111

jan

преди 12 години

Истината е, че САЩ са най богатата, най развитата и най могъщата държава в момента за ужас на целия свят. Приличат на ранен звяр, който е най-опасен когато умира, защото може да унищожи целия свят.

110

Анонимен

преди 12 години

до 133. Разбират го, но нали трябва да имат оправдание за слугинското си поведение.

109

ДО ЯСТРЕБ

преди 12 години

имаш ли Притенций към американците ,че Марс е тяхна територия И Я И СЛЕДВАТ И ПОКАЗВАТ СНИМКИ ОТ червената планета ?

108

до ястреб

преди 12 години

кога Турция ще прати роботи на Марс както направиха американците кога Турция ще стигне американците ?

107

до ястреб

преди 12 години

Да не попаднеш на сокол , много ми е смешно хора като турците като тебе да коментират хора който са много по умни от вас във всяко едно отношение . и въртят света със знания а не като вас с раждане на деца .

106

Ш

преди 12 години

До Ястреб + 1

105

SS

преди 12 години

До ястреб с насрано крило !Чак пък и културна хегемония !Вчера гледах 12 минутно клипче / снимано е в събота / в нета от Сан .... , там имаше репортаж на ешалон с натоварена бойна техника . За къде ли е ?Още декември ястребите и ционистите започнаха трескаво търсене на повод за война в ..... Достатъчно големи хора сте , за да се сетите !

104

Ш

преди 12 години

Спрете се с тази асоцияция бре, щом е Русия значи комунизъм. В днешната реалност възможноста Русия да се върне в лоното на комунизма е равна на нула. Няма друга страна и народ по изстрадал от тази идеология на геноцид срещу собствения си народ и население и руснаците го знаят. Що се отнася до Бългория, много скоро ще се изправим пред алтернативата да избираме между Европа и Русия от една страна или САЩ от друга(колкото и невероятно да ви изглежда).

103

до ястреб

преди 12 години

щом не ти харесват американците и комунизма значи ти харесва османката империя обаче тя беше болният човек в европа . ако не си забравил.

102

Анонимен

преди 12 години

стига глупости бе Яастребе не тили писна , първо нямат абсолютно нищо общо , комунизма дето беше у нас и Щатите , които имат най-съвършенната правораздавателна система на земята , най-добрата журналистика те са си я измислили , дължим го на тях , да не говориме за гражданското им общество от което и днес сме на светлинни години , а и не ти отива като турчин да говориш срещу тях изобщо , за това ме съмняваш че си такъв.

101

Anonimen

преди 12 години

Do 127 ходи и прочети на входа на кметсвтото в Мюнхен какво пише по повод американцте и тяхната окупация както казваш , само че е на немски не знам дали ще вденеш , а Мюнхен си бреше града на Хитлер.

100

do Ястреб6

преди 12 години

теб кво те бърка да ли е комунизам или хамериканци? Гледай си твоя ислям и не си ври гагата в работи !

99

Анонимен

преди 12 години

САЩ не решават въпросите, само ги замразяват и когато им потрябва дестабилизация се възползват. Садам нали беше техен съюзник и после го предадоха. Германия, Япония и Южна Корея още не могат да се освободят от американската окупация.

98

Анонимен

преди 12 години

mi idvaneto na islqmistite pyrvo Tunis i Egipet posle i na vsqkade

97

Анонимен

преди 12 години

Дедо днес има интернет и са налице вече първите му плодове с арабските революции , но до какво ще ни доведе не се наемам да прогнозирам , само да не стане като в Матрицата или Терминатора , колкото и фантастично да ни звучи , а иначе ВВС си го има и новините по него не се различават много от тук.

96

д-р Хаус

преди 12 години

Ако в Сирия имаше петрол, досега не една, ами пет омиротворяващи мисии щяха да налазят там.

95

дядо

преди 12 години

спирам да пиша щото има едни анонимчавци дето само русия им е в устатапишете за това което е изгодно за българия кажете истината на хората пък нека те да си решаватняма нужда да ни подават филтрирана информацияедно време поне имаше свободна европа и ввс та човек можеше да си направи сам изводсега само постна манджа и разни анонимни трубадурчета за гарнитура пеят ли пеят

94

Анонимен

преди 12 години

Бъди спокоен Дедо руският съд е най-справедливият на земята , само китайският и най-вече Севрно корейският могат да го заслепят.

93

дядо

преди 12 години

европейския съд е демократиченособенно що се касае за знакови и използваеми фигури от терориститепо-обикновенните си стоят така без някой да научи за тяхте просто немогат да бъдат полезникато беше толкова демократичен да беше осъдил тези които незаконно според него са изтезавали задържаните терористи - но неби

92

дядо

преди 12 години

чета един анонимчо- за възходавсички държави граничещи с държави от съветския блок дължат просперитета си на това че са гранични държавидостатъчно е да се огледаш в близкото обкръжение на америка от 50 те до 90-те години и ще видиш за каъв просперитет става думата на мексиканците им се налага за да се измъкнат от мексико да преодоляват стена доста по-дълга и висока от берлинската те не граничат с опасна държава и ако това не го разбирате сте обикновенни ***