76

дo 91

преди 12 години

Аз си живея в София, откакто съм роден. И няма да позволя на някви *** като теб да ми говорят така, дори и във форум. Хубаво е човек да си сложи климатик, дори и аз искам да си сложа скоро, но когато си го слагаш ти трябва да поемеш отговорността да не пречи на никого, демек да го сложиш така, че да не пречи и да го ремонтираш, когато има нужда от ремонт, а не да го оставяш и да тормози 3-4 семейства ей така, за да се правиш на велик, щото имаш климатик.

75

Яни

преди 12 години

Защо гражданите да подреждат климатиците? Това не е ли работа на фирмата която ги монтира?

74

Анонимен

преди 12 години

Щом няма бонуси ще местят климатици,наглоста герберска няма край

73

геца

преди 12 години

Абе те и *** на твърдо гориво пречат - вмирисват цели квартали, ама никой не им забранява кюмбетата. Баси и простотията. Хората поощряват закупуването на клими с разни програми за енергийна ефективност, а тук ще ни попречат да се топлим икономично и чисто. Шумяло им!!! Марш на село, кудето кукурига петела, че май само на него сте му свикнали.

72

Анонимен

преди 12 години

ГРАЖДАНИТЕ НЯМА ДА ГИ ГОНИМ ЩЕ ПРЕМЕСТИМ ПЪРВО КЛИМАТИЦИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СГРАДИ,Е ТОВА АКО НЕ Е КРАЖБА НА КИНТИ ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ,ЕГАТИ КРИЗАТА ЕГАТИ ЧУДОТО ,ТЕЯ СЕ СКЪСАХА ДА КРАДЪТ

71

Анонимен

преди 12 години

Утре квсички трябва да сте еднакво подстригани и облечени в униформи!Мечтата на ***!Да ама НЕ!

70

Бени

преди 12 години

Пешо Диков Пияницата колкото и да ги реди като треснат по две шишета каменарка с Веждито все на криво ще му се видят .Тия налудничеви идеи да ги разправя на маса но не и пред медиите . Ако дава интервюта тоя престъпник да минава на дрегер за употреба на алкохол . Е Фандъкова може и да е взела идеите му за добри но вероятно когато е излизала от химиотерапия . Вообще зашо ни занимават с тоя корумпиран алохолик ? Няма ли прокурор за бешчинствата му в София ?

69

Анонимен

преди 12 години

КОИ ЛИ ФИРМИ СЕ ТОЧАТ ДА ПОДРЕЖДАТ КЛИМАТИЦИТЕ ??? ЩЕ ИМА ЯКА ДАЛАВЕРА,ТОВА Е ПЛАДНЕШКИ ОБИР

68

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

АМИ ЗАЩО НЕ СИ СТРОИ ПОДЧИНЕНИТЕ СУТРИНТА И НЕ ИМ ПРОЧЕТЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА КРАДАТ БЕЗ НЕГОВО ЗНАНИЕ ..............??????????????????ВСЕКИ ИСКА ДА СЕ ПОДМАЖЕ НА БОКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙТО ИЗМИСЛИ ПО-ЧОВЕКОУБИЙСТВЕНА ИДЕЯ, ТОЙ МУ СТАВА ЛЮБИМЕЦ( ЗА КРАТКО )

67

АААА

преди 12 години

Приоритета на Герб, да подреди климатиците. Пълни ***

66

мак

преди 12 години

Ама че злоба. Не се подигравайте с тези, на които им пречат климатиците.Аз твърдя, че те са шумни и от тях не може да се спи. Но пак казвам - знам, че хората си избират как да се отопляват и не мога да им казвам, да си вземат печка на дърва, защото тя е тиха. Да ни пращате на село или да ни съветвате да си вземем къща е меко казано нагло. На вас нищо ли не ви пречи? Шумни заведения, дупки по улиците? Оплаквате се в този форум, обаче не се изнасяте на село, а си стоите в града и търпите.

65

про

преди 12 години

Да които са забранени в почти цяла цивилизована Европа

64

georgio

преди 12 години

А до кога ще има сателитни антени като гъби без всякакъв ред ???????????????ДО КОГА??

63

Възмутен

преди 12 години

Диков да вземе да си "подреди" далаверите в подчинения му ДАГ, че такова лапане под масата не е имало последните 20години. Като се почне от брат му - "арх." Калинчо.

62

Анонимен

преди 12 години

Няма по-смотани представители от тези на ГЕРБ на каквото и ниво да са! Факт!

61

RAZБИРАТЕЛ

преди 12 години

ЧУДОВИЩНА ПРОСТОТИЯ .................

60

Анонимен

преди 12 години

75Ми той и съседа ти мисли така:))))

59

до 72

преди 12 години

Не съм татарин, защото се добре държа с всички, както би трябвало да се държи един човек, доживял 21-век. Нямам нищо аристократично, като изключим това, че съм възпитан добре - да уважавам хората и да не преча на никого.

58

Анонимен

преди 12 години

67Значи не си татарин!:) И ти си изключение:)) Тц, тц, тц! Бря! В тези форуми все едни високи, красиви, със сини очи и без особени белези и с аристократичен произход:) И няма какво да сравнявам! На един му пречи едно, а на друг-друго! Затова хората са различни:)

57

Анонимен

преди 12 години

Всичко ни е наред, че сега климатиците са ни най-големият проблем :) Ох, как се забавлявам в последно време с тези невменями хора, които са назначени на различни отговорни постове из държавата...