236

Анонимен

преди 12 години

На тоя женските хормони са му в повече.

235

До ГУРУ

преди 12 години

Аркадаш тази манипулация,дезинформация и подривна дейност дето са те обучили в медресетата на туракия и уахабит сауди арапия, тука не хваща декиш. Българския народ много добре знае кои са му истинските приятели и кои са били душманите на Балканите. Анадън му турак ***?

234

да

преди 12 години

Браво пич,каза му го най-сетне,супер много се радвам,че има хора,които наистина знаят произхода на истинските БЪЛГАРИ!

233

da

преди 12 години

Четете 281,.това е истината...впрочем и у нас се действа така,за да не се занимаваме с НЗОК,и другите тарикати,които си оценяват труда,.хахах,.и които не крадат ,а отклоняват,.и които не обират нагло,а ощетяват,.дай по-добре да покажем създадените умишлено от нас гета,.и на дедо петко не поддържаната порутина,която е останала без керемиди(в нормална държава въпросният дедо щеше да е глобен а руината съборена-имаш имот поддържай!)

232

До 288 ГУРУ:

преди 12 години

Млък *** долен.Заради такива *** като вас тракедонистите, дето се срамувате от българския си произход сме на това дередже. Велики траки ли? Затова на гърците продължават да им наливат милиарди а такива *** като теб искат да ви екстрадират обратно в Монголия.Даиба крадливото ***.

231

atakuvaite

преди 12 години

6tom te ne iskat da go mahnat,izto4noevropeiskite hakeri nega go atakuvat i uni6tojat

230

да

преди 12 години

*** си като дъното на тенджерам,наследници на Траките,.на Осама да,.промит мозък,.образовай се!

229

ha

преди 12 години

Аз съм си патил от холандци 2 пъти до сега ,пътувал съм до там и съм отсядал там //Амстердам-Ротердам -Моерджик,.//Трябва да ви кажа уважаеми,че не става въпрос за ***,а за хората от източна Европа по принцип,.впрочем това е отношението на всички т.н. цивилизовани-арийски и т.н нации,проблемът е,че явно са прави след като за 133 години така и не можахме да се обединим/деления класови,расови,политически,.//това е резултата!

228

272 до 274

преди 12 години

По-добре мека китка, отколкото празна глава.Холандците спазиха заповедите перфектно. Просто заповедите бяха такива. А защо бяха такива, съм обяснил. Сега пак ли още не ти е ясно?Празна глава не е грях, ама не дръж капака вечно затворен!

227

toto

преди 12 години

traki izmamnisti i moshenisti

226

Анонимен

преди 12 години

Кучето скача според тоягата.

225

ГУРУ

преди 12 години

Та как така ще ни гоните от Европа?Та ние сме потомци на траките, най великия и древен народ в света.Аз го доказах! Нашите предци...Четете,четете г-н Вилдерс за да не се излагате!

224

Savoya

преди 12 години

ha! mi te kato ednoja4ni blizanci s Volen!

223

Анонимен

преди 12 години

Тия холандци горките са много зле. Вместо да си обърнат внимание на факта,че повече от половината от населението им е от африканци и араби,че голяма част от холандците са пристрастени към наркотици и много от тях включително политици са хомосексуални,че страната им потъва в морето със всеки изминал ден... те са седнали да се занимават с шепа българи и румънци! Все едно да не споменавам за слона който ми е стъпил на врата,а да се оплаквам шумно от комара който кръжи наоколо...

222

Анонимен

преди 12 години

nie v bg iskame li imigranti ot azia afrika i kadeto i da e ,neeeee ami tova e vsi4ko nikoi ne iska maimuni s tolerantnost sega imame milioni romi i milioni problemi s tiah

221

Педерландец

преди 12 години

В някои литературни източници вместо Педерландия може да се срещне и като Пидерландия...

220

Педерландец

преди 12 години

Новото име на Нидерландия(Холандия) е Педерландия...

219

Просто човек

преди 12 години

Това не е антибългарски сайт! Не всявайте паника и омраза.

218

конса

преди 12 години

Мисля,че този ***,холандските служби са го накарали да дрънка тези глупости,за да измести вниманието на нацистите в Холандия от арабите към българите.Просто са му посочили по-лесна жертвичка,защото брадатите са наистина сериозни,в своя джихад,за разлика от нас-ние сме просто гастербайтери/калайджии.Ние гледаме да измамим,излъжем,пребием,изнудим,окрадем някого,а брадатите искат нещо много повече-ислямска държава в сърцето на Европа.Абе геополитика,няма какво да говорим повече.

217

Венелин

преди 12 години

И аз нямам нищо против холандците, но определено холандските стоки създават проблеми в България. Те отнемат работни места и средства от българския производител.Вместо да се обясняваме с холандците, не е ли по-просто да не купуваме холандски стоки?!