156

Анонимен

преди 12 години

Повечето евреи си мислят, че нападението над Иран ще бъде някакво шоу което те ще гледат по телевизията удобно изтегнати пред плазмата с един леген пуканки или чипс пред тях наблюдавайки фойерверките над Техеран. Да ама не! И какво да очакваш от народ които никога не са били воини а само лихвари и едва през последните години високо технологичната им армия въоражена с послена техника от САЩ се прослави с победите си над арабски племена със средновековно въоражение и с масовото избиване на цивилни. Иран са 80 милиона, може да смаже Израел въпреки технологичното превъзходство на Израел, но САЩ няма да го допусне. Във всеки случай ще има мощен ответен удар от Иран срещу Израел и шоуто може да се окаже доста тъжно за обикновените евреи, но това няма значение - обикновения евреин не струва нищо за елита, обикновения евреин се брои наравно с гоите.

155

дчдч Колч

преди 12 години

до 193 ТОЧНО

154

До 189

преди 12 години

На въпроса защо не може Иран да има ядрени оръжия,ще задам контра въпрос: Наистина ли някой ще спи спокойно,ако знае че ислямисти притежават ядрено оръжие.Ако знае,че тези фанатици ,виждат враг във всеки неислямист и са готови във всеки един момент да се превърнат камикадзета.Представете си камикадзета- фанатици с ядрен арсенал.Ето за това Иран не трябва да има атомни бомби.Представете си човек с автомат,който охранява психопат и му позволи той също да има автомат

153

193

преди 12 години

Това сам си го измисли Пакистан е враг на Иран а Китай против Иран да има атомна бомба Русия отдавна не тая сила която беше така че Еврейте ще видят сметката на аятоласите за минално време.

152

Анонимен

преди 12 години

Забравяте какво каза Китай. Има ли нападение над Иран, Китай се включва. Какво каза Пакистан. Има ли нападение над Иран и те се включват в защита на Иран. Но евреите за това не споменават. Явно само си говорят войнствено, за самочувствие. Горните 2 държави, плюс Русия, не можеш ей така да заобиколиш.

151

Анонимен

преди 12 години

Кръстоносец доста си спрял русия и да я грее Иран и със сигурност нямам да направи самоубииство като влезне във война със САЩ.

150

tt

преди 12 години

Много бих се зарадвал ,ако *** се объркат в небето на път за Иран и навлязат в руско въздушно пространство.

149

Дядя Коля

преди 12 години

Като знаете много, кой би ми казал колко килограма уран е необходим на България за година и тогава ми говорете за Иран, която е 10 пъти по-голяма от България. Те центруфигират килограми уран годен за бомба само за седмица.

148

Анонимен

преди 12 години

И защо детето Израелчо може да има колело, а на Иранчо не може.Даже не му казват: -Ще ти дадем, ама друг път!И защо Израелчо иска да удари Иранчо само защото и той иска да има колело?Егати еврейското възпитание!

147

Хектор

преди 12 години

До-154. 300 000 убити,600 000 ранени,95 000 безследно изчезнали,3 национални катастрофи,134 загубени години,ЗАРАДИ ВАШАТА СВОБОДА...А щом и ни псувате и мразите,***.Сега като дойдат арнаутите и заревете за помощ,забравете за нас,отидете при "великата" сърбийка да ви спаси. п.п-Бащиния ми род е от Кукуш..........

146

Кръстоносец

преди 12 години

Американците казаха ясно : Иран не трябва да има ядрено оръжие.За Израел е ясно : Ако Иран сдобие ядрено оръжие, животът на евреите ще се превърне в кошмар и Израел вече няма да може да налага условията в Близкия Изток от позиция на силата.Русия каза ясно : Не барайте Иран ! Единствено това спира да не сполети Иран съдбата на Ирак.Големият въпрос е Ще се осмелят ли САЩ да нападнат Иран предизвиквайки по този начин Русия на война и ще приеме ли Русия предизвикателството за война със САЩ

145

Анонимен

преди 12 години

като нямат оръжия де са пънат еврейчетата

144

Анонимен

преди 12 години

А какво ще кажете за месията, когото очакват евреите?

143

до ястреб

преди 12 години

русия на южната граница да струпа войските ес на източната граница китай на западната и да се затваря обрача .америка ще дава насока на битката между шейти и сунити .

142

евреина

преди 12 години

70-80 милионен Иран ще прегази Израел дори иранските мъже с голи *** да нападат ! Спира ги само едно единствено нещо - ИЗРАЕЛ ИМА ЯДРЕНА БОМБА !Ако и двете държави имат ядрени бомби тогава ??!! За Иран Израел е "раково образувание"...Дано не се окаже че умувайки прекалено дълго световните лидери оставят да се разрази ядрена война ...

141

до ястреб

преди 12 години

и за други неща съм прав ,че мюсюлманите живеят живот на заем , сички 1 4 00 000 000 и този живот им е пударен от една страна от християнска страна русия от друга християнска поне в началото (сега незнам дали не е станала циониска америка ) и християнска европа . няма турци няма араби .

140

?

преди 12 години

Израел удря Иран... Иран отвръща... сащ се намесват за да спрат агресията срещу ***...

139

ДО ЯСТРЕБ

преди 12 години

защото така ме кефи пиша което искам както искам и когато искам ,дадохти показно как ислямска република казахстан върна чиннно на русия не една не две а 1400 атомни бомби бая работа им се утворила на казахите да ги броят нещо да не липсва . турция ваобще не е в играта , тука е русия срещу америка за заличаване на света . и могат да го направят когато и както си искат , няма турци няма китайци няма и европейци сичко е руските срещу американските еврей.

138

Анонимен

преди 12 години

Незнам но това което го пише горе не съвсем отговаря на това което четох преди 3 дни от американски и еврейски источници. Окрасено, натъкмено, нагласено 50 % изменено

137

Доктор

преди 12 години

Докато има Израел ще има органи за трансплатация,нефт и за натовските бойци болни от депресия наркотици бол.