16

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се, че българина трябва да надрасне малко дребното си злорадство към бедите на ближните и да разбере, че само солидарност може да ни помогне. Навсякъде на запад хората са солидарни един с друг и се защитават един-друг, само бай ви *** се е свил в черупката си и гледа да напакости или поне да позлорадства за чуждото нещастие. 500 години робство си казват думата.

15

ХаХо

преди 12 години

Гърците ще се оправят. Много пъти са падали, ама все са по- добре. А причината да падат е същата като у нас - и там имат едни крадливи "социалисти", които периодично осират положението.

14

Гошо Тъпото

преди 12 години

Покрай...телевизионната поредица "Лакис Сладура",гръцкият народ ми стана...приятен.Няма майтап;и хабер си нямах как живеят там...хората.Ако филма на 25% е отражение на...реалноста,е доста весело и приятно в тамошната...среда и да живееш в Гърция,си е едно...забавно преживяване.Всички...персонажи и типажи,са ми страшно симпатични.

13

Анонимен

преди 12 години

В Гърция има газ и нефт. Не ги мислете. Можете да прочетете в нета.

12

до 14

преди 12 години

и кой е собственик на ОББ или Глобул ,че аз не знам ? Бай Ставро от Каламата или стрина Баласа от Керкира. Мноого държавна собственост с недотам добро управление и швабите затова ги дебнат.Скоро изброените от теб ще имат нови собственици

11

до 10:

преди 12 години

***,ти още ли си въобразяваш и лъшеш хората, че си от тракийски произход?

10

Анонимен

преди 12 години

Радвам се на оптимизма ви, но явно не сте наясно, че икономиките на държавите са взаимозависими и един фалит на Гърция ще доведе до компроментиране на цялата еврозона, и още по-голяма криза в цяла Европа.А познайте кой плаща най-висока цена при криза ? Най-бедните - ние.

9

Анонимен

преди 12 години

Гърците изобщо не са фалирали. Фалира държавата им, а гърците са бъкани с пари. Само за сведение: 233 танкера за петрол, 4 милиарда евро приходи от туризъм годишно, в България са собственици на Загорка, ОББ, Пощенска банка, Глобул, Карфур, ...

8

Анонимен

преди 12 години

Гррчолята пак ще изпикаят немците. Ше земат сухо и ще легнат да почиват. Грък и работа=българин и ред

7

до 9

преди 12 години

изкарай си главата от за*ника

6

Анонимен

преди 12 години

с всички последици за гърците ли ?Ами знаеш ли, че последиците и за България от един подобен фалит няма да са никак малки.Дано се оправят гърците, че ще стане много лошо за цяла Европа и особено за Балканите.

5

Onasis-2 ВИНКЕЛ

преди 12 години

Един съвет: Купи си етиопско маслинено олио,ще ти потрябва! Защото резбата ти, ааа...скоро ще засмърди на холандско сирене!

4

Лейт Грубер

преди 12 години

в тази криза и намаляло потребление някои компании ще отбележат сериозен ръст,особено тези които пласират вазелин на гръцкия пазар

3

Анонимен

преди 12 години

Ще ги гони валяка тъпите Гърци.

2

ВИНКЕЛ

преди 12 години

За да получат евраци требва се надупят кат нас

1

Onasis

преди 12 години

До Активистите на ДПС и техните аркадаши турак-автохтонисти: Юруш плюй!