48

DORA

преди 12 години

TVYRDI 4E E KUPILNOVI KUFARI BEZ DA ZNAE KAKVO IMA V TQH..................I TEJAT 10 KG PRAZNI,XAXA...........KUPON !

47

недоверчив

преди 12 години

Абе толкова ли няма един детектор на лъжата да му пуснат, че да стане ясно, че лъже?

46

до 33 Х

преди 12 години

В Бразилия Гълъбинчо може и да се представя за нещастно "муле", жертва и т.н.Но тук си е елитна мутра - бивш общински съветник в Столичния ОС - от ГЕРБ, баща на хулиган, който размахва пищови в училище и никой нищо ну му направи и т.н. и т.н.Шампион! Бил някога, но САМ си е одрискал и славата и доброто име.

45

бау

преди 12 години

Освобождаване под гаранция или домашен арест.Тоя си мисли че това му е българският съд.Наивник.

44

san4o

преди 12 години

Дано да получи 20 години нашия бай ***.Бразилия не е като Б-яима си закони и това евсеки под ножа.

43

до 48

преди 12 години

В кой професионален спорт не се ползват медикаменти? Като започнете да пишете глупости без да сте запознати с нещата.... А, че *** Боевски е много ***, това се знаеше от край време

42

БАТ САЛИ !!!

преди 12 години

АЗ бях в Бразилия ! наистина е така там.... ако имаш стари куфари които са на скъсване и веднага ти дават нови за тях! без да знаеш какво има в тях ! за голямо съжаление аз минах и сега съм успял в живота ! иначе ако продължаваш да си с ъс стари куфари нищо не става от теб ! новото си е ново ! за никъде не си със стари куфари ! жалко за Шпиона Боевски ! извинявам се Шампиона Боевски !

41

ss

преди 12 години

Още през 2004-5 - та, Боевски вкарваше кафе от Бразилия, което беше отвратително. Служителите имахме право на 2 безплатни кафенца дневно, което ми помагаше да преодолея хроничния запек. Естествено, истинската роля на кафето бе съвсем различна. Криеха се данъци, нямаше осигуровки за служителите. С течение на времето започнах да сглобявам картинката. Там идваха да тренират ударната бригада на Валтер, горните помещения за гимнастика се държаха от жената на Златко Б. Няколко пъти дойде и Любо ***

40

Анонимен

преди 12 години

Гълабинчо хайде в клетката

39

Boiko

преди 12 години

A dano mu skysat halkata na toq sme6nik

38

a

преди 12 години

странни са тия незабелязани 7кг отгоре в багажа.

37

фен на правдата

преди 12 години

Като малък симпатизирах на щангистите,докато разбрах,че един и повече простаци си играят със здравето на тези млади хора, тъпчейки ги с забранени препарати. Олимпийските им титли ми опротивяха и вече смятам ,че хора като Абаджиев-компрометираха този спорт в света. Сега хора, като Боевски компрометират БГ... Тъжно е.......Ще лъде осъден, ще лежи в затвор поне 5 години, децата му ще се срамуват от него!

36

Анонимен

преди 12 години

Муле !

35

ss

преди 12 години

Бивш служител съм на въпросния Боевски в 1-вия му фитнес. Няма да коментирам въпросните супер нелепи оправдания. Само ще ви кажа, че средата, в която той се движи е 100 % криминална. Фитнеса, макар и печеливш, се позваше за пране на пари. Истинският му собственик е Валтер Папаски. Новият му фитнес е 100% на загуба и е създаден с единствената цел пране на пари. Манталитета на нашият спортен герой е като на *** от гарата. Винаги мисли как да прецака някой, как да мине тънко. Дано го осъдят!!

34

Тялото

преди 12 години

"Шампионът по вдигане на тежести разказал подробно с какво се занимава и подчертал, че не може да има нищо общо между спорта и дрогата."- Да си беше затварял устата по-добре щеше да е. По-*** защита надали могат да му измислят.

33

Анонимен

преди 12 години

От репортажите по БТВ от бразилския затвор се видя че Боевски се държа много неестествено, личеше си че лъже през цялото време - затова и останалите българи затворници там бяха възмутени от поведението и лъжите му. Не знам дали има баламурници които да вярват че случайно му пратили куфарите натъпкани с 9 кг кокаин за много пари. Съдейки по медийния шум който се вдига в България около него подозирам че управляващите в БГ са направили някакви договорки с бразилците и ще се опитат сигурно да го докарат тук да си излежава присъдата - което ако стане съм сигурен че изобщо няма да стои дълго в български затвор, ако изобщо влезе в такъв... Дано да греша, но ако това се случи, то ще бъде много несправедливо спрямо останалите български затворници там, някои от които излежават присъди за по-малки количества наркотици. От репортажите по БТВ от бразилския затвор се видя че Боевски се държа много неестествено, личеше си че лъже през цялото време - затова и останалите българи затворници там бяха възмутени от поведението и лъжите му. Не знам дали има баламурници които да вярват че случайно му пратили куфарите натъпкани с 9 кг кокаин за много пари. Съдейки по медийния шум който се вдига в България около него подозирам че управляващите в БГ са направили някакви договорки с бразилците и ще се опитат сигурно да го докарат тук да си излежава присъдата - което ако стане съм сигурен че изобщо няма да стои дълго в български затвор, ако изобщо влезе в такъв... Дано да греша, но ако това се случи, то ще бъде много несправедливо спрямо останалите български затворници там, някои от които излежават присъди за по-малки количества наркотици.

32

Анонимен

преди 12 години

novi kufari a, puk to vutre da ima 7 kila droga ... ?! deba i kelesha nagul

31

факт

преди 12 години

Този път нашето момче яде ***, но тва е живота щом си дадеш *** под наем, носиш си риска, но Бразилия не е като БГ все пак! Ако си мислите, че бразилците пасат трева и биха се хванали на смешните му оправдания сте в голяма грешка! Единственият му шанс е да играят много пачки с евро друго спасение няма, дори и това е под въпрос!

30

марин

преди 12 години

Максим Ставински ако беше убил в Бразилия ? какво ли щеше да стане с него ? че е и красавец ужас.... нали сега ГЕРБ раздава правосъдии него защо го подминава ??? АБЕ УБИЛ СИ ЧОВЕК ЗАЩО СИ НА СВОБОДА???? система БГ... няма управяне вземете пример от БРАЗИЛИЯ !

29

DT

преди 12 години

При бай Ставри