346

Анонимен

преди 12 години

TAJNI *** da po4iva v mir Jenitsata

345

УФСЪ

преди 12 години

RIP!! SHE WAS THE BEST!

344

Мира

преди 12 години

Много точно казано 469,благодаря ти!

343

laurita

преди 12 години

Да почива в мир тази невероятна жена с прекрасен глас, която си отиде без време! Поклон пред нея!

342

Анонимен

преди 12 години

До 465- Прав си всеки ден умират хиляди хора в ужасни мъки и бедност, но светът е така устроен. Има обаче хора благодарение на чиито талант се движи световната културна цивилизация. За съжаление приятелю и аз и ти сме от безименните хора на това съвремие, които ще бъдем страдалци без принос в тази насока. А Меркюри и Хюстън с уникалните си гласове и изпятите шедьоври ще останат за поколенията.

341

до 465

преди 12 години

Нали затова си има отделни теми за тези трагедии бе, ***???? Там си изказвай мнението, ***. Тук е друга тема. Или викаш света се върти около трагедия в село Бисер? ***!

340

Нещастници

преди 12 години

Ама че сте нещастници толкова коментар и съчуствие не направихте за загиналите и трагедията при бедствията които станаха на скоро във БГ от колкото на тази Хюстън се едно ние сме я карали да се дрогира до козерката или пак тоя гей Меркюри които са се чудили от охолство как да си пръскат парите. Колко ракови болни хора умират всеки ден ,колко деца умират всеки ден и доста от тях от глад и мнохо други примери има за които не се трогвате толкова но за такива като Хюстан роните коркодилски сълзи

339

Анонимен

преди 12 години

абе тука какви ли не имена се цитират, но някой помни ли легендарния вокалист на Юрая Хийп - Дейвид Байрон и всичките песни които изпя с тази група. ама тогава нямаше нет, нямаше и такива масови въздишки. а за мен Уитни си е почти - One song singer.

338

анонимен

преди 12 години

ех наборе..както беше я подкарала ...друго не можеше и да се очаква...но както се казва...за мъртвите или добро или нищо...и все пак беше невероятна

337

тцЪ

преди 12 години

@ Фарук ти и псевдонима да напишеш, голяма част от коментиращите няма да знаят кой е

336

До Фарук

преди 12 години

И това чувство за хумор е малко неопределено,може би затова.Като се има предвид,че Фреди и Уитни са ми най-любимите...Лека им пръст! Велики!!!

335

До Фарук

преди 12 години

Прав си,и аз отначало много не зацепих..

334

Фарук до Мира

преди 12 години

Я гледай какви минуси се леят на коментар 451. По-скоро си мисля че хората цъкат минуси на този коментар заради неизвестния му автор от тяхна гледна точка, отколкото липсата им на чувство за хумор, знаейки кой е Фарук Булсара.

333

jaltamechka

преди 12 години

n e li freddie

332

Мира

преди 12 години

Естествено,че знаем кой е Фарук Булсара-великият Фреди!Моят л;бимец..

331

Анонимен

преди 12 години

честно да си призная- помня само песента от филма Бодигард. много хубава песен.

330

Анонимен

преди 12 години

това си е вече масова психоза, да се изживява всичко по този начин. Римляните са го казали - Sic transit gloria mundi!

329

Фарук Булсара от 451

преди 12 години

Вече напълно се убедих, че не знаете кой е Фарук Булсара. Простено ви е, форумци!Все пак.. The Show Must Go On без Уитни и мен, нали????)))

328

Фарук Булсара

преди 12 години

Изпях песента "Show Must Go On" именно за такива моменти. За моментите когато си съсипан психически, но трябва да продължиш напред..напред с шоуто. Нека шоуто да продължи без мен и Уитни, българи! Нека шоуто да продължи до вашия край и след него.

327

Фарук Булсара

преди 12 години

Спокойно дами и господа...сега е в моята компания на вечно разточителство и веселие. С кака ви Уитни си прекарваме чудесно от няколко часа.Наздраве!