138

of 152

преди 12 години

при кастинга за червени клакьори теб май са те изтървали и без основно образование, защото такъв е бил критерия за приемане на работа на Позитано:))))))

137

Сега

преди 12 години

ще се оплачат от полицейско насилие, Костоффф и Станишев и агата ще направят парламентарна комиси за разследване и съдът ще ги осъди условно:))))))

136

анонимен

преди 12 години

....Ти какво си?-Гербер.-А миришеш на чесън.

135

аноним

преди 12 години

Как няма да ги пускат ,като ченгетата ни са *** ,а шефчетата корумпирани.

134

анонимен

преди 12 години

Весо "КУБИНЕЦА"беше навремето лейтенант при ЖОРО и отдавна се беше покрил ама каква мустана сега а на братята ВИЛИАН и МИЛЕН ДАВРАНСКИ баща им беше от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ но явно лакомията им не е озаптена дано сега ги поукротят!!!!!!!!!

133

инквизитор

преди 12 години

Защо не живеем в нормална държава,че на тия да им изгният кокалите в затвора....

132

до 149

преди 12 години

Тиквата е имал фабрика за цигари в Бургазко, а тия му правят дъмпинг и не му плащат.

131

Демократ

преди 12 години

Защо им крият имената, възрастта, снимките. Искам да знам като вървя по улиците какъв *** ще срещна. Представи си, че на някой му падне пердето и застреля някой Сако, Дако .... Какво ще стане. Ще го осъди ли съдът. Според мен би трябвало да му дадат "Стара планина" за геройство.

130

Анонимен

преди 12 години

Сега и акция 'сърп' ако направят да пооберат още малко червена мутренска *** доста ще се радвам...

129

дан

преди 12 години

червените съдии пак да ги пуснат...станишев за това толкова реве за оставка на цветанов...мутрите му са по затворите и няма папкане от наркотици и контрабанда

128

doc. N. K.

преди 12 години

Заловените мафиоти да не се притесняват - "съдът" ще ги пусне на свобода като даже ще им намали и временният арест! Такъв "съд" е позор за нас, Европа и целият свят! А председателката на съюза на "съдиите" съди Цветанов защото й каза истината - че е мафиотка и защитава мафията в България! На това се вика нахалство, наглост и тъпагьозлък !

127

i4i

преди 12 години

Kade e ciganina Ivan Kostov ,da po4ne pak da za6titava boklucite ot mafiqta.Mrusniq *** Ivan Kostov.

126

Анонимен

преди 12 години

За тарторите на нарко бизнеса - смърт и никаква милост.Те обричат на сигурна смърт хиляди хора.За разпространителите, при повече от една доза - до живот.Тази чума няма да бъде изкоренена до като от нея си пълнят гушите полицаи, прокурори и съдии.Адвокатите им да бъдат съдени, като съучастници.

125

xxx

преди 12 години

....И СЕГА ОСТАНА СЪДА ДА ГИ ПУСНЕ И ГОТОВО........

124

Анонимен

преди 12 години

Цветанов. Ако имаше повече като него и в съдебната система и прокуратурата отдавна да сме в Шенген

123

барета

преди 12 години

Хванах Сакото, утре са наред Гащите, Панталона, Ризата, Вратовръзката, Чорапите, Обувките и хвърлям баретата и се обличам цивилно защото ще имам цял костюм.

122

opi

преди 12 години

bravo

121

jack daniels

преди 12 години

Нека плюенето започне сега....жалки недоволни комунистически мехори,обърка ви Бойко схемите и ся се пукате по шевовете и се чудите как и за каква да серете

120

....?

преди 12 години

Статията трябваШЕ да бъде озаглавена :"Барети задържаха работниците на опозицията ,СК,и Съд. система ".......!...............................МЕРСИ!

119

до 136

преди 12 години

Прокуратурата е посредникът за кинтите ,има ли достатъчно---кинти ,покриват доказателствата !Велчев "До сега сме гледали полвинчато на нещата ",...другата половина ,ги криехме -----доказателствата !