179

Анонимен

преди 12 години

Оправдава се с други при условие, че лично е подложил на гласуване, подписал и упомълнощил представител да подпише... Всички сме чували библейската мисъл "дясната ръка да не знае какво прави лявата", но това вече е откровена шизофрения.

178

ДО 187

преди 12 години

Няма такъв батак от твойте идоли БСП ОСТАВЕН,ВСЕКИ ДЕН ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА НА ТЕЗИ ТЪРТЕЙ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ,ВИДЯХМЕ ГИ КАКВО И КОЛКО РАЗБИРАТ И ГОЦЕ, СТАНИШЕВ,Р.ОВЧ. Р.ПЕТКОВ, КУНЕВА-ПРЪМОВА,ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ,ЧЕ СА ДОСТА

177

ентъртейнър

преди 12 години

Виновен е друг.Абе подписа го твой министър, министър от 2,5 г.Нищо, виновен е друг.Колкото по - нагло, толкова по-достоверно. Спасител и пастир на ***.

176

195

преди 12 години

195,Дааа..., милиарди ли каза?! Да не би да говориш за отсечените ни ръце, крака, уши, избодени очи и отрязан език (имам предвид организирано унищожената и разграбена с най-евтините ваучери икономика на България). Тя с ЕС пари ли беше построена?Извинявай, явно не съм в час... ;) П.П. Понеже пътувам чат-пат и си говоря с нашенци по целия Запад, та, виждам и "немързеливите" какво мислят по въпроса, а именно: ЕС е бенефициентът от нашето членство. Не ние.

175

Реалист

преди 12 години

Е браво бе, за всичко са виновни предишните това е ясно - *** да се подпишат твоите хора и пак друг да ти е виновен - тцтцт - просто нямам думи .......

174

АФП

преди 12 години

"Европейската комисия реши днес да спре окончателно 220 милиона евро от европейските фондове, предназначени за България, поради недостатъчните мерки за борба с корупцията в страната, предаде АФП." БОко това ми коментирай, а не аста, в която сами се натикахте, поради слабоумие и некадърност-най-калпавото и най-крадливо правителство.

173

Хора мамят ви отново

преди 12 години

Поредната лъжа за измиване на очите на хората и приспиване на вниманието им.Никъде по новинарските сайтове я няма тази новина, само в сайта на Европарламента и Република. А именно:Да се създаде специална Агенция по интелектуалната собственост и пиратството прие Европейският парламент на редовното си заседание в Страсбург. Това се случи докато в София на пресконференция министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков съобщи, че се спира участието на България в спорното споразумение за борба с фалшифицирането АСТА.

172

цезар

преди 12 години

Изкуството на Бойко Борисов е да обеди другите в това в което сам не вярва.

171

nikos

преди 12 години

Ало каква партия на социалисти това е гей партия начело с гей Станишка

170

Na Admina Maika Mu

преди 12 години

EI PEDALCHE GROZNO BARAI MECHA

169

яден

преди 12 години

Борисов, ти си наглец! нима и 30 хиляди бонус на г-жа Нешева от Здравната каса е виновен Станишев? Болните умират без лекарства и пари, но на теб ти е широко около врата, нали? Даже и наставникът ти Уорлик ти размаха пръст да спреш с оправданията, но ти друго не можеш! Ти ще се самовзривиш, ако се наложи някога да признаеш, че си сгрешил. Боже, Боже!

168

186

преди 12 години

186, И ти като ББ, ЕС ти виновен, че те мързи :) Да не говорим, че ЕС е изсипал милиарди евра в България. За съжаление повечето откраднати от такива като Бойко и Сергея !!!!

167

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ подписали тайно и цяла България научи, а комунистите когато преговаряха никой нищо не знаеше, нали:)))) Сладурани баткови вие...

166

Дражко

преди 12 години

Мдаа...Много хитър ход!Европарламента при всички случаи ще приеме закона!Защо ГЕРБ да не си сложат няколко положителни точки,като противници и закрилници на народната воля?Но така е в политиката!Нищо лошо не може да се каже за изказването на Борисов!Ако може да дерзае така и в други области-цена няма да има!

165

B.Borisov

преди 12 години

Vernaite mi moi posledovateli!!Verrvaite mi do 2 meseca sled koeto tihomulkom pod natiskna na monopolite shte razpisha ACTA! Nema kak, i na men mi se lapkat parichki ama idvat i izbori,neka uspokoim topkata i posle da biem duzpata!!!Vash B.B.

164

Прав е 182 !!!!

преди 12 години

"След внимателен анализ, направен от Европейската комисия, ние съжаляваме, че ще трябва да продължим срока на замразяване на плащанията на пари, определени за подпомагане на София, което означава, че крайният срок за усвояването им ще изтече", заяви говорителката на ЕК Кристина Наги. Новината е от вчера !!!!!

163

Славов

преди 12 години

Непълноценните българи трябва най-сетне да вденат, че след като не можаха 70 години да си уредят сами държавата, други ще им я уреждат! Пъченето на голи коремчета няма да помогне!

162

Случаен Минувач

преди 12 години

Какъв е проблема решението за отказ да се вземе от парламента, че не разбрах ?

161

Анонимен

преди 12 години

Коментар 186 беше по повод коментар 182 :)

160

Анонимен

преди 12 години

Много хора,случайно попаднали на отговорни длъжности,с времето полагат усилия и постепенно набират сили,въпреки че допуската грешки/човешко е/.Проблема в България е че има такива хора,например политиците и по-специално ГЕРБ,с нейните водачи,които не само не се учат а НЕПРЕКЪСНАТО ВЛОШАВАТ СВОЕТО ПОЛИТИЧЕСКО НЕЗНАНИЕ И НЕУМЕНИЕ!Най-вече за това,че ВЕЧЕ САМО ТЕ СА ВИНОВНИ,управляват вече 3години!