66

Анонимен

преди 12 години

интересно, ако не беше полицай, макар и в отпуск и не в качеството си на такъв да е пострадал, дали щяха да са толкова експедитивни ? и дума не пише за алкохолна проба

65

krasi

преди 12 години

Това полицайче е явно много отмъстително и разполага с известна власт, за да успее да впрегне целия репресивен апарат да му оправят осрания имидж. Не знае ли, че бой и е..не нямат връщане.

64

Анонимен

преди 12 години

Извършителят да бъде набит на кол, за назидание на всички , които си мислят , че живеят в Сомалия ! Да го набият и на всички , които през последните години доведоха държавата до това състояние !

63

58

преди 12 години

68"Включително и гастербайтерите от Европа и УСА"=бг селяци които работят в ЕС и УСА а после се връщат в бг но не на село където и е мястото а с отгладуваните три и двайсе си купуват някой килер в Люлин 77 или Надежда найста част и стават "софиянци в повече".И после започва едно мъкнене на буркани от село всеки месец.СЕГА РАЗБРА ЛИ МЕ?!

62

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е САЙТА ЗА ЗАКРИЛА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАФИОТИТЕ.ДА ЖИВЕЯТ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ----ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ.....

61

ba6ta ti

преди 12 години

До 52 - от барети не е зле верно да се пазиш!

60

Сайт дели 50% приход

преди 12 години

Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

59

Анонимен

преди 12 години

Е**ХТИ СМОТАНИЯ " УШЕВ " - НАПРАВИЛИ МУ ГЛАВАТА МЕКА :)

58

малеееееее

преди 12 години

----------------------------------- *** КОМЕНТАРИ ЧЕТА ТУК. МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКОВА *** ХОРА ?--------------------------------------------------------------

57

58

преди 12 години

59Тези от Перник и Владая си живеят ТАМ!А в София не познавам други гладници освен селяците.Включително и гастербайтеритеот Европа и УСА!А дали съм второ или десето поколение само аз знам.Но за теб със сигурност знам че си див селянин!

56

ha ha

преди 12 години

отново подвеждащо заглавие, и Вие "Вчера Бг" от къде разбрахте кой е нападателя, боб ли хвърляхте, може човека да се е защитавал от самозабравилият се полицаи без униформа, защото *** са пълна нула без значките си.

55

Анонимен

преди 12 години

Да бе, щом посегнат на някоя торба с *** - колегите и веднага се задействат..... Иначе за бай Иван - не можеш да ги накараш да запалят минцифайката

54

Анонимен

преди 12 години

Аман веднага излезе черния ,а що пияни полицаи го раздават като побоиници?Не е бил полицаи тогава ,а цивилен така ,че си е просто пиянско сбиване и навярно полицая е виновния.

53

11111111111111111111

преди 12 години

Ей *** защо го пишете нападател, нали са се сбили двамата откъде знаете кой кого е нападнал долни, е...ани журналистчета, най мръсната *** *** сте вие

52

Иво

преди 12 години

Защо не се дава пълна картина на случая, а пребит полицай, знаете ли ,колко полицаи карат пияни и няма законза тях. Еми кажете какво е станало и тогава съдете. Колко полицаи пазат дилърите на дрога в отпус. Май Цецо не знае това.

51

паскуале

преди 12 години

абе ей,немога да разбера защо бандита е Ц.П. а полицая е с пълните си имена.тоя да не е защитен свидетел на ФБР?стига с тия иницияли.дайте истинските имена!

50

Абориген

преди 12 години

То па един полицай .. всеки див селянин щом му троши главата не ми се мисли ако ни се налага да ни пази....

49

do 58

преди 12 години

ili umreli ot glad 2ro pokolenie sofiqnci :) che si ot pernik ili ot vladaq ne te pravi sofiqnec moito momche !

48

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** що не си стоя в Куртово Клепаре ами се е домъкнал в София да прави зулуми?!Всички *** МАРШ веднага обратно на село.Престъпност има в София защото е пълно с умрели от глад ***!

47

venci

преди 12 години

neka da biat policaite,da im vzemat vsi4ki prava,pistoleti i palki,da im varjat racete i krakata!Tova e evropeiska darjava sas slaba vlast i prost narod!