20

АНОНИМЕН

преди 12 години

До 20 не знам в какъв измислен свой си свят живееш , но ходи се прегледай за всеки случай.

19

до 17

преди 12 години

Особено след като за има няма 200 години опоскаха един богат континент с помощта на черните роби и затриха или затвориха в резервати коренното население.Егати кефа, сега да гепят Сибир и Китай, ще си поживеят на кредити още 200 години.

18

Анонимен

преди 12 години

До 18 ,а ти какво правиш тук ,а не си в Чукотка например в землянка от 18 век.

17

USSR

преди 12 години

Браво приятелю Путин!! Слава на Велика Русия! Нека си плюват *** !! Хамерика им е много мила,като им е така мила да си заминават там! Ама не смеят щото има много негро па и солено ще цакат за визи ,и тука си лаят

16

Анонимен

преди 12 години

хайде американогъзоблизачи - по-малко сълзи и сополи , ще ви трябват здрави ***

15

dimbul

преди 12 години

Във Русия беше само един президент - това е дядо Елцин, той своя партийни билетче хвърлял на масата към Горбачов. А след него и до сега само комунисчета са президенти, сега е изобщо *** работа.

14

Българин

преди 12 години

Ей, тая *** руска лицемерна *** няма как да спре да проповядва морал. Не, мерси от таквизи не искам мир. Червеният ботуш унищожи доста прости глави, мислете бе хора, мислете и не се подвеждайте по другаря Путин.

13

free

преди 12 години

Руснаците май пак ще трябва да се хранят с танкове, заради болните амбиции на гнома.

12

До исполина No 9

преди 12 години

Представям си какъв гигант си, като гледам какъв гигант на мисълта си. И Атила, и Пипин Къси, и Кант са били дребосъци. Какво ще кажеш за токчетата на Саркози?

11

до 7

преди 12 години

И къде точно дрънкат оръжие руснаците? Кого нападнаха през последния век? Даже в Афганистан нахлуха след половингодишни молби на комунистическото им протеже Наджибула.Да не са се разпищолили като американците по цял свят с флата и бази? Ти знаеш ли некое кьоше по земята, дето да не е обект на жизнените американски национални интереси? Те даже не дрънкат оръжие, а го използват без да им мигне окото, точно както каубои. Да не изтресоха руснаците хиляди тонове обеднен уран в центъра на Европа?

10

С уважение!

преди 12 години

Владимир Владимирович, так держать! Путин отново показа, че е човек с мащабно мислене. С кого да го сравниш в Русия? Ами в света? По-добре още един мандат, отколкото зад кормилото на великата страна да седне някое недоразумение като Немцов, Рижков, Касьянов или друг от глутницата "демократи", които видяха жалките си резултати, ама пак напират.

9

Анонимен

преди 12 години

Наполеоновия комплекс не прощава!!!

8

do 1

преди 12 години

не пич, ти имаш силикон в мозъка! хахаха!

7

а

преди 12 години

Обичат си руснаците да дрънкат оръжие и туй си е! Като ги слушаш обаче те винаги са правят на жертви, а другите са зверове. Вместо да харчат тези пари, защо не ги дават за социални дейности?

6

Иван

преди 12 години

Браво на Путин,само така ще се гарантира един мирен свят и възпиране на американския империализъм,тръгнал да подчинява света.

5

Анонимен

преди 12 години

Светът ще страда в най-скоро време!!!

4

до 1

преди 12 години

доколкото знам само зъбите си е правил а за силикона просто имаш мн.яка фантазия... президент със силиконови устни...майтапчия.

3

ivan

преди 12 години

Путин е прав за инфо виж venziko.blog.bg/biznes/2012/02/20/petrolnoto-embargo-sreshtu-iran-niama-da-zasegne-silno-irans.905252

2

Анонимен

преди 12 години

Е такъв президент ни трябва, истински патриот, който си обича и защитава страната, а не като тук гъзомийници и предатели!

1

Този човекмай, а?

преди 12 години

Аз ли греша, но имам чувството, че Путин има силикон в устните!