42

ентъртейнър

преди 12 години

Случва се нещо страшно, дори и на фона на общ исторически план. Днес силните на деня предлагат определена финансова помощ и настояват да няма избори в една суверенна държава като Гърция, утре може да предложат по-малко и да настояват да няма избори в България.Това, в днешното състояние на демократичните традиции в Европа, е МНОГО СТРАШНО.

41

Do 21

преди 12 години

А ти какво искаш? как да им помагат? Ей така, защото на германците им харесва те да работят, а гърците да харчат ли?Разбира се, че помощите са с нови заеми, които пак трябва да си върнат.Какви са тези комунистически разбирания в днешно време?Всеки трябва да си плаща изхарченото! Ако иска помощ, тя ще е такава, че отново да си я върнат. Но това става с работа, а на гърците не им се работи.И да не се правят на ощипани моми. Цял свят ги познава като мързеливи дебелог..и търтеи с ниска култура.

40

Анонимен

преди 12 години

Aми правилно решение е донякъде,иначе ще се появи някоя партия като нашите ***,ще обещаят независима Гърция и неподчинение на запада и....ще умрат от глад !!!

39

Анонимен

преди 12 години

Спукваха ни гъчулята от подигравки, колко сме зле, а сега се гърчат под немския ботуш... Превратностите на съдбата могат да са и хубаво нещо.

38

турист

преди 12 години

в интерес на истината, следя от близо случващото се и въпреки, че обичам Гърция, вътрешно злорадствам и мисля, че не съм само аз. крайно време беше и като народ си го заслужават на 100%! живял съм там точно в годините, когато се харчеха тези милиарди и зная за каква охолност, надменност, безпардонност и безмилостна експлоатация на емингрантите беше. но живота е кръговрат - един ден си отгоре, на следващия отдолу, и въпреки, че и те имат такава поговорка им е трудно да го преглътнат

37

Анонимен

преди 12 години

кой е шойбле,кой са холандците,кой са финландците,тези дето ти дават кинти са,това е все едно просяка който проси на улицата да се сърди на хората че не му дават пари,и да вика кой сте вие че не ми давате пари.

36

Анонимен

преди 12 години

Не сме народ, не сме народ, а ***, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала...Не сме народ!

35

Sarkozy

преди 12 години

до 36: Горчивата истина. Само че радостта в този случай не ще трае дълго.

34

Митко

преди 12 години

До 37 - чудя се, че не си написал США или СШП - явно това пророчество е част от тайната надежда на последователите на Зюганов. Ако все пак си българин, да ти напомня, че сме в ЕС и НАТО и американците/америкашките/ са ни съюзници.

33

до № 36

преди 12 години

Чуждица, това клише, че българите са по-лоши от другите кой ти го каза? *** не е вярно това, бе! Няма лоши хора, а постъпки лоши, на хора. Та твоята постъпка, обида над българите е лоша.

32

до 36 ...

преди 12 години

Това че си чужденец не ти дава право така да обобщаваш. Ако Гърците фалират това ще ни засегне много и нас. А като не ти харесваме Българите - "Оди си дома!" както се казва!Като поседите тук месец, два и ставате като нас.

31

до 36 "Чужденец

преди 12 години

айде като не ти харесваме отивай там от където си дошъл, Чужденецо! така биха ти казали малаките, които защитаваш.

30

До № 19

преди 12 години

ДИМИТРИС ВЕНИЗЕЛОС, Путин ще ви спаси, като ви настани в землянки едни, а други, в Сибир, а вашите къщи на руснаците. Ще работите по 18 часа, без почивка, на хляб и вода само.

29

турист

преди 12 години

ох, нямам търпение. да фалират по-бързо, че лятото идва. ако фалират сега през март-април, тъкмо за сезона курорта в Гърция ще е тънкаааааж. Ще има "Ей, малака, дай узаки дай каламараки и ми изтанцувай едно сиртаки!" а недай си боже да я докарат до там да идват в БГ да бачкат...какво ги чака само.... сега ще разберат къде *** гладните

28

Анонимен

преди 12 години

кой е шойбле, ами този, кйто ви плаща сметката

27

Sarkozy

преди 12 години

Меркел вече управлява и Франция, та за Гърция ли се учудваме?

26

Б

преди 12 години

МЕЖДУ ДРУГОТО СЕ ЧУДЯ ,КОИ СА ПО-ГОЛЕМИ *** ГЪРЦИТЕ ИЛИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА АЛ. МАКЕДОНСКИ - БРАТЯТА ШИЗОФРЕНИЦИ - АНТИЧНИТЕ МАКЕДОНЦИ.

25

Анонимен

преди 12 години

Gunio, utre shte sme nie na tiahno miasto, glupako.

24

Гуньо

преди 12 години

Хайде да ни е честито - край с малаките и техните номера!Сега ще ги гази германски ботуш дотогава, докато влязат в пътя.Сбогом на таверните и бузукито.Бачкане и глад, докато върнат с лихвите изпапаното.

23

от 12 ...

преди 12 години

Не знам кой ще поеме вина - като отиде някой на ресторант и яде без да може да плати - келнера не казва - сбърках - нека да си разделим сметката :(. Иначе ако излязат това ще е добре за еврото, но ще е много зле за тях - ако вкарат драхмата пак ще си мечтаят за "намалените" си сега пенсии и заплати - с тази икономика националната валута ще се срине за нула време :(