41

Анонимен

преди 12 години

55Оооо извинявай че те надцених!Електората на Сайдеров е извън всякакви класации за ***. А националистите са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ аутсайдери по правило!Неудачници които търсят тълпа към която да се приобщят поради тоталното си нищожност.Запиши си час при психиатър!Имаш СПEШНА НУЖДА.P.S.Да беше националист в германия поне.....там са качествена нация.Да се отъждествяваш с простите българи си е жив мазохизъм "умнико" ***!Горното е написано точно за *** като теб но НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРЕШ.

40

Анонимен

преди 12 години

Превода ли нещо,заключенията ли незнам *** Дънинг нещо се объркал.Ако хората не избират това което според тях е най-добро тогава техния избор остава в ръцете на ограничен кръг личности.Много важно е тези личности да имат съзнание защото иначе биха направили избор от който ще са добре те и зле останалите.А каква е гаранцията че някой специалист ще направи добрия избор?Според тоя когато човек избира той греши.А когато не избира какво прави?Ама чакайте за Англия ли става въпрос?Там им е простено...

39

jan

преди 12 години

до54Убежденията ми винаги са били националистически.Тези имена не ми ги споменавай -отвращават ме, особено вторият. Призовах те да бъдеш малко по-възпитан, но явно си аутсайдер в живота, дължащо се разбира се на ниско образование и възпитание, да не говорим за тоталната липса на природна интелигентност.

38

Анонимен

преди 12 години

44,46,47Мозъка ви тече от *** дори.Мога да се обзаложа че и тримата сте гласували за Тиквата а преди това за Костов.100%-ви ***.За такива *** демокрация не требе.Бой и е..бане само!

37

до тиквеника с WAZZU

преди 12 години

алооо , пич много си досаден и ще се помолим на admina да те прати в трета глуха!

36

Анонимен

преди 12 години

Днес е актуално да се работи по проекти, със средства, спечелени с конкурс.ОБАЧЕ! Когато кандидатстваш за подобно финансиране в скъпата ни татковина, нерядко се случва проектът ти да бъде оценяван от хора, които знаят и могат много по-малко от теб!Тогава?!?!?

35

Дънди Крокозъбела

преди 12 години

Верно е , това е като идеята за референдум за АЕЦ Белене в БГ - трябва всички гласуващи да имат докторска степен по ядрена физика и финанси за да очакваме компетентно мнение по въпроса . Същото е и за демокрацията - резултата зависи от Асан от Столипиново който требе да гласува за правилния лидер ама в момента той си мисли за кебапчета и бира!

34

е и ?

преди 12 години

Поне има някакъв шанс да се уцелят точните хора. Без демокрация даже и това не е възможно!

33

jan

преди 12 години

43 В статията са описани именно твоите симптоми. Щом казваш, че си ггоооо устаааановил веееече значи с писането тук ти се е предоставила възможността да участваш в нещо, което е над твоето ниво на компетентност.Възползвай се от възможността и бъди по- толерантен.

32

Анонимен

преди 12 години

41Нещото си се объркал моето зайче.Глупаците са в *** и други дивашки територии но на много места по-света мнозинството хора са приемливо разумни и това съм го установил МНОооооооГО ОТДАВНА.А ти определено си от масата ***!Виж пост Nо 40

31

Аз пък съм от БАН,

преди 12 години

сравнително млад човек,но не хлапе.Видях как не особено образовани хорица се занимаваха с кадровата политика на научните институти в самия край на социализма -ако случайно в института попадне млад човек без връзки /т.е.,отличник,който наивно се надява да направи научна кариера,започвайки със свободна докторантура,защото тези по държавна поръчка са за връзкарите/.Знам какво е да се стъписаш,виждайки хора от поколението на родителите си,които нямат и половината от твоите знания.И да зависиш от тях

30

Анонимен

преди 12 години

Глупавите винаги ще са повече от умните и по закона на демокрацията - печели мнозинството - ще управляват винаги недобри хора.

29

Анонимен

преди 12 години

Предните 36 поста по недвусмислен начин доказват тезата на това проучване.36 *** смятат себе си за гении!За това и ДЕМОКРАЦИЯТА в Бг НЕ РАБОТИ!!Защото над 90% са ***!

28

бравос

преди 12 години

много добра статия !Светът е пълен с ***, необразовани зомбита и лесно манипулируеми шебеци !*** които освен себе си друго не виждат особено в БГ тук всеки разбира от всичко и е най-гоУемия и от спорт разбира и от коли и от жени от мъже от компютри момпютри от счетоводство а бе от ВСИЧКО БЕ !

27

Традиция ?

преди 12 години

20 години кандидати са Зюганов, Жириновски, и ...от 12години Путин

26

учен

преди 12 години

напразните опити за превръщане на хората от бозайници в зеленчукникога няма да спрат!!!

25

-

преди 12 години

Няма формула за това заболяване. Алчността и лакомията процъфтяват в Демокрацията. Хората които не са засегнати от тези болести се раждат такива и цял живот се учат да не са такива, едва ли обаче ще ги разпознаеш ако ги срещнеш на улицата и едва ли ще са на почит в обществото, колкото и някой да им се възхищава. Жалко е за целия свят ... дали наистина заслужава да съществува ?

24

а припознавате ли

преди 12 години

и още някой-например себе си.

23

Тиквард

преди 12 години

От този Корнуелски университет са си направили проучванията с кофти мат'рял.Далеч по-престижният университет, Тиквард, скоро ще заключи, че 100 000 българи могат да опровергаят учените, като отърват държавата си от олигархията и построят демократичен рай на Балканите.Пряка демокрация сега!

22

ааа

преди 12 години

Това е много вярно. Познавате ли от историята поне 1 държавен лидер, който не е подкупен. Който усети в ръцете си чужди пари, сякаш нещо в мозъка му умира и остава само чувството за лакомия.Аз все питам за формулата която да спре това опазно заболяване/лакомията/, но досега никой няма идея.