59

Историк

преди 12 години

Холандската СС-дивизия на Хитлер е имала изключителни успехи по време на втората световна война.

58

Анонимен

преди 12 години

По-голяма гнус от тази стерилна изкуствена държавица няма по широкия свят. Демокрацията там я разбират като - друсане, проституция и накрая ти помагат да се самоубиеш, защото са "милостиви" и не искат да се мъчиш и да харчат пари по лечението ти. Дано ги залее някой ден морето - безвъзвратно.

57

Анонимен

преди 12 години

Пълно е с мазохисти.След 30 години *** и ислямистите ще станат повече от нормалните.Ще завземат територии ще палят ,колят бесят и убиват.Достатъчно е само чичу ви "Сам" да даде едно рамо в името на демокрацията.А през това време шишкавото лелче на снимката по горе ще отмаря в мускулетите ръце на някой любовник и въобще няма да го е грижа за вас.Лошото е че едва вашите деца ще плащат сметките на тъпотията на родителите си.Що не ходи при арабите и да им обяснява за търпимост и ксенофобия?

56

проф. Аврамов

преди 12 години

По нашето законодателство призиви за нетърпимост на верска или етническа основа са наказуеми със затвор. Ами хайде да ги осъдим и да ги поискаме чрез Интерпол. Хайде веднъж Бойко да спре да се кланя и да се сети че сме пълноправни членове на ЕО

55

Анонимен

преди 12 години

Между другото ми прави впечатление,че има навнесени доста хранителни стоки от Холандия и Белгия. Вместо ние да си произвеждаме и консумираме нашите качествени храни, осигуряваме пазар на техните ГМО или бъкащи с "Е"-та ***.

54

До 56

преди 12 години

Абсолютно си прав,няма какво да се плюмчим тук!Страстбург и съдене до дупка!Били сме ТОЛЕРАНТНИ,вярно е,но.......това не значи,че ще ги оставим да ни се катерят по х.я!

53

Анонимен

преди 12 години

Да ги питам като ги залее морето къде ще се дянат те.Тогава НИЕ ще издигнем призиви "Нито един холандец на Балканите!"

52

онзи

преди 12 години

тази година се запознах с двама братя холандци но родени във ЮАР..след революцията на *** начело с Мандела се преселват в Холандия заради репресий към бели хора..факт е че когато се заговорихме за революционери.......ми той не знае един Че Гевара кой е и никога не е чувал за него..

51

georg

преди 12 години

boikot na vsichki holanski stoki. taka kakto napraviha rumanzite.

50

Анонимен

преди 12 години

Дъщерята на моя позната работи няколко месеца в Хага , гледаше две деца на 6 и 10 години. Уговорката е била да ги води и взима от училище, да им дава закуска и обяд и да ги занимава по английски. Това за 400 евро. Но на майката и се видяло,че много и плаща за малко работа и възложила и чистене, готвене ,гладене и пр.домашна работа ,докато си "почива".Момичето издържа няколко месеца и си дойде.

49

Анонимен

преди 12 години

Европа е изправена пред трудни времена и ще решим проблемите си само ако проявяваме солидарност, а не ако предаваме съгражданите си, допълва Вивиан Рединг.

48

Алекс2

преди 12 години

Холандия ??? Ако изключим обратните и наркоманията това е истинската европейска държава...ако ставаше така да събереш най-различни народи и да им сложиш еднаква валута и закони , то така щеше да е и в природата.Събираш лъв,антилопа ,слон,змия и др. слагаш ги в една клетка и им даваш в едно и също корито храна...да ама не

47

HUEFF

преди 12 години

HOLANDIA NE E B.G.

46

:)

преди 12 години

Живея в Холандия, на пъпа на Амстердам и искам да ви кажа, че българите сме им най-малкия проблем на холандците. По-скоро се хванаха за нас, защото изпуснаха положението с разни араби, разни мароканци, колонияги и тем подобни, които държавата ще, не ще, издържа. Та, понеже са им прекалено много, не искат нови попълнения от Източна Европа. Това е, затова се дърпат и за Шенген. И искам да ви кажа, че тука самите холандци най-много друсат от всички, няма черни, няма бели.

45

Анонимен

преди 12 години

Тяхното тепърва предстои,като ги залее морето,ше ги питам тогава как ще ревът за помощи,а дотогава нека си пушат тревата и да не знаят много много! Техните крави,пардон жени,като дойдат на нашето черноморие плачат за български к*р да ги оправи както трябва,понеже незнаят какво е задоволяване,нали тия техния русоляви нежни ''сладурковци'' се оправят помежду си! xxaaxxaxaxa

44

Анонимен

преди 12 години

Герчо, Герчо-о-оо ,не ви щем нито работата ,нито жените. И двете не струват.Да ви е честит подаръка от Мицубиши.

43

Анонимен

преди 12 години

Холандците са работливи и разбрани, ама прекалената свобода там си казва думата. Един ей такъв откровен *** като тоя десния, си прави и говори квот си иска безнаказано. Айде в Страсбург за клевета. *** напушена. *** той Волен и той за там де.

42

Анонимен

преди 12 години

сигурно са се оплакали предимно мароканци :)) шегувъм се :Р

41

............

преди 12 години

Prochetoh vnimatelno vsichki komentari i kakvo da vi kaja.....-shte umra ot smqh!!!Za poreden put se ubejdavam che v Bulgariq ima hora s idei,ima blagorodni hora,ima hora s chuvstvo za humor!Jlako samo che nie kato narod ne mojem da rabotim zaedno...No kato individualnosti sme strashni!!!Pozdravi na vsichki i hubavi subota i nedelq!!!:)))))))))))

40

Анонимен

преди 12 години

Goliamata i mogashta HOLANDIA s svoite LIBERALNI ZAKONI i prestapnost se e POOPLASHILA da ne bi DA VLEZNAT NIAKOI I DRIGI XAIVANI OT BALGARIA 4e da ne i SRINAT IKONOMIATA xoxoxoxoxoooo sha padna ot smiax