80

ЛИЗИМАХ КАСАНДРОС

преди 12 години

поздрави за БРАТЯТА ВУЛГАРИ С МЕГА ХИТА ОТ 2004 НА ГЕОРГИОС МАЗОНАКИС - ''НИКОТИНА''

79

Анонимен

преди 12 години

Горещо се надявам следващото хилядолетие гърците да разказват на децата си как някога,много отдавна съществувала една стара и зла Европа...

78

Анонимен

преди 12 години

По времето на бай Тошо на гръцката граница се срещали граничари от двете страни на браздата. Гърка викал, че нямаме ток. Българина му казал, че нямат социализъм, гърка му казал, че ще си направят социализъм, да ама няма да имате ток... Сега си направиха направо комунизъм, да са живи и здрави и да иска още и още. Симеон да вика че сме добре, гърците ще пъшкат и охкат.

77

Анонимен

преди 12 години

Вулгарис, т.е. простолюдие, простаци - така римляните са наричали гърците в Римската империя. Държава Гърция в продължение 2000 години не е имало.Честит ви шести фалит за 100 години!

76

Анонимен

преди 12 години

Не може държава,в която виреят всякакви плодове и зеленчуци и която заема стратегическо положение на Средиземно море да фалира. Всичко това са гнусни,измислени сценарии.Може би след 5-10 години България ще бъде вкарана в същото положение.На силните не им трябват партньори,а слуги и изкупителни жертви. "Всички сме гърци!"

75

Анонимен

преди 12 години

Браво на Гърция. Само така. Де да имаше и на нас кой да ни опрости 50% от дълга и да ни даде 130 милиарда... Гърците реват, а ние се бием в гърдите че сме дисциплинирани и разни *** ни тупат по гърба, *** и ни викат браво на вас. Гърците получават 13, 14, 15 заплата, вземат 100 евро пенсия, а ние викаме есо. Гърците пият узо и тропат сиртаки, ние ровим в кофите с *** и подскачаме за да не замръзнем в студа. Само не знам що не станем провинция на Гърция. Само че гърците си нямат Дянков.

74

БГ

преди 12 години

Според споразумението Гърция трябва да си промени конституцията, за да гарантира връщането на заемите - на практика предава властта и финансите си под контрола на банките и на Брюксел.Гърция стана протекторат на ЕС и вече не е самостоятелна държава. Това всъщност искаше Меркел и го постигна.Сбогом Гърция, *** на Европа!

73

СТЕФАН НИКОТИНОС

преди 12 години

АЗ МАЧКАМ БЪЛГАРИТЕ..АЗ СЪМ ГРЪЦКИ ПАТРИОТ

72

Анонимен

преди 12 години

само като видях че си сложил БВП на САЩ и си ми ясен , няма какво да говорим повече , а що се отнася до Китай сложи още 20 % минимум към тази цифричка

71

до 77

преди 12 години

Китй е икономика номер 1 в света--Първолак, хайде сега да се научим да познаваме цифричките.БВП на ЕС - 16 трлн. долара, САЩ - 15 трлн, Китай - 11.3 трлн.Ха сега познай коя цифра е най-голяма, а оттам и коя икономика е най-голяма.

70

БГ

преди 12 години

При фалит не отпада задължението да връщат заемите. Фалит означава, че Гърция директно ще се управлява отвън - това вече стана. Гръцките финанси се управляват от външен одитор - това вече стана. Рязко се намаляват доходите на населението - и това стана.При тези нива на задлъжнялост стандартът им се се срине и така поне 30 г.На практика с това споразумение Гърция обяви контролиран фалит.

69

Майка им...

преди 12 години

На тези лентяи до кога ще им се дават такива цифри???? На нас ни стигат само 50 милиарда да се оправи народа да живне за да достигнем до някъде нормалното за човек, а на тия *** има дават за 3ти път и им опрощават за 2ри път външния дълг! Нещастници!

68

До 75

преди 12 години

Статията е ясна,сега им опрощават 110мрд. а след 10 г. ще им опростят още 60мрд /53,5% от 130/.И да няма да отидат за ядене и пиене а ще има и за трошене на чинии - 130 мрд. са бая пара,а голяма част ще отидат за заплати /мизерни от по 2-3000 евро/,тоест за едене,пиене и сиртаки.Ясуууууу.

67

Анонимен

преди 12 години

69 тия тъй наречени от тебе факти са за първолаци , демек смачкай ги и ги хвърли в кошчето , ако требва да ти говоря в цифри първо нема тука да ми стигне мястото а и ще трябва да пиша поне 20 мин , виж що се отнася до икономиките - Китй е икономика номер 1 в света , и пак ще ти кажа , Германия няма вечно да отпуска пари за тоя или оня , и България колкото по-бързо излизе от ЕС толкова по бързо ще се оправи ..... разбира се без тези тикви горе по върховете иначе е безмислено

66

Анонимен

преди 12 години

Така е защото гърците са нагли а ние сме търпеливи.Гърците вдигат патардия и хоп опростени 110 мрд.Ние си мълчим и хоп глоба.Тома е политиката на ЕС /пък и навсякъде по света/ - който търпи го млатят,който вдига врява до бога го галят.

65

Оптимист

преди 12 години

Дали ще връщаш 110 млрд към различни кредитори или 130 млрд към ЕС за Гърция си е същия к*р. Единствената разлика е, че остават на същото дередже + 20 млрд отгоре към ЕС + такива съкращения, че свят ще им се вие. Който си мисли, че гърците ще си харчат тия пари за ядене и пиене и че нищо вече не дължът, или не е завършил 8 клас или не е прочел цялата статия.

64

Оптимист

преди 12 години

Когато от/към Иран бъде изстреляна първата балистична ракета, проблемите на Гърция ще са нищожни в сравение с това, което ще последва.

63

Карастратос

преди 12 години

ЕЕЕЕ, бъльгарце не бъди толькова лосо...ееееееее елада красиво, идва лято на Керамоти...хубав плаз, вецер таверна цупи цинии....еееееее не с лосо

62

Анонимен

преди 12 години

youtube/watch?v=VFMTyBy05NUи това е в европейският парламент - нещата ще се срутят скоро.

61

до 68

преди 12 години

политиката на ЕС е супер неадекватна.Тези всичките пари, които отпуснаха на Гърция за нейното безсмислено спасяване--Гърция е просто пешка в голямата игра между ЕС и САЩ, между евро и долар.Спасяват я, за да направят позицията на еврото още по-стабилна. Тъй като доларът губи позиции, американците оказват голям натиск на еврото и ЕС.Мисля, че така нещата ти изглеждат по-смислени и логични.