22

Анонимен

преди 12 години

От тройната нямат срам и разчитат на без паметие на българина.За какъв растеж говорят-2007 година ни натисна кризата-Сергей излезе и заяви,че в БГ криза няма да има,а ще се осъществи икономически растеж.Та докато сме растели в кризата-господата си поделяли бонусчета-474 пъти по големи от пенсията на майка ми...Добре ги разбута ББ-Виолета Николова взела 70 000 лв-514 минимални пенсии....Браво Бойко-искаме правила и за бонусите.

21

Анонимен

преди 12 години

" По думите му тройната коалиция е имала такава политика на допълнително материално стимулиране, но в условия на сериозен икономически растеж. "Сега да си оправдаем нашите бонуси.А че Доган е гушнал милион и половина и не е виждал Цанков камък-то е било в условия на икономически растеж.Значи предишните са работели и вземали бонуси а сега само вземат бонуси.Пускаме червена мъгла да не се вижда какво правехме преди.

20

Анонимен

преди 12 години

В СТРАНАТА НА БОГАТИТЕ И БЕДНИТЕ: Зората се разпукна и заплака, небето се намръщи, заваля, нощта отнесе на гърба си мрака, денят яви се сив и заболял. Морето го посрещна безразлично, безсънно то зовеше вечността, прибоят му гърмеше патетично, разсърден на земята и света. Градчето като просяк пак изглежда, разбуди го зората изведнъж и безработни хора, без надежда, с омраза гледат кишавия дъжд. В съня си бедността те чувстват тъпо, кому е нужна тъжната зора, денят ще струва непосилно скъпо, започва безпощадната игра. Играта как и днес да оцелееш, зората удря гонг за този рунд, вървиш без цел, забравил да се смееш, дъждът те е омазал като с грунд. Озъбен като пес, животът дебне, къркори гадно празният стомах, а в джоба ти не дрънкат даже дребни и чувстваш се последен сиромах. И срещаш хора все на теб подобни, участници в жестоката игра - клошари, безработни и бездомни... Кому е нужна гладната зора? Ненужна е за всички вас, горките! Но всеки беден рано я видя. За хората богати, дето спите, за вас два пъти е ненужна тя!

19

Анонимен

преди 12 години

Скандалите се разрастват и до президента Плевнелиев, защото той и вицето му Попова са подписали заповеди за огромни бонуси като министри. Попова даже прибра 80 бона за отпуска без да е свършила никаква работа и ЕС постоянно я критикуваше за корупцията в съдебната система.

18

ИЦО

преди 12 години

Няма ли кой вече този да го гръмне,къде са Киларите?

17

Анонимен

преди 12 години

Това поведение на ГЕРБ в стил "а вие що биете ***" вече писна, омръзна. Свършва им мандата, а те - тоя взел, оня виновен. НАЛИ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ С ОБЕЩАНИЕТО ДА СЕ ПРЕБОРЯТ С КОРУПЦИЯТА, ПРЕСТЪПНОСТТА, ЗА НАМАЛЯВАНЕ ДОХОДИТЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА - ИМЕННО ЗАЩОТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ БЕШЕ ОЛЯЛА ОТ КРАДЕНЕ И КОРУПЦИЯ! И КАКВО - СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС - ЗА ПЕНСИИ, ЗАПЛАТИ НЯМА ПАРИ, ЗА БОНУСИ ИМА! ТУК СТАВА ДУМА ЗА МОРАЛ НА ВЛАСТТТА, НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, А НЕ ДАЛИ Е ЗАКОННО ДА ВИЗАТ БОНУСИ ИЛИ НЕ

16

вашта.... шапка

преди 12 години

Наречиго ГЕРБераст--Много се обогати българският език с неологизми тип тъпизми: ГЕРБераст, БСПраст, ДПСраст. Докато има простолюдие ще има простащина.

15

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ОТ БАНДАТА НА ОУШАН ЛИ БЕШЕ ?

