31

анна

преди 12 години

отказвам да прочета поредните велики глупости! донев е крадец и лъжец! защо не си подаде оставката от КРИБ, за който се оказа недостоен председател?

30

men do 33

преди 12 години

Има и една която е за свещички за хемороиди която звучи...."за вашия *** комфорт..."

29

казуса

преди 12 години

се нарича геноцид-не знам защо не се използва в този случай.завишението е 2-3-и повече явно не знаете за какво говорите.какви пазари какви пет лева.

28

Софарма!

преди 12 години

Няма монопол според 24 часа и Труд, които по някаква случайност са собственост на *** Огнян Дойнов - Гърбушкото и неговия лакей Любо Пъпката - едни честни монополисти, опа извинявам се бизнесмени!

27

До българоубиеца

преди 12 години

От вестници *** като Труд и 24 часа не съм очаквал читави статии. Ако ще си играем на праведния неналапал се олигарх и на бедния все по-обедняващ болен - пътник за гроба, значи сме в наистина критична ситуация за предприятието монополист. Този път справедливите протести не трябва да целят да сплашат прибралите пачки централни "здравни" власти, а да се провеждат директно пред дома и предприятията на олигарха. Да си понесе последствията този безскрупулен ***!!!

26

кренвир саламов

преди 12 години

Как ще няма монопол , хора ! Софарма продава три пъти , три пъти по-скъпи лекарства от Турция ,Сърбия,Полша и кой знае още колко много държави по света , направо си е срам толкова бедна държава като нашата да има такива цени на лекарства .

25

Анонимен

преди 12 години

Да бе да- нямало ...ама има...и то отдавна....да се правят на *** и да го погват тая пиявица гадна дето живее на гърба на всички ни и стана милиардер заради нас :(

24

Анонимен

преди 12 години

КЗК и КЗП и абсолютно всички управляващи са наясно от години със ситуацията, но всички се тъпчат с пари и затова нищо не правят. Ние сме единствените, които сме прецакани- яко и нагло ни се бърка в джобовете и ние се примиряваме със случващото се.

23

до 32

преди 12 години

и най -обичам рекламите за - диария, простати, менструации, гъбички и кво ли не ДОКАТО ВЕЧЕРЯМ ...

22

men

преди 12 години

Нямало монопол, няколко ббили доставчиците, естествено като едните лекарства ги произвеждат едните ,а другите друга фирма няма как една и съща да бъде в списъка с офертите.... вижте че вечер по телевизиите освен на лекарства няма почти никакви други реклами... дали е случайно

21

Анонимен

преди 12 години

Има си хас

20

анонимен

преди 12 години

А къде бяха КЗК и КЗП.Това са Комисии , които трябва да се борят срещу монополите и да защищават потребителите. И това са държавни комисии , получаващи заплати от ДЪРЖАВАТА т.е от нас. А какви бонуси взимат от тези срещу които те "би трабвало" да разследват и борят???Цялата тази смрадлива *** трябва също да си ходи.

19

до галактика

преди 12 години

то изтеклия срок на годност едно на ръка. да не говорим, че 'добрите' лекарства съдържат в тях минимално количество от активната си съставка с цел да купуваме вместо 1 .. 2 опаковки, но и това е друга тема.. При един бойкот от лекарствата и ще намалят цената, но има много хора зависещи от тях и няма как да стане..

18

галактика

преди 12 години

Може да ви се стори смешно, но преминете за известно време на народна медицина и не купувайте никакви лекарства, да видите какво ще стане с фармацията. Нима не е опасно ползването на лекарства с изтекъл срок на годност, или с опасни странични действия, или фалшиви съставки?! Та според мен - по-добре смешно, отколкото тъжно. Не знам как е според вас?

17

ПАРОДИЯ-БГ НАЙ ЗЛЕ

преди 12 години

Всяка фармацевтична компания дава огромни пари на докторите да изписват технте лекарства.ДОРИ АКО СИ БОЛЕН ТОВА ЛЕКАРСВО КОЕТО ТИ ПРЕДПИШАТ МОЖЕ ДА НЕ Е ТАКОВА САМО И САМО ДА СЕ ПРИЛАПА БОНУСА НА ЛЕКАРИТЕ ОТ МЕДИЦИНСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

16

цялата истина

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия цялата истина........

15

анонимен

преди 12 години

Умнико, къде видя бутилка българско вино на цена 10-15 лв. освен ако не е някоя рядка селекция и тя не се консумира от всички,налиДа си ги продават лекарствата на каквато и да си искат цена, но това да не става за сметка на цената на лекарствата на българският пазар. Как така цената на някой лекарства тук са нараснали над 150--200% и то за последната година??? Защо не само в Турция, Сърбия , но и в Косово и Полша са много по евтини.И между другото, каква е тази глупост "в началото".

14

Жана

преди 12 години

Да,няма монопол.Затова бускулизинът в Бг е 3 пъти по-скъп от този,изнасян за Полша от Софарма,а лекарствата в Турция пак изнасяни от същата фирма са в пъти по-евтини.

13

Анонимен

преди 12 години

Няма, фармацевтичните компании са чисти като капка сълза, имат съвсем "малка" полза да има колкото се може повече болни, изловиха ги с подкупи на най-високо ниво в световната здравна организация с ваксините за т.н. птичи грип, и още куп мръсотии в цял свят

12

Анонимен

преди 12 години

То според тиквите в тия комисии няма и монопол и картел при горивата..Да не забравяме, че такъв няма и при мобилните оператори...При ЕРП-тата също няма нали....Всеки един от тях удобно си е пробутал по един лобист на висок пост и ги закрилят както си пише по книгите, а те от своя страна ни дерат кожите.