замазване на очите на баламурите. Те тези не са дошли на власт, че да работят в полза роду за без пари, а да се обогатяват и така е вече 70 и кусур години. Единствено обогатяването става все по-нагло и все по брутално. Преди барем се криеха, а сега наглостта е толкова голяма, че кат те фанат казваш тъщата ми даде парите и нещата приключват :)

9

Анонимен

преди 12 години

Самоизяждането сред ГЕРБ едва сега начева. До изборите ще видите тия мутри как ще се клепат едни други. Защо ли? Далаверата скоро свършва, бонуси няма да има, пък и в следващия парламент ще имат 50 -60 депутати и ще настане бой пред Вожда кой да си осигури имунитет и още 4 г. на държавната трапеза.

8

акуд

преди 12 години

Атанасова нещо министър ти се става, а ????

7

4 4 4

преди 12 години

до един всички трябва да се изправят до стената. Обърнали са всичко на търгащина и злоупотребите не са изключение а правило и начин на работа.В устоите на държавата са се настанили хора които са меко казано ,продажни, некадърни и безскрупулни за които веруюто са само парите .и са се настанили по върховете само по една единствена причина ,че са некадърни поставени в равни условия в обществения живото наравно с другите хора и с зъби и нокти се борят за власт за да оцелеят на гърба на другите

6

Анонимен

преди 12 години

С обещаната през 2009г от ГЕРБ 2000лв средна заплата спокойно можете да си позволите тези цени!

5

Голата И С Т И Н А

преди 12 години

Тройната коалиция направи няколко човека милионери, те взели по над половин милион бонуси: Вие, щом сте инициативен комитет, оттук при Доган, милионите от хонорарите; при Първанов от неговите съветници, които са били с толкова пари. Защото там има и друг Чавдар Георгиев и той е със стотици хиляди. И други. При Станишев за други болни деца. Ще ви кажа горе-долу какви пари може да съберете, ако сте активни не по-малко от 7-8 милиона. Те са много повече, но ако тези политически партии постъпят, както партия ГЕРБ. Поне 7-8 милиона минимум ще съберете. А ние ще ви помогнем, защото сме ги извадили от 2005 година, са думите на Борисов.

4

ventyro

преди 12 години

и то голяма

3

акуд

преди 12 години

Атанасова ти за кого лобираш.... ????

2

бг

преди 12 години

Защо всички се оправдават и не казват истината: КОРУПЦИЯ !Може ли да купуваш 10 пъти по-скъпо без знанието на всички по веригата !?Извода е :КОРУПЦИЯ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА И НАГОРЕ ДО МИНИСТЪРА МОЖЕ БИ !

1

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