14

Анонимен

преди 12 години

2 млн. за Доган!ега ти растежа!

13

ДЕМОКРАЦИЯ в Бг

преди 12 години

....Егатим и ръстежа в Бг ....?

12

за бонусите!

преди 12 години

...Много били малки ,при 3-ната бяха......... от 100 нагоре !

11

rumen221

преди 12 години

ТАКА Е, ТАКА Е... ШОПА КАЗВА: - ПА ОН КАТО КРАЛ, ЩО И Я ДА НЕ КРАДНЕМЗА МИНИСТРИТЕ ПО 7 ЗАПЛАТИ ОТ 7 БОРДА..., НО - ЗАКОННО Е...? - Законът за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси предвижда заместник-министрите да участват в управителни органи на държавни дружества, без да получават възнаграждение. - А ЗА ЗАМ.МИНИСТРИ И "ПРАХОЛЯКА"... - БОНУСИ... ЗАКОННО Е НО, САМО АКО НЕ ТЕ ХВАНАТ ХА-ХА-ХАБОНУСИТЕ СА - "13, 14, 15..., N, N+1, ЗАПЛАТИ", КОИТО ВИДНИТЕ ГЕРБЕРАСТИ СИ РАЗДАВАТ ЗА СМЕТКА НА... ДЕЦАТА И ПЕНСИОНЕРИТЕ... - 30% ОТ ПЕНСИЙТЕ СА 136 ЛЕВА... (СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ Е ЦЕЛИ 625 ЛЕВА)- ДЕТСКИТЕ СА 35 ЛЕВА И ТО АКО МАЙКАТА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛА ПОД 350 ЛЕВА..., ЗА ПЛАЩАЩИТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ СТУДЕНА БАНКЯНСКЯ ВОДА С МИРИС НА СЯРА.- Е ДА, НО ЗА ДА НЕ СИ СОЦИАЛЕН АУТСАЙДЕР, ТРЯБВА ДОХОД НАД 625 ЛЕВА!!!АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДА СЪВРЕМЕННИЯ ГЕНОЦИД...:- ДА СЕ ОГЛЕДА...!!!

10

до 12

преди 12 години

Защо да нямат право да кажат бе значи едните са крадливи и са лоши и ние ще бъдем като тях за сметка на народа който вече и за пенсия няма да доживее що не си обирате крушите некадърници.

9

да-да,ама не

преди 12 години

Наречиго ГЕРБераст и повече не го обиждай...пп.Мутра,милиционер,активист на БКП и *** ,насита немат. Бог да пази България.

8

Анонимен

преди 12 години

Eeee, хайде сега за няколко хиляди лева бонуси ще се занимават. А за милионите, които получи Ахмедчо - там всичко е и законно и морално. Не че ги одобрявам тези. Ама сега нямат право да кажат нищо

7

Анонимен

преди 12 години

разавали са си, ама увеличаваха и заплати и пенсси. А тиквундерите все ни обясняват, че е криза и пари няма........ама май за тях има

6

Пора

преди 12 години

Eдните *** пишат до другите ***.

5

Анонимен

преди 12 години

ДВА МИЛИОНА ХОНОРАР НА ДОГАН НЕ СА БОНУСИ,ТЕ СА ПЛАТЕНИ ЗАЩОТО ФИЛОСОФА Е ПРИРОДНО НАДАРЕН ХИДРОЛОГ!БЕ ПОСРАНИТЕ ТРЪГНАХА ДА СИ МЕТАТ ГАЩИТЕ В ЛИЦЕТО НИ И ДА НИ УБЕЖДАВАТ ,ЧЕ ТАМ ИМА МОМИНИ СЪЛЗИ!

4

БЪЛГАРИН

преди 12 години

А ,БОНУСА НА ХИДРОЛОГА *** ЕФЕНДИ

3

george

преди 12 години

*** вземи се скрий