73

келеша

преди 12 години

до 85:в шоплука ще удари, ***! - чети за витоша

72

До Варна

преди 12 години

A искаш ли да ви удари 9 по рихтер и да няма Варна ?

71

Извод

преди 12 години

От утре, 1 март 2012, тържествено завявам, че започвам да ходя с нож дори и до кварталния магазин. Ножът, както се видя от последните събития, изравнява силите между най-слабия и най-силния. Хора, пазете се, докато не са ви спукали тиквите без причина. Ръгай с ножа, после ще му мислиш. Нямаш време да мислиш, защити се. Оцелей!

70

22

преди 12 години

Няма значение дали си от Перник, Варна или София. Всички сме хора и като такива имаме равни права - недопустимо е да се отнема човешки живот, ако беше - щеше да има смъртна присъда в България. Спрете с жлъчните си коментари за това кой откъде е. Селото/ градът нямат вина за това, което родителите не са успели да предоставят като възпитание, както и обратното. И пак, името на града няма вина относно неизрядното състояние на общежитията в Студентски БАРДАК! Бъдете човеци, правете добро!

69

Az

преди 12 години

Блок 23 е от блоковете на УНСС - там НЯМА реално наблюдение и охрана - можеш да влезеш с Т70 и НИКОЙ няма и хабер да ти каже, отделно уж има дори охранителна фирма да "пази", но не си мърдат пръста да видят кой влиза, това е във всички блокове на УНСС! Отговорни са от УНСС - настанили са двама братя с още един човек в стая за 3-***, трябва да се види защо на БЛИЗНАЦИ не е дадена ОТДЕЛНА стая - това е НАРУШЕНИЕ на всякакви правилници за настаняване в общежития и предпоставка за убийството на горкото момче!

68

JadgPanther

преди 12 години

Аз лично искам повече новини за Ким Кардашиян, ама на днеска няма! :D

67

Апис

преди 12 години

JagdPanther, друго си е да пишат три дни за Багатаи Дъмпела :)))) екстра!

66

JagdPanther

преди 12 години

кво ни занимават с някфа *** от провинцията дето се коли из коптора наречен Ст. Град

65

da

преди 12 години

Това е бъдещето на БГ,другите са с фалшиви дипломи!

64

КОКАЛА

преди 12 години

ПРОСТОТИЯТА И СЕЛЯНИЯТА НЯМАТ ГРАНИЦИ

63

65

преди 12 години

калпазанин, прекалил си с ракията и бозата! да, не само в пръцник, а и в северозападнала бг е нещо подобно! просто няма време всеки ден нормалните хора да се занимават с поредния проблемен регион!

62

Апис

преди 12 години

Анонимния, а ти си много добре за това, че знаеш как се казват всички дискотеки в Студентски град. Браво, направо да ти дават Нобеловата нагарада! А знаеш ли къде са библиотеките там?

61

Темерут

преди 12 години

Ами, сигурно сега ще ме обвините в носталгия по комунизма, от онова време, когато тези неща, които се предлагат за общежитията си бяха факт! Ама си е факт, че си имаше книги, и трябваше да се разписва който влиза, и излиза! И, алкохола си беше забранен, но естествено, че и тогава се е нарушавала забраната...

60

Анонимен

преди 12 години

всеки ден някой заклан

59

ужасена

преди 12 години

Багата го изкараха мутра, са да видиме тия и те ли са мутри, народа изперка тотално, добре че още майки с деца не са почнали да се колят.

58

аз

преди 12 години

Пича от Добрич вероятно си е бил кротко момче и тия перничанчета всяка вечер са се праели на мотики и са го тормозели и накрая му е паднало пердето и някой заслужено го е отнесъл (доколкото може да бъде заслужено да си отиде момче на тази възраст) - просто предположение от горепрочетеното, какво е станало само те знаят.

57

Анонимен

преди 12 години

дискотеката се казва Playhouse не Black house... много сте зле днес.бг

56

до 53,54,55

преди 12 години

Мижитурки нещастни, ***! Извън Перник всичко цъфти, цари мир и лобов! Гадове мръсни!

55

pp

преди 12 години

За какво и е на Бг. толкоз *** от студенти..... Щото се наливат маса държавна пара тоест народна във всякви измислени Вузове... яко лапане пада от държавната софра....

54

Прованса

преди 12 години

до всичкото столичани тука:всеки може да си купи апартамент в София и да стане "столичанин"но по душа и манталитет си оставате *** ...плувате в свои води,в *** и простотия ...събирате стотинки да ходите "на море"ако не са студентите ... т.нар. столица ще заприлича на Перник ...