495

Питащият

преди 12 години

Виновни са пияните нападатели. Когато има числено превъзходство не може да важи простотията за превишаване на правото на самоотбрана. Ако в къщи влязат да ме бият имам право да се защитавам със всички сили и средства.

494

Питащият

преди 12 години

На входа на всяко общежитие трябва да има сериозна охрана и пияните да не се допускат, а да спят в изтрезвителя. Трябва да има закон според който всеки хванат на улицата с повече от0,5 или буйстващ и хулиганстващ да спи в изтрезвителя срещу 100 лв. Както е опасно да се кара автомобил в нетрезво състояние , така е опасно и да се скита по улиците в такова състояние. Който иска да се отреже, да си купи за вкъщи.

493

възмутен

преди 12 години

Значи според теб пернишките гъзета са невинни, така ли?

492

Анонимен

преди 12 години

704, можеш да го наречеш всякак, но това няма да направи истина думите ти. Остава си празно говорене без стойност. Всеки нормален човек вижда кой е жертвата в случая! А нормалните, представи си, не са толкова малко, колкото ти се иска!

491

анонимен

преди 12 години

ако теб те събудят в 3 през нощта по този начин, не вярвам да им предложиш по едно питие и да си много мил и приятелски настроен

490

Анонимен

преди 12 години

Психопати са миндилите, които за да се разберат с някого им трябва подкрепление, че да го набият! Такива са пернишките винкели в този случай!

489

Анонимен

преди 12 години

Ла*няните пернишки алкохолици трябва да бъдат съдени за нападението и да лежат в затвора!

488

анонимен

преди 12 години

ПЕРНИК И ПЕРНИЧАНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН

487

анонимен

преди 12 години

защо не е повдигнато обвинение срещу лайнарите нападнали спящото момче? Защото полиция няма, защото родната полиция пази само определен кръг! Защото нямаме полиция, нямаме и правосъдие. България е скапана държава с мафиоти управляващи

486

Анонимен

преди 12 години

при 'цялото ми уважение', както казват англичаните..има хиляди вицове за пернишкия винкел, за скандалите, как си решават проблемите и как пият и бият. също толкова са и вицовете за мекащите добруджанци и варненци и за съответно меките им характери. абсолютно е реално перничанино да се е напил като кирка и да е извикал другите кирки, за да пребият собствения му съквартирант, щото така го кефи и така се прави у перник. и абсолютно вярвам въпросния добруджанец така да се е уплашил, че да е взел нож

485

Пернишки

преди 12 години

Пръсната пернишка *** във форума да се скрие!!!

484

Анонимен

преди 12 години

Ненормално е да живеят срима души в стая!Това е безумие!

483

умници

преди 12 години

не е ли очевидно кой е непредизвикан нападател и кой събуден нападнат?защо жертвата на ситуацията, спасила се някак си трябва да отговаря за това как се е спасил от нападението?!нападателите не са се отказали като са видели нож, очевидно не са били лесни, по скоро са били брутални и нагли!резултатът е винаги за сметка на нападателите! когато ви нападнат у дома докато спите ще ви питам колко сте стабилни психически, ако останете живи!!!

482

до 683

преди 12 години

Правото на живот не е ненарушимо, ако собственото ти право на живот е нарушено!

481

Работодател

преди 12 години

Пич, не се хаби. Имам 58 работници в момента, оправям се. И трябва да ти кажа, че има един осъден, който е три пъти по- честен от всички и пет пъти по- работлив! Разбира се, това не е правило.

480

Работодател

преди 12 години

Момчето - Илко - се е защитавало. Това е напълно ясно. И понеже в България да убиеш *** е престъпление, ще лежи. Обещавам на всички в сайта, че когато излезе, има осигурено работно място от мен. До пенсия.

479

до 675

преди 12 години

Венци, много си прав! Ама като им го кажеш се засягат, трябва да се вдигне летвата в образователната система. Познавам страшно много висшисти, които са толкова неграмотни и прости и хал хабер си нямат от това, което са учили. Относно Илко...жал ми е за него, защото в България самозащитата се счита за убийство, а убийството за самозащита.

478

Свобода за Илко

преди 12 години

Да се обвинява Илко в предумишлено убийство е смешно ! Ако е искал да убива е щял да го направи още като е бил само един , нямаше да чака да станат трима. А като са станали трима един психопат убиец няма да убие само единия и да остави свидетели че и да тръгне да вика линейка и полиция. Чиста самозащита !

477

Анонимен

преди 12 години

докато мутрите и чалга певиците са модели за подражание,ще има тъпкани и тъпчещи.трима срещу един.страхливци.като е много голям мъж тоя що е извикал другия близнак и приятеля им.да ама не му е стискало.мутренска психика-ей сега ще се обадя на някои хора и ще те смачкаме бе ей.чудя се откъде му е дошла сила и смелост да се опълчи на тия тримата пияни като донски казаци.нищо не помнели.смешници.ама като са в стадото са смели.ПУСНЕТЕ ИЛКО!явно в студентски град е като на фронта-или те или аз

476

Белите държави

преди 12 години

В държавите където има нормална политика и съд ако някой без покана налети в твоето лично пространство взимаш пушката стреляш ,обаждаш се в полицията и лягаш да спиш. Тука те нападат трима с цел побой ти отвръщаш и те обвиняват в убийство ? Ехх как ще ги стигнем американците !