132

до 147

преди 12 години

Колега, послушах те и затворих очи.Познай какво ми се яви - БКП, ДС, кандидат-агент, некви скромни 19 000 евро заплатка, комунистическа олигархия, баща убиец на мирни хора, кревати с розови чаршафи и стотици сменящи се държавни мъже в тях..Е га ти мръсотията!

131

анонимен

преди 12 години

Е най накрая нещо ново на хоризонта.Нещо ги хвана шубето ,миличките на Б.Б.Явно идва ви края.А не разбрах защо псувате кунева а деликато си мълчите за Н.Младенов.Доста е тъпо. А бащата на М.Кунева беше артист , лежал е в Белене, нещо ново от антикомунистите в форума???

130

Анонимен

преди 12 години

Мегленчето е френско-говоряща и точно с френския проби. С френския и до днес пробива - че кой не обича да го...обслужват на френски.

129

ТАЗИ МЕ НАТОВАРВА

преди 12 години

Хора, оставете политическите пристрастия. Прости затворете очите си, предтавете си Мегленчето, анализирайте чувството - ако е приятно и успокоявашо, ок, Ако не е - какво да говорим. Прикритото и лицемерие, подлост и подлизурство се усещат дори физически. Направете същото и с другите политици. Абстрахирайте се и анализирайте. Ако не се чувстваре добре има 3 варианта: 1) емигрирате 2) примирявате се 3) излизате на улицата на протест следващия път. Не е сложно.

128

Анонимен

преди 12 години

Ako тази госпожа сформира партия и народът я вкара в парламента - можем да направим извода, че в тази държава са останали само невменяеми.

127

Az

преди 12 години

Подлости ли? Че какво му е подлото, той просто си се чумери човека ".. ту му млякото горещо, ту пък друго нещо. .. "Пенчо" бре чети, "Пенчо" не чете - иска да яде няма от къде" - затова краде! На калпава ракета космоса и пречи. Поемането на отговорност не е за пожарникари - те обясняват как са изливали водата и че наистина друг е запалил пожара.

126

Анонимен

преди 12 години

КЪШШШ ПТИЦООО ПРОКЛЕТААА

125

дядо гошо

преди 12 години

Мегленчуе ама наистина ли си вярваш,че можеш да поведеш хората зад теБ ??? Вероятно някой ти е казал, че можеш ? Излъгания народ вече никога няма да се хване на крадливото ти хоро...

124

Анонимен

преди 12 години

Альооо другарко Пръмова, от кандидат-агент не те ли произведоха вече в агент че да мирясаш най-сетне? Навремето се въргаляше с другаря Миронов, после бая кревати обиколи само и само ти да си. Тва комунистчетата не знайте умора. Като плевелите сте - ти го копаеш, то пак никне. Не се ли наяде вече бе другарко, дай път на младите и неомаскарени за разлика от теб.

123

ХАЙДЕ СТИГА

преди 12 години

А в договарянето на евросубсидиите за земеделските производители, също ли не си участвала? Защо сега в България е по-евтино да си купуваш немска и холанска продукция, вместо родна?Сташно е обаче, колко заблуден и обезверен народ има дето гласува за Кунева. Както и с царя...

122

Анонимен

преди 12 години

Маай са ***..

121

Анонимен

преди 12 години

Бациликус Мегленикус Пръмовикус Комунистикус - вирее при всекви условия, бързо се адаптира и нагажда, не потъва и винаги се стреми да изплува най-отгоре над останалите л.***, често сменя цвета си в зависимост от актуалния към момента цвят, има ли софра и лапачка - там е!

120

До кунева

преди 12 години

Не се наядохте маикави комунистическа зган. Мачкаи Борисов

119

Анонимен

преди 12 години

Комунистите пак изпълзяха и започнаха да рекламират своята идеология на злото, че ще ни направят всички равни като торните червеи защото така било справедливо. Червените шамани и червените вещици започнаха да правят магии на западните икономики и да кълнат лошите капиталисти чиито край скоро ще дойде и комунизмът ще победи. Малките комунистчета се появиха по улиците и демонстрират за свободия във виртуалното пространство щото те са си свикнали каквото си намерят да си го присвояват.

118

Анонимен

преди 12 години

Госпооо Пръмова, ти винаги си ни лук яла, ни лук мирисала.Ти нямаш нищо общо нито с АСТА, нито с "Габонската афера", нито с БКП, ни дори и с царот.Ти нямаш нищо общо и с баща си дори - бившият първи на БКП в Пловдив, които на 04.05.1953 г. разпореди на милиционерите да стрелят на месо срещу стачкуващите тютюнопроизводители.Ти нямаш общо ни с мъжа си, нито с телевизионерката Уляна Пръмова..Госпооо, знаем ти вече оср.ните *** така, че бегай в сянка и стига се перчи.Аре бегай...беегаааай...

117

Анонимен

преди 12 години

eho g-jo zasramete se!!! prez 90-te koi si napalni s parichki guchcata....xa..xa..nie narodamalko no pomnim..skriite ce i ne ce pokazvaite......

116

БЕЗПАРТИЕН

преди 12 години

ПРЪМОВА, ОЛИВАШ СЕ ДРУГАРКО . НЕ СЕ ПРАВИ НА "НИ ЛУК ЯЛА ,НИ ЛУК МИРИСАЛА" ! ТЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ -ПЪРВАНОВ,ДОГАН,ЦАРЯ,СТАНИШЕВ,КОСТОВ .С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ. АМА ДОСТА НИ ОМРЪЗНАХТЕ. ВЕЧЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НИ КРАДЕТЕ И НИ ЛЪЖЕТЕ. ХАЙДЕ ВЕЧЕ СИ ПОЧИНЕТЕ И ДАЙТЕ ПЪТ НА НЯКОИ ПО-МЛАДИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА.НЕКА КАЖЕМ СТОП НА ПОЛИТИЦИТЕ С КОМУНИСТИЧЕСКО ПОТЕКЛО !

115

Просълзен

преди 12 години

Мило Мегленче, вярваш ли си бе момиче? Наистина ли се взимаш на сериозно?

114

Анонимен

преди 12 години

Президентските избори показака,че глупендерите са неизтребими - 500 000 гласуваха за агент Снахата. Сега е решила да осребри глупоста им И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. За всеки глас се получават пари от държавата , май по 12 лева, ПРАВЕТЕ МУ СМЕТКА

113

умерен

преди 12 години

С криминални организации кат БСП,РЗС,ДПС има само един начин за комуникация - внедрени агенти, СРС , спец. съд, конфискация на имущество , затвори и интерниране в Сибир, С.Корея по избор на осъдения на държавни разноски